telefon

Alltså. Jag avskyr att prata i telefon med folk jag inte känner väl. Här i England har killar en tendens att ringa hela tiden. Hallå? Skicka ett sms är du vänlig. Och nu är det någon som ringer med okänt nummer. Glöm att jag tänker svara... Vill du ha tag på mig så bör du inte ringa anonymt. Jag blir för nervös.

this ain't a love song


cause this is my united states of whatever

Äntligen slutat för dagen. Njuter med en kopp te och ska snart ta en varm dusch och lägga mig i nytvättade lakan. Det enda jag tänker på för tillfället är Emma & New York. Jag vet. Det är ett jävla tjat om den där jävla staden här i min blogg nu men jag kan inte hjälpa det. Jag liksom lever i vetskapen om att imorgon är det äntligen mars. Har gått i 7 månader och längtat efter mars eftersom det är den månaden jag flyger till E. Imorgon är det första mars, den sista avgår planet. Flyger tillsammans med Lovisa. Allt känns så overkligt när jag tänker på det. Jag är rädd att tullen i USA inte kommer släppa in mig. "Sorry, your visa isn't valid. We can't let you in". Ungefär så tror jag dom kommer säga till mig. Jag förbereder mig på det värsta. Jag är uppriktigt rädd för att något ska gå fel. Om dom säger det så tar jag fram mitt vapen, som den terrorist jag är, och skjuter dom.
Nej, jag skojade. Vet ni varför jag skrev att jag skojade nu? Som om ni inte förstod det liksom. Jo jag var rädd för att det på något sätt skulle komma fram till USA och att dom använder det emot mig. "We've been told that you've claimed yourself to be a terrorist"
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (slow motion)

skype med mor

- Var du ute igår?
- Aa, men det var inte så roligt...
- Nahe...
- Nae det var inget roligt folk. Eller jag var inte tillräckligt full rättare sagt.
- Amen kul! Det är precis vad en mamma vill höra.

live wild, die free


18.11

Söndag. Har spenderat hela dagen i sängen. Med tanke på att jag vaknade vid 15 och att klockan är 18 nu så är det ju faktiskt bara tre timmar. Har inte så dåligt samvete ändå. Plus att det är söndag. Söndagar är till för att slösas eller hur? Utöver det så fyller halva facebook år idag och jag sitter i min säng i ljusrosa mjukiskläder, dricker te och kollar på Skins. Skål för det.

04.15

Hemkommen från en utekväll i Shoreditch med Ida & Selma. Har väl inte så hemskt mycket att säga om kvällen. Nