090809

 


askungen

Hemkommen! Hel och frisk.
Känner mig tjockare än någonsin. Ätit för mycket och tränat för lite. Som planerat.
Right, jag nämnde att det har varit en skitdag.
Till och börja med så så kan jag berätta hur det har varit i Yorkshire. Ska jag sammanfatta resan så måste jag säga hemsk & rolig. Hemsk för att det var alldeles för mycket ungar (och vuxna) och jag kände mig som en slav. Det var väldigt mycket "gör det, gör det, gör det", lite Askungen-stil. Att få sitta i köket och äta mat medan alla andra sitter vid långbordet i vardagsrummet, att förväntas göra 100 saker samtidigt, att bli vallad som ett får av Debs samtidigt som hon säger "I've got a couple of au pairs here for you to help you", att ha slitet skiten ur sig och få ett "I need you to look after Rachel and prepare the vegetables" istället för ett "Thank you", att få skit för att inte ha förberett maten till barnen när man inte ens blivit informerad om att göra det. Det suger så jävla hårt. Pressen blev för hög och bägaren rann över två gånger. Stängde in mig på toaletten och grät lite igår. Stängde in mig på en toalett och grät lite idag. MEN (tur att det finns ett men...) det har varit roligt också. Många söta, charmiga ungar som får en att le, skämtsamma och trevliga vuxna som faktiskt berömmer en och säger tack. Det var en bra del av resan.
Igårkväll var det festligt i Keeper's Cottage. Mycket vin, mycket vampyrer, mycket goth, en varm hot-tub, en stjärnklar himmel, brasor, härlig musik. Och jag och Ailyn (den andra au pairen) fick delta. Jag slängde på mig bikinin och hoppade i hot-tuben tillsammans med 4 andra kvinnor och 2 män. Varav 2 av kvinnorna satt topless och ena mannen helt naken. Han satt bredvid mig förövrigt. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Men jag valde att skratta, låtsas som att jag inte tyckte det var konstigt och hälla i mig mer champagne.
Efter det äventyret begav jag mig mot sängen, somnade klockan 3 och fick gå upp klockan 6 eftersom Rachel vaknade och Debs ignorerade henne. Där började ungefär mig helvetesdag. Berättar om den senare.

på tåget hem till London

Äntligen på väg hem. Sitter på tåget och jag är så jävla glad att jag inte är kvar i Yorkshire längre. En riktig skitdag har det varit.
Underbart att ha huset för sig själv ikväll/inatt och imorgon. Behöver verkligen lite egentid. Och sömn.
Efter att ha sovit 3 timmar inatt är man inte speciellt pigg. Jag är dock inte så trött som jag borde vara.
Jag underhåller mig med att läsa bok/tidningar & äta M&M's.

halloween

Jag måste ju säga att jag är positivt överraskad av det engelska vädret. Vintern har definitivt inte tagit sig hit än. Har gått runt i en tjock stickad tröja utomhus utan att frysa. Hade förväntat mig att det skulle vara iskallt här uppe i Yorkshire men det känns till och med varmare här.
Idag är alla i en engelsk liten stad som heter Whitby, Dracula bodde tydligen där. Spooky. Jag & en au pair till är hemma i huset med Rachel. Så vi har haft några lugna timmar. Jag vill inte att alla ska komma hem igen. Fyfan. För mycket folk.
Jag borde börja klä ut mig. Alla andra är utklädda... Bara jag & Rachel som inte har ansträngt oss. Får se om jag orkar smeta på en massa eyeliner och sätta på mig ett par lila&svart-randiga tights. Låter väl vackert? Goth it is.

nostalgi


666

Jävla bullshit. Helveteskväll. Djävulens barn är här. Barnaby, Harry & Darcy heter dom om ni ville veta.
Det var nära att jag blev en mördare inatt.
Annars är allt fenomenalt.

torsdag

Och helt plötsligt befann jag mig på en Themepark. Vad nu det heter på svenska, men ni vet typ Liseberg. Gröna Lund. Disney Land. Och så vidare. Det var skojigt.
Nu är jag däremot inte lika glad, jag orkar inte med den här släkten. Matt's släkt alltså. Jävla människor. Sura och bittra precis hela tiden. Det enda dom kan göra är att klaga och sucka.

streetstyle; maxi


så mycket möjligheter

Funderar på vad jag ska hitta på. Borde jag sova? Borde jag äta lite flingor? Borde jag läsa en bok i sängen?
Så mycket möjligheter. Så svårt att välja... Livet är hårt ibland.
Kommer på mig själv med att tänka mycket. Men att jag inte kommer fram till något. Jag tänker inte ens klart tankarna jag börjar tänka. Bör jag oroa mig över mitt psyke? Är man instabil om man inte kan tänka klart en tanke?
Mm... Jag vet inte.
Är rätt glad ändå att det kommer en massa folk på fredag. Man blir lite galen här. Emilia, du skulle inte klara dig en timma.

13.54

Ae men jag hade ju tröttnat på att dejta vet ni? Nu saknar jag det. Får se till att hitta någon...
Annars så har jag det ganska bra här uppe i dalen i Yorkshire. Solen skiner. Spelar ingen roll förresten eftersom jag ändå ligger inne i soffan och bläddrar i modetidningar. Shoppinglusten växer kan jag lova.

streetstyle; models


jag älskar mina föräldrar

Mamma: Min man är en riktigt tv-man. Det är det enda han gör om kvällarna! Tittar på TV.
Pappa: Skit ner dig.

inspiration


update

Tänkte meddela att internet fungerar, så det var ju härligt.
Sitter just nu i soffan framför brasan, äter choklad, läser en tidning och klappar på en hund. Känns ändå ganska mysigt att vara här igen. Även om det tar år & dagar att ta sig hit.
Anledningen till att vi är här är ju för att Matt fyller 40 och vi ska ha Halloweenfest här. Det kommer vara 32 pers i det här huset. Varav 16 av dom kommer vara ungar. Vi får se om jag överlever. Folket kommer dock inte förrän på fredag så onsdag - torsdag lär bli lugna sköna dagar.
Ska hoppa i säng ganska snart hade jag tänkt. Att sitta i en bil med 3 ungar i 5 timmar är ganska påfrestande.

rehab

Idag åker jag som sagt till Yorkshire.
6 dagar av rehab. Jag ska detoxa mig själv från alkohol, nagellack och träning.
Hörs på måndag igen. Om inte internet fungerar där uppe vill säga.
Över och ut, som Andrea hade sagt.

photobooth

Jag älskar mig själv?
Fan vad egoistisk man är i sin Photobooth-mapp.

skype

Skypedate med Emma.
Låg i badet samtidigt som vi pratade. Effektivt.

nobody said it was easy

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh let's go back to the start.

fniss

Blir alltid lite full i skratt när jag ser den här bilden. Den är ju söt och så. Men Sia, varför håller du din hand på Sandras röv? Snacka om att inte kunna hålla tassarna borta. Men jag förstår honom. Hon är ju söt som socker.

streetstyle


paus

Spenderar min paus nere på Starbucks. Myser i min nya tröja, dricker te och läser bloggar.
Har släpat med mig dagboken hit också och tänkte skriva några rader.
Annars är det väl en ganska händeslelös dag
Och förresten har jag en ny crush nu. En kille som jobbar på H&M. Har en känsla av att jag kommer springa in dit varje gång jag är på stan bara för att vila ögonen på honom lite. Fan vad läskig jag måste verka i den här bloggen, blir kär i randoms, förföljer dom och skriver om dom på min blogg?
Tur att dom inte läser min blogg.

i would have said i told you so

Tänkte bara bevisa för Frida & Ida att Andreas Plogell visst har gått och blivit snygg.
Fuck you.

hej jag heter malin...

Man vet att man festar för mycket om man får ett sms där det står "Ska vi skypa eller är du på någon bar?"

måndag

Idag är det tvätt-och packdag. Imorgon åker vi nämligen till Yorkshire till stugan. Det blir halloweenfest och grejer eftersom Matt (pappan i familjen) fyller 40 om ett tag. Vet inte om jag ser fram emot det speciellt mycket, men jag får tänka på att jag tjänar lite mer än vanligt.
Har precis städat mitt rum (kan inte lyckas hålla det rent mer än en dag...) och nu måste jag tvätta som sagt. Men blir nog en promenad med Rachel snart om jag känner mig själv rätt. 

no i'm not aware of how i could possibly love you without aching

bilder från idag


et voila

Säg hej till mitt senaste inköp.
Är han inte fin?

cause you're the storm that i believe in

Jag ska aldrig mer ta buss från Crouch End in till stan. Det tog mer än dubbelt så lång tid med bussen jämfört med tunnelbanan. Sjukt irriterande. Å andra sidan är det rätt skönt och avslappnande att åka buss, åtminstone när solen skiner och man har musik i öronen.
Jag var inne i stan vid kvart i fyra, begav mig till H&M direkt för att lämna tillbaka en kjol och byta den mot den där svarta tröjan jag ville ha därifrån. Fick leta ett bra tag innan jag hittade den men nu är den min!
Sedan blev det som sagt en fika med Frida & Ida.
Ännu en bra söndag.

söndag

Underbart väder i London idag.
Nu ska jag ta bussen in till stan och njuta av staden och solen ensam ett tag innan jag ska träffa Frida & Ida för en kvällsfika. Äntligen får jag träffa Frida igen, var evigheter sen!

...

Om man kanske ska sluta fylleblogga?

godnatt

Här sitter jag i sängen klockan 4 på morgonen, nyss hemkommen från en utekväll i Camden och lyssnar på Tiger Lou och pratar med Andrea på facebook. Tiger Lou får mig att tänka på Roy. Jag minns inte riktigt varför, förmodligen var vi kära i samma låt samtidigt och pratade om den. Hela tiden.
Andrea är nyss hemkommen från Platens, Linköpings rockiga lite mer coola uteställe. Jag är nyss hemkommen från Camden, Londons rockiga lite mer coola uteställe. Jag tycker vi är rätt söta som sätter på datorn när vi kommer hem. Eller? Är vi inte det?
.
Min kväll var helt okej. Förfesten var väl ändå bäst, ett par guittarer, trummor och sång i ett kök - kan inte slå fel. Bussresan hem har jag blandade känslor om. En fitta som taffsar på mig bara för jag råkar gå förbi får några hårda slag på armen och i bröstet, ett skönt gäng som pratar glatt med mig och förstår mig vad jag än säger, en jobbig 40åring som sätter sig bredvid mig och tror att jag vill prata. Del 1 & 3 i föregående mening är dom negativa känslorna från bussresan. Del 2 är ganska härlig. Önskar att jag kände dom. Tänk vad konstigt det är, att man kan önska något sådant efter att bara ha spenderat 5 minuter med några personer.

coolast i camden



Sitter hemma hos Jakob & David. Dricker vin med sprite.
Kalle är påväg.
Katedralgirlsen dissar oss dock.
Ikväll blir det World's End & Hawley Arms. Och förmodligen något mer.

kärlek


naedu

Hur långsam kan en torktumlare vara egentligen? Tar ju ett halvår.
Men jag kom på att jag gymmade igår, vilket betyder att jag inte bör gymma idag igen. Och jag har ingen lust att simma så jag skippar att dra ner till Virgin Active. Promenaden med Ida får bli dagens träning istället!
Så jag får väl fördriva tiden med något annat. Äta lite kanske?

lördag

Och så blev det lördag också. Igen. Som vanligt. Varje vecka.
Dagen har än så länge bestått av jobb; sovit framför tv:n, tagit en promenad och lagat mat. Samt ätit maten. Det är ganska skönt nu för Rachel har verkligen börjat gilla att titta på tv. Så när man inte är speciellt pigg 7.30, sätter man ungen i soffan, sätter på tv:n, lägger sig bredvid o sover ett tag.
Nu är jag ledig tills på måndag, känns rätt så underbart. För tillfället sitter jag och väntar på att torktumlaren ska torka mina träningskläder så jag kan träna lite. Efter träningen blir det nog en promenad med Ida, förhoppningsvis. Och ikväll blir det Camden med Linköpingsgänget ; Jakob, David, Kalle, Amanda, Lovisa & Josefine.

streetstyle; blondie


alkohol...

Hallå? Det roliga med att fylla 20 är ju att man får köpa alkohol på systemet. Men vad ska jag fira när jag fyller 20? Jag har ju redan kunnat köpa alkohol när jag vill i 4 månader nu. Det kommer ju inte vara speciellt roligt att fira min födelsedag... Fan vad depp jag blev nu.

fredag

Ledig fredagkväll betyder pizza & Sex And The City hos Ida.

inte okej

Är det bara jag &  Evelyn som tycker det är himla antikt att det inte finns teckning i tunnelbanor? Jag menar, vi kan transplantera hjärtan men vi kan inte använda mobiler under marken?
Himla antikt.

i miss you


lite sommar

skulle inte sitta helt fel känner jag. En dag ute på landet tillsammans med fina vänner.
Dom här två bilderna är från i somras på Sandra och hennes boy Sia.
Älskar att Sandra hoppar så himla sött och graciöst...

outfit


trevligt i duschen

Alltså. När jag duschade idag på gymmet så är det en brud i duschen bredvid. Inget konstigt med det. Man har sin "egen" dusch liksom, alltså inte som det var i skolan där man stod bredvid varandra och kunde se alla nakna. Nu kom jag av mig. Min poäng var att bruden står och stönar. Jag menar verkligen orgasmstönar... Jag vet inte om hon faktiskt onanerade eller om hon bara stönade för att hon tyckte att det var väldigt skönt att duscha efter ett pass på gymmet.
Men ja, intressant var det ju iallafall.

emma elwin

En av mina favoritbloggar just nu är emsedge.freshnet.se.
När det gäller klädinspiration alltså. Det är hemskt många bloggar som jag inte läser, utan bara studerar bilderna på. Dom flesta faktiskt. Det är jävligt få bloggar som jag faktiskt läser. 7 stycken ungefär.

torsdag

Jag är på ganska bra humör. Vilket är rätt konstigt ändå med tanke på att min fucking systemkamera inte fungerar.
What to do? Köpa ny? Be mamma & pappa ta hem den efter deras besök, fixa den och sen tar jag med den tillbaka efter kul? Men det är ju liksom månader dit. Jag klarar mig inte utan en bra kamera i flera månader... JAG VET INTE.
Men som sagt,  jag är rätt nöjd & glad ändå.
För tillfället sitter jag & Rachel på vårt stammishak Starfucks (som Ida säger).

hur fint?

Synd bara att man inte är lång och smal som en flaggstång och har benen uppe vid hakan.

planering planering ...

Jag har ju nämnt att jag vill shoppa. Och för att påminna mig själv (när jag har pengar om någon vecka eller två/när mamma & pappa kommer) så tänkte jag lista upp här vad det är jag ska köpa. KUL VA ?!
  • glittriga ljusrosa converse
  • svart kofta från h&m
  • mössa
  • vantar
  • päls
  • en till svart kofta
  • löshår (ja jag vet, tönt)
  • x antal par jeans
  • svart kjol
  • knähöga strumpor
  • varma sockor
Det låter väl bra kära vänner?

två timmar åt helvete

Jävla Jakob.
Ni vet att jag sa att han skulle komma till Crouch End för omväxlingens skull? Det var ju bara att glömma.
Han övertalade mig till att komma till Camden istället, så jag bestämde mig för att ta en buss dit.
Åker vanligtvis tunnelbanan men den är mycket dyrare än bussen och jag kände mig fattig. Så jag beger mig
ner till Crouch End för att leta upp en buss som går till Camden, inser att det inte finns någon buss som går direkt
till Camden så jag tar bussen till Archway där jag sedan tänkte ta tunnelbanan till Camden, men när jag går av
bussen i Archway hittar jag en annan buss som går till Camden så jag tar den. Återigen för att det är billigare.
På själva bussen står det x antal destinationer, varav en är Camden Town. Med störst text (slutdestinationen) står North Finchley. Jag sätter mig på busshelvetet och åker ungefär en halvtimma, sitter där och undrar när fan Camden ska komma och då kollar busschauffören på mig och frågar om jag inte ska gå av eftersom det är sista stoppet. Då har jag alltså satt mig på bussen som går åt motsatt håll från Camden. Alla destinationer som står på bussens skärm där framme är alltså ställen dom redan har varit på!!! Vad är det för jävla skitsnack?
Det var bara att ta 134:an igen men denna gång åt rätt håll. Vanligtvis tar det 20 minuter för mig att ta mig från mitt hus till Camden. Idag tog det 2 timmar. Lika lång tid som det tar att åka från Linköping till Stockholm. Eller som att flyga från Stansted till Skavsta. Gissa om jag ville döda någon.
Och jag började med "Jävla Jakob" för om han bara att kommit till Crouch End som vi hade bestämt hade detta aldrig hänt.
TUR att jag hade min iPod med mig, höll nämligen på att glömma honom.
Men, jag har haft en trevlig dag med Jake-up iallafall. Vi åt lunch/middag i Camden, spatserade runt lite och sedan har vi spenderat kvällen hemma hos mig och kollat på film.

onsdag

Hade tänkt att bege mig till gymmet idag, men jag har varken ork eller lust så jag struntar helt enkelt i det och träffar Jakob lite tidigare istället. Han ska komma hit för omväxlingens skull.

jag vill att tiden ska gå lite snabbare

Jag längtar till den 15 december. Då åker jag hem till mitt Vimarka, där allt kommer vara normalt. Sandra finns 50 meter ifrån mig, familjen finns en våning ner, jag kan klappa på Lukas när jag vill, jag kan ringa mina vänner och fråga om dom har tid för en fika eller om dom har lust att ses över en filmkväll, jag kan hänga på lilla Ågatan som är så tråkigt egentligen men som kommer kännas som ett paradis bara för att jag är ute med folk jag verkligen känner och som verkligen känner mig. Jag kan ligga i min säng med tända ljus och kolla på min vackra tapet. Jag kan dricka mängder med japansk lime. Jag kan sitta framför brasan med mamma.
Jag vill att tiden ska gå lite snabbare.

update

Amen okej. Vilket sjukt sammanträffande. Ni som inte är blinda ser ju att jag la upp en bild på Zac Efron här under. Har aldrig riktigt diggat den snubben. Men just nu ligger jag och tittar på "17 again" (bara råkade bli så, det är därför det är ett sammanträffande för övrigt) och jösses vilken crush jag har fått på honom under loppet av 2 timmar.

vill ha

Jag måste skaffa mig ett pilotbrillor. Gärna några som ser ut såhär.
En kille som ser ut ungefär sådär skulle ju inte heller sitta helt fel.

tre foton från i somras


20.11

Jösses vad jag är trött och seg ikväll. Grymt skönt att jag är ledig imorgon så jag kan sova länge.
Ska som sagt färga håret ikväll, om jag orkar. Måste bara få ungarna i säng först. Efter att jag har ätit.
Tänkte bara om ni ville veta... Fyfan vad patetisk man är ibland.

rosende

Långt ifrån min favoritblogg, men hur fina bilder tar inte den här tjejen? Och sminket, grymt.
Har redan skrivit om henne en gång förut men det tåls att göra igen, iallafall när jag får syn på bilder som dessa.
amandarosende.blogg.se

längtar

Åh jag är så klädinspirerad att det inte finns. Måste. shoppa.
Ska försöka hålla mig bäst jag kan tills 6 november då mamma, pappa & Adam kommer hit.
Då kanske man slipper betala själv? Man kan ju hoppas iallafall.

tisdag

Jag & Rachel kom precis hem från Starbucks. Vårt stammishak.Nu blir det att organisera lite tvätt.
Längtar tills ikväll då jag är barnvakt, ska ta hand lite om mig själv tänkte jag. Färga håret, fixa naglarna och ta ett låååångt bad med ljus och lugn musik. Kanske någon skypedate också?
Förresten så hittade jag nya Chanel-örhängen på Portobello i söndags. Har letat efter det! Har haft två par innan, det första paret tappade jag bort och det andra gick sönder. Jag använde dom flitigt vill jag lova. Och nu har jag äntligen hittat nya och dom här kommer användas minst lika mycket.
Älskar Rachels min på andra bilden...

lögner

I lördags var jag och Ida ute i Camden. Förutom att hon förlorade sin plånbok (och att jag ramlade två gånger...) var det en riktigt rolig kväll. Jag har kommit fram till att det är dubbelt så kul att gå på barer & pubar istället för klubbar. Man ser hur folk ser ut och det allra bästa är att man faktiskt kan prata med folk utan att behöva skrika i örat på dom.
Och sen har jag även kommit fram till att livet blir väldigt mycket roligare om man ljuger för folk. Nu menar inte jag "nej-jag-har-ingen-flickvän-så-vi-kan-dejta-lögn" utan lite mer avslappnade sköna lögner, en trolig lögn som folk inte fattar är en lögn. Varje gång någon frågar kommer jag från olika länder, i lördags var det bland annat Ryssland, Estland, Brasilien och Newcastle (inget land jag vet men ni förstår poängen). Sedan kan ni ju också börja kalla mig för Jane. För det är så jag presenterar mig numera. Inte bara för att jag blir fnissig och glad av att ljuga, utan för att jag inte orkar säga "Malin" och sedan få svaret "Ah, Marlin - like the fish haha". Håll bara käften känner jag då.
Jag sov hos Ida, då blir livet också himla mycket roligare. Trist att gå hem & sova ensam liksom. När vi vaknade på söndagen åt vi spaghetti & köttfärssås till frukost, och sedan åkte vi till Notting Hill och mötte upp Filippa & Hannah. Vi satt på ett café ett bra tag och sedan strosade vi runt på Portobello Road Market. Efter det blev det Oxford Street och Joe & the juice. Jag fattade inte riktigt vad som var så bra med det där cafét förut. Katedralgirlsen som också är här i London pratade himla mycket om det cafét och att det var så himla bra. Och jag har först nu verkligen förstått vad som är så bra med det. Personalen. Iallafall en av dom. Jag tror jag är kär på nytt.

fashiontoast.com


update

Nemen herregud. Jag har begått ett emormt misstag. Hur fan lät jag det hända?
Det var ju David som berättade varför "polis" står spegelvänt. Inte fan var det Jakob.
Jakob är ju minst lika trög som jag.

saturday night

Nu drar jag till Ida!
Ha en bra kväll och kör hårt.


lördag

Ja, idag har inte alls mycket hänt än så länge. Starbucks med Rachel på förmiddagen.
Nu ska jag bege mig mot gymmet, sedan möta upp David & Jakob en snabbis.
Och efter det hem till Ida för middag, fix och förfest.

nastygal

älskar kjolen

lite information sådär

Tänkte bara kika in här och klargöra att jag inte har köpt apple-muggen (som Befrin trodde)... Den fanns i huset sedan innan. Jag är way coolare än så.

så enkelt, så gott


klyftigt

När jag var 15 år följde jag med Befrin till Polen över påsklovet. Där såg jag en polisbil där det står "polis" (fast på polska då...) spegelvänt på motorhuven. Ända sen dess har jag gått och undrat varför i helvete det står spegelvänt. När jag gick på stan med Jakob för ett tag sedan märker jag att det står "ambulance" spegelvänt på alla ambulanser, samma sak på polisbilarna och brandbilarna också. Jag går och tänker lite för mig själv att jag fortfarande inte vet varför det står spegelvänt. Så säger Jakob "Alltså, det måste ju stå spegelvänt så att när man kollar i sin backspegel så kan man läsa vad det står på bilen bakom".
Vafan. Här har jag gått i ungefär 5 år och undrat. Det hade tagit Jakob 2 sekunder att komma på varför det är så. Jävel alltså. Men ändå, jösses vad tacksam jag är för att han berättade för mig.
Förmodligen är det inte han som är smart, utan bara jag som är oerhört trög.
.
Här är lite bilder från resan till Polen.













when i see your face


god morgon?

Jävla fan.
Klockan är 9.55 och jag har redan hunnit bli arg. Jag börjar inte förrän 13 egentligen men så ringer Debs och frågar om jag kan ta hand om Rachel medan hon ringer ett jobbsamtal. Alltså, jag är jävligt flexibel JÄMT och i princip varje gång hon frågar om jag kan byta tider eller hjälpa till en extra timma när jag är ledig så säger jag ja. Först frågade hon om jag kunde hjälpa till 11.30, då sa jag att "nej jag kommer vara på gymmet då", då frågar hon om hon kan komma hem nu direkt och ringa varpå jag säger att jag gärna skulle vilja sova lite mer innan jag drar till gymmet. Då säger hon "Never mind, honestly Malin. God." och så lägger hon på luren i örat på mig. Alltså vad i helvete? Det hela slutade med att jag ska möta upp henne på gymmets café där jag ska kolla efter Rachel medan hon ringer.
Bävar inför ett jobbigt snack i eftermiddag då jag ska berätta hur jag känner.
Jag tror jag har bestämt mig för att byta jobb i januari. Antingen en ny familj eller hitta ett vanligt jobb. Och det är inte bara för den här incidenten utan flera anledningar. Men vi får se.

i love apple

När jag har en halvtimma ledigt sätter jag mig helst i min säng med en apple-kopp och min mac.
Nej men, fan vad nördig och söt jag känner mig när jag sitter med både kopp och dator från Apple. Ser det inte gulligt ut? bara iphone 4 som fattas
Men idag har jag jobbat hela dagen, och jag ska som sagt till Zach & Elsa snart. Om en kvart närmare bestämt. Så min lediga halvtimma spenderar jag med te, bloggar och musik.

bara sådär

ett gammalt favoritfoto på gemma ward
och två låtar som jag lyssnar på nu, gamla men ack så bra
paramore - misery business
paramore - hallelujah

torsdag

Den här dagen har bestått av städning och tvätt. Rooooligt som fan.
Väldigt ointressant bloggdag känner jag. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Zach & Elsa igen. Jag filmade dom sist men dom var blyga och tråkiga när kameran kom fram så jag kände inte att det var så intressant att visa.
För tillfället står jag och Rachel och dansar till Telephone.

london

några bilder från när jag var på stan med David & Jakob förra veckan

20.55

Mår himla mycket bättre nu. Ikväll är jag mer sugen på livet om man säger så. Livet är fan en gåva och det är meningen att man ska göra sådana här grejer, enligt mig. Jag tror man växer himla mycket av det.
.
Jag måste inhandla en massa fina ljus att dekorera mitt rum med, så jag kan välkomna hösten och vintern på ett bättre sätt, och så måste jag köpa nya blommor.
Men efter att ha spenderat en helg med tjejerna har jag nu 41,98 kronor på kontot. Känns inte toppen. Men efter fredag kommer jag ha tjänat pengar så då blir det ljusshopping på söndag tror jag.

and nothing else matters


världens underbaraste

Hon är så jävla underbar den här ungen. Kan bara tänka mig hur häftigt det är när man får barn själv. Om jag kan fästa mig såhär mycket vid ett barn som inte ens är mitt eget, hur mycket kommer jag då älska mitt eget barn? Jag förstår verkligen att föräldrar skulle göra vad som helst för sina barn, för herregud vad mycket man måste älska dom och bry sig om dom. Och hur rädd och orolig man kommer vara när dom växer upp och ska ut på egna äventyr...

jag vill ha

en sådan här trench fast i mer klassisk beige
ett svart fodral (måste ha!)
denna underbara skapelse från mark fast
en vit klänning, gärna denna

lovisa

Mitt första intryck av Lovisa var att hon var tråkig och bitter. Första dagen i skolan på Katedral vände jag mig om till henne, log brett och sa "Hej! Du gick också på Engelska Skolan va?" Hon tittar på mig med en relativt uttråkad blick och svarar "Ja". Jaha, det var mig en bitter tjej tänkte jag.
Och tänk så fel jag hade. Lovisa är varken bitter eller tråkig. Det kan vara svårt att få grepp om henne i början, svårt att förstå hur hon fungerar, svårt att förstå vad hon tycker om en. Till och med vår psykologilärare som är grym på att läsa människor, hade ingen aning om vad Lovisa var för typ av person.
Men nu vet jag, Lovisa är varm, underbar, fundersam, klok och älskvärd. Behöver man hjälp med något, vad som helst, då ska man gå till Lovisa. Vare sig det gäller pojkar eller skolarbeten är hon där och ställer upp. Även om man ringer från London mitt i natten klockan 4 och gråter i telefon. Då svarar hon och stöttar en på bästa sätt.
När man har känt varandra i 3 år har man lyckats samla på sig många minnen tillsammans. Alla timmar som vi spenderade på Kafedral på torsdagseftermiddagarna, alla gånger vi pluggade till ett samhällsprov eller hade ångest tillsammans över den 15 sidor långa rapporten som skulle in varje termin. Allt gick vi igenom tillsammans.
Alla interna stunder vi pratar om och som ingen annan förstår sig på, som den gången du skulle härma hur din pappa nyser. Varje gång jag tänker på det ler jag, varje gång du, jag, Emma & Julia pratar om det kan vi inte sluta skratta.
Något annat jag aldrig kommer glömma, är när du och jag bestämde oss för att fixa naglarna i Prag och vi blev lurade på 1500. Polisen kom och vi riskerade att hamna i arresten. Då var vi gråtfärdiga och skakiga i benen, nu i efterhand är det bland det roligaste och sjukaste som har hänt mig. Och just det minnet, delar jag bara med dig. Jag ler lika stort varje gång jag tänker på hur dom låste in oss där i nagelsalongen och polisen sa att vi skulle vara tvungna att följa med till polisstationen.
Jag har ett så starkt band med dig idag och jag är så lycklig över att våra vägar korsades.
Du är underbar Lovisa.
Dessutom fyller hon år idag, grattis på födelsedagen.
Jag älskar dig.

godnatt

Tänkte bara kika in och säga att jag ska hänga mig nu.
Nej jag skojade. Jag skulle säga att jag inte är lika deprimerad nu. Två dagar i ett mörkt rum i sängen räcker. Jag behöver få vara sådär grymt ledsen ibland, för att sedan ta mig ut ur mörkret och inse att det faktiskt är ljust runt omkring mig.
,
Visst blir man glad när folk som man inte har pratat med på länge hör av sig? Häromdagen skickade Nathalie ett kilometerlångt meddelande på Facebook, min kusin ringde idag och nyss så skrev Hanna till mig. Sådant får mig att le lite extra inombords. Finns så många personer som man saknar. Herregud.
.
Och jag insåg nyss att det var länge sedan jag tillägnade ett inlägg till en person. Om det är någon som minns att jag gjorde det? Först var det Julia sen Befrin och sedan mamma. Tror inte jag har skrivit om någon mer? Eller är jag ute och cyklar. Imorgon tänkte jag iallafall ta tag i det igen. Känner mig inspirerad. Vem jag tillägnar det till får ni se imorgon. Godnatt.

random pics


fler bilder från helgen


addicted

Aa. Efter noga uträkningar har jag nu kommit fram till att jag har sovit 17 timmar det senaste dygnet. Men nu har jag tänt lampan, dragit undan gardinerna, ätit lite och tagit en kopp te. Och jag har även slutat vara patetisk och tycka synd om mig själv.
Jag är bara så grymt förvirrad och jag vet inte vad jag vill ha riktigt. Jag vill inte bo i Linköping heller, men jag vill inte bo här? Vad är det för skitsnack? Hatar att inte veta vad man vill.
Mestadels trivs jag ju här. Det är när jag har fått spendera några dygn med dom jag älskar, och sen tvingas skiljas från dom igen, som jag mår som sämst. Som när jag var hemma i 3 dagar i augusti, då fick jag världens ångest natten innan jag åkte. Och sedan tjejerna åkte i söndags kväll har jag också haft ångest och känt mig nere. Det är läskigt hur mycket andra personer betyder för en. Man blir liksom beroende. När jag kom hit försvann beroendet sakta men säkert, sen när jag träffar dom igen får jag återfall. Och när dom åker, ja då kommer abstinensen.
.



Och den här bruden har ju tagit sitt pick & pack och flyttat till New York. Vi har inte setts på 4 månader nu, när vi ses i april kommer det ha gått 10 månader sen vi har träffats. Helt vidrigt sinnessjukt ju. Emma, jag saknar dig.

jag vet inte

"Om något inte känns helt rätt så är det förmodligen inte rätt".
Det läste jag någonstans någon gång. Och just nu känns allt så jävla fel här. Jag låg hela dagen i sängen igår, och än så länge har jag gjort samma sak idag. Visst, jag är sjuk. Men frisk nog för att kunna jobba. Det känns som att jag håller på att sugas in i någon slags depression. Jag vet att den kommer vara kortlivad. Så fort jag tar tag i mig själv och börjar jobba, eller går till gymmet, eller åker in till stan. Då kommer jag må bättre. Men jag vill inte, jag orkar inte. Jag vill bara ligga här inne med gardinerna fördragna och ha lamporna släckta.
Jag ligger och fantiserar om hur det skulle vara att vara hemma i Vimarka. Jag saknar allt så att det gör ont i hela kroppen. Jag börjar gråta så fort jag tänker på det. Jag vet inte om jag klarar av det här längre.

vackra bilder

från wheredidugetthat

torsdags

I torsdags när vi väntade på tjejerna så gick vi till en jättemysig pub, vill verkligen tillbaka dit någon gång. Det suger ju bara att dom stänger vid midnatt.
Pojkarna skulle köpa öl (som vanligt) och jag skulle köpa vin (som vanligt). Jag tänkte först att jag köper ett glas men kom på att det är himla onödigt eftersom jag ville dricka ganska mycket mer än så. Kommer då fram till att det blir mycket billigare om jag köper en flaska direkt. När jag kommer fram och säger att jag vill ha en flaska vin frågar han i baren "Tre glas?". "Nae.. ett.." säger jag. Då kollar han på mig och frågar om jag inte vill ha ett sugrör istället så jag kan dricka direkt ur flaskan. Jag skakar på huvudet och skämms lite. Jakob säger då "Hon gjorde precis slut med sin pojkvän" varpå jag nickar och torkar bort en låtsastår.

wrangler & warren street

Alltså. Va? Hur många kommer köpa dom här shortsen undrar jag? Röven syns ju för fan. Visst, bruden har snygg röv och snygga ben, men ändå. Det är väl inte som att någon kommer gå runt med dom där shortsen? Fast det finns ju folk till allt. Säkert något stolpskott som kommer köpa dom.
.
Sen stör jag mig på en annan sak. Det är en tunnelbanestation som är stängd just nu, Warren Street ... om någon ville veta det. Iallafall, varje gång man åker med med tuben som går förbi där säger dom precis innan Warren Street kommer "Warren Street is closed, the doors will not open att Warren Street". Tydligt och bra liksom. Tjoho. Men vet ni? Ändå så STANNAR dom där varenda jävla gång. Varför varför varför?

skönt

Amen jag kände bara att jag var tvungen att visa er mitt underbart vackra blåmärke jag fick när jag ramlade i trappen på Boujis i tisdags.

vad fan har hänt med mig?


fräsch brud

Har inte känt mig så här äcklig på länge. Jag är i stort behov av en dusch, men jag är för trött för att ta mig ur sängen. Har legat här ända sen jag vaknade, med undantag för att hämta te & gå på toaletten, och klockan är kvart över fyra. Oj oj. Deprimerande.

streetstyle


sjuk

Efter att ha festat 4 kvällar den här veckan, samt fått allt för lite sömn, ligger jag nu i sängen med feber och snorig näsa. Blir inget jobb för mig idag inte.
Istället ligger jag och kollar på SATC 2.

min helg

Nu har mina tjejer åkt tillbaka till Sverige. Känns tomt, men nu kan jag iallafall få lite sömn haha.
I torsdags kväll skulle jag möta upp dom vid Picadilly för att sedan bege oss mot Cuckoo. Jag träffade upp Jakob & David vid halv tio, vi satte oss på en bar och inväntade flickorna. Men klockan tickade på och dom anlände inte till sitt hostel förrän klockan två. Och då struntade vi i utgång. Men jag, David & Jakob sprang runt i West End ett tag, till slut somnade vi alla tre i deras lägenhet runt halv fem. Vid halv tio åkte jag in till stan igen (i en improviserad outfit bestående av Jakobs kläder). Det blev shopping hela dagen och på kvällen blev det utgång igen. Vi hamnade på Onanon som, enligt oss, bestod av alldeles för mycket folk och svett.
På lördagen blev det Notting Hill & Portobello Market, sedan lite mer shopping på Oxford Street. Jag åkte hem och sov i två timmar, sedan blev det utgång igen. Denna gång i South Kensington på klubben Boujis. Och igår (söndag) strosade vi runt i Camden på marknaden i några timmar. Nu hade vi ett gäng slutkörda brudar kan jag berätta, det var onda fötter, frusna kroppar och trötta ögon. Vi bestämde oss för att kolla på Mamma Mia på eftermiddagen/kvällen men insåg sedan att vi inte skulle ha tid. Så vi satte oss i några soffor på Costa Café och körde namnleken... Ganska bra tidsfördriv faktiskt. Sedan blev vi lite djupa och ledsna, för att en minut senare sitta och gråta av skratt. Dom är allt bra dom där flickorna.
.
bilder från min mobil. fler kommer

saturday

Känner mig ganska så farlig ikväll. Ville symbolisera det lite på sista bilden.
Ikväll kör jag och katterna på Boujis.

fredag


Gårkvällen var rolig, dock hann jag inte möta upp katterna eftersom dom inte anlände till sitt hostel förrän klockan två på natten. Så det blev en helkväll/natt med David & Jakob. Vi slocknade i deras lägenhet runt halv fem.
Vid halv tio var det bara för mig att stiga upp, stjäla kläder av Jakob och åka in till stan för att äntligen få träffa mina saknade vänner.
Nu är jag hemma för att duscha och göra iordning mig. Ikväll blir det middag på Leicester Square och sedan någon typ av utgång. Vi får se vart vi hamnar helt enkelt.
Och jösses vad dom har shoppat idag förövrigt. Och mer ska det bli. Jag har dock inte köpt en endaste sak. (mat räknas inte fan)
Ha en bra helg!

torsdag kväll

Nu drar jag in till Picadilly och möter Jakob & David. Blir att leta upp någon trevlig bar och dricka drinkar/öl och invänta katterna från Svea Rike som anländer senare.

tänkte bara introducera er för min nya pojkvän

Jag lovar, han är sexigare i verkligheten.
Han fastnar inte riktigt på bild som man brukar säga.

torsdagsförmiddagen

Förmiddagen spenderade jag och Rachel på Starbucks.
Sedan gick hon hela vägen hem. Hurtig unge.
Haha, älskar sista bilden.

finns det någon vackrare?


93 dagar

Det later lite. Men det kanns som att jag har varit har i evigheter. Idag ar det den 7de oktober och jag har varit har i exakt fyra manader. Jag kanner att jag kommer in mer och mer i att faktiskt ha ett liv i London och hur konstigt det skulle vara att bo i Linkoping.
.
Ikvall kommer Sandra, Befrin, Emilia, Evelyn, Olivia & Linnea hit och jag pallar knappt vanta mer. Fan vad roligt det ska bli att fa se dom. Befrin ska råa sig pa Londons nattklubbar. Vad nu det betyder.  

runway


bilder från igår


ikväll

Nyss hemkommen från en utekväll på Boujis. Jag vet att jag är så sjukt jävla mobbad som sätter mig vid datorn när jag kommer hem. Vanliga människor förbereder ett glas vatten vid sin säng och sen däckar. Men jag som är ovanlig hämtar inte bara vatten, utan även ett plommon och en banan. Banan? Alltså. Jag googlade nyss "banan". Ser ni hur roligt det ser ut? Jag googlade för att jag inte var säker på att jag hade stavat rätt.
Iallafall. Utekvällen blev väl relativt lyckad. Haha men fan asså. Man måste gå ner för en trappa när man ska ner till klubben. Och någon gång under kvällen när jag hade varit ute för att ta lite luft, så ramlar jag i trappjäveln.
Ni vet när man åker skidor, och man ramlar? Och man försöker, med all sin kraft, att stoppa fallet och sträva emot. Man försöker stanna men det går inte för det är så halt, isigt och snöigt? Ja, exakt den känslan fick jag i trappan. Det gick inte att stanna, jag bara föll ner, trappsteg för trappsteg. Och jag höll på att dö. Sen gick jag in på toaletten och garvade sönder åt mig själv. Fy helvete vad det måste ha sett roligt ut. Kan bara tänka mig vilka blåmärken jag kommer ha imorgon när jag vaknar...
Sen var ju Frida väldigt gullig tidigare ikväll också. Vi skulle mötas utanför klubben för vi inte hann träffas upp innan. Eller vi skulle snarare mötas vid någon bar i närheten. Skit samma. Vi var i vilket fall tvungna att åka tunnelbanan själva. Och lilla Frida kunde absolut inte anlända nykter tilll Boujis så hon drack vin ensam hemma, och tog med sig en PET-flaska med vitt vin på tunnelbanan. Så där sitter hon en tisdagkväll klockan 22 i festkläder och dricker vin ur en plastflaska. Två medelålderskvinnor sitter framför henne och kollar med fördomsfulla blickar och viskar till varandra. Till slut pallar hon inte mer och hon säger högt till dom :
Hello, my name is Frida and I'm an alcoholic.

så. jävla. bra.

Om du vanligtvis brukar skita i att trycka på play på videorna jag lägger upp.
Tänk annorlunda den här gången. Kolla för i helvete.

13.33

Nu är det dags att laga lunch. Senare ner till gymmet och hänga eftersom B&D har simlektion idag.
Ikväll blir det utgång med Frida. Äntligen får jag supa! Nej jag skoja. Dansa menar jag.

tisdag

Jag och Rachel är nyss hemkomna från LaLa Singing Group. Och Starbucks. Nu sitter vi mest i min säng och känner oss allmänt proffsiga (victory liksom).

leo + rosa

Kanske världens snyggaste jacka.
Som jag skulle matcha med världens snyggaste clutch jag hittade inne på Harrods häromdagen.
Chockrosa. Så underbart fin. Kan inte få den ur mina tankar. Men det är nog allt för dyr för att jag ska lägga mina pengar på den... Tror jag.

22.07

Eftersom jag fick en fråga om vad jag skulle hitta på för roligt idag kan jag ju berätta att jag inte har gjort något roligt idag alls. Om man bortser från att jag har pratat med Guy. Alltså jag vill bosätta mig på gymmet bara för att han jobbar där. Nu lovar jag att jag inte ska prata mer om honom , såvida jag inte gör något riktigt bra framsteg (typ bestämmer att vi ska ses UTANFÖR det där jävla gymmet).
Aa. Förutom det har jag jobbat. Och även barnvaktat Lok & Arlo, fick 36 pund extra. Alltid bra att ha med sig när jag ska shotta tequila på torsdag kväll. Eller fredag eller lördag. Eller alla tre.
.
Sen kan jag ju bjuda på en bild från studenten. Bara för att påpeka att jag saknar den gamla goda tiden.

update

Igår hängde jag med Frida som sagt. Vi traskade runt på Harrods (som jag inte hade besökt än, pff). Jag köpte två, TVÅ, chokladbitar för typ 45 kronor. Och den ena var äcklig så den gav jag till Frida. Nödvändigt och så.
Senare mötte vi upp Ida och hennes kompis Selma som är här på besök. Det blev middag och sedan gick jag & Frida på bio, Eat Pray Love såg vi. Vacker film tycker jag. Speciellt när hon var i Italien. Nu vill jag också åka till Rom och äta massa pasta och pizza...
Den filmen fick mig verkligen att inse att jag vill resa överallt, jag vill uppleva världen.
.
Nu ser jag att jag måste tvätta min lilla MacTop. Sötnosen är lite smutsig.

jävla tönt är jag, jag vet

Jag hatar scenen i Sex and the City (1) när Carrie & Louise ska säga hejdå till varandra för att Louise ska åka tillbaka till sin hemstad och gifta sig. Carrie hade ju gett en Louis Vuitton-väska till Louise i julklapp.
Och när dom står där och ska säga hejdå och är lite smått sorgsna så säger Carrie först :
Louise, you brought me back to life.
Hon säger det med gråten i halsen, och det är hur fint som helst. Sen kommer assistentjäveln och säger:
And you gave me Louise Vuitton.
Fyfan. Jag vill bara dö när hon säger det. Så jävla sämst.

there can be no light without darkness


a rainy sunday

Nu ska jag fixa mig och sedan åka in till stan för att träffa Frida.
Vi ska mysa i regnet. Och jag vill shoppa igen. Fuck.

j & d

Eftersom Jakob & David dissade mig igår, för dom var tvungna att laga mat och kolla på fotboll, så skypade vi lite och dom spelade två låtar för mig. Jag tycker att vi håller tummarna för att dom lyckas bli kända rockstjärnor.

photos by tommy ton

'

keep your faith

Känner mig ganska så tom på energi just nu. Tror jag behöver få något i magen.
Efter att det behovet har blivit uppfyllt ska jag vandra bort mot Ashmount Road till Zach & Elsa.
Vi hörs imorgon my beloveds. Puss

balmain


bara något jag stör mig på

Åh vad jag önskar att jag hade en speciell stil. Den där stilen som passar just mig. Jag kollar på Mary Kate och tycker hon är asgrym, kollar på Olivia Palermo och känner samma sak. Nicola Roberts, Gwen Stefani osv osv...
Alla dom där har en speciell stil som dom följer och stannar vid. Jag älskar trashlooken, jag älskar den städade klassiska looken, jag gillar solbränd hy med ruffsigt hår, jag älskar blek hy med glansigt blankt hår. Jag orkar inte. Fan vad tråkigt att inte ha hittat sin stil. Så känner jag lite.
Jag trivs oftast bäst i lite halvtrash/rockigt, och känner väl att det är oftast så jag klär mig. Men sen kollar jag på andra flickor som bär en klassisk kavaj, nätta ballerinaskor, vackra väskor, välvårdat hår och naturligt smink och känner att fan vad fräscht.

nödvändigheter

Jag tänkte att jag skulle gå och köpa hårspray och tandkräm efter att jag hade gymmat. Vettiga saker liksom.
Det slutar med att jag kommer hem med inte bara det, utan även hårfärg, foundation, puder, ögonskugga, ansiktsskrubb, anti-finnar-kräm och ett nagellack. Way to go. Typ 600 spänn. Jag är sämst.

...

Haha, alltså det där tecknet kan vara det fulaste som finns. Måste jag gilla det bara för jag gillar rock? Fyfan.
Nu blir det iallafall gymmet för mig som sagt. NU JÄVLAR. Nu ska jag tamigfan be om en dejt. Puss

12.51 - lördag

Slutade jobba vid 12. Var en ganska slapp dag då både jag & Rachel somnade i soffan i någon timma.
Nu har jag precis målat naglarna röda och sitter och peppar för att gå till gymmet. Är så otroligt trött nu känner jag, vill bara lägga mig ner och sova. Men vet att jag kommer må dåligt när jag vaknar igen, huvudvärk och sånt orkar man inte med.
Egentligen så borde jag inte gå styrketräna idag eftersom jag gjorde det igår. Men igår var inte Guy där hahaha. Och jag måste få en dos av honom känner jag. Jag svär, jag är beroende. När jag ser honom ska jag säga "You're like my own personal brand of heroin".
Efter Virgin Active kommer David & Jakob till Crouch End och vi ska hänga loss på något café hade jag tänkt...
19.30 blir det jobb igen, Zach & Elsa som sagt. Får inte glömma kameran så jag kan filma dom! Fan känner att jag lägger ribban rätt högt nu när jag snackar om dom så mycket. Nåväl. Vad vore väl en bal på slottet?...
.
Och helvete vad jag saknar min Lukas.

fascination


?

ja, nja, nej, kanske, vet inte?
någon som vill dela med sig något om blackberry?

förresten

Den där finlandssvenskan Elin som är med i Idol kan ju bara gå & hoppa i sjön. Usch. Orkar inte med henne.

it's such a lonely place for you

don't ever leave me, say you'll always be there
all i ever wanted, was for you to know that i care

z & e

Haha. Jag var ju barnvakt igår. När ungarna hade somnat så kollade jag på Harry Potter & Halvblodsprinsen och jösses vad rolig den är. Minns att jag tyckte det när jag såg den på bio första gången också och nu blev jag påmind. Fick mig allt några goa skratt. Hatar "goa skratt" förövrigt. Förövrigt, för övrigt? Fan... Andrea?
Zack & Elsa var förresten riktigt härliga att hänga med. Jag ville typ inte att dom skulle gå och lägga sig, men skulle ju vara en jävligt dålig barnvakt om jag tvingade dom att stanna uppe. Imorgon ska jag dock vara barnvakt åt dom igen och eftersom det är lördag då så får dom vara uppe längre. Wie. Haha vilken tönt jag är. Men jag lovar, dom är grymma. Dom kan italienska också, flytande. Jag tror tamigfan att jag ska filma dom och be dom slänga iväg en hälsning till Sverige.
Nu är det Idol som gäller för mig. Är vidrigt trött men sova får jag göra senare.
.
random bilder från veckorna i Yorkshire

tankar

Är inte på bra humör idag, av någon anledning. Jag tror det är för att jag hade en underbar dröm, alla mina vänner var här och allt var som det brukade vara. Sen vaknar jag och inser att det är en massa jävla vatten mellan mig & mina vänner. Jag funderar på om jag är lycklig här borta, om jag är lyckligare än vad jag var i lilla Linköping. Om det är värt det. Jag funderar på om det här faktiskt är rätt.
Det är så jävla svårt att leva här ibland. Leva utan kärlek. Leva utan att känna att någon verkligen uppskattar en. Leva utan att få höra att man betyder något för någon.
Allt det här känner jag samtidigt som jag känner att jag aldrig vill bo i Linköping igen. Hur ska jag kunna bo där efter att ha bott i London? Det ända som kommer få mig att flytta tillbaka är vänner & familj. Men jag ser ingen framtid i Linköping. Jag ser inte det liv jag vill ha där.

hello world


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus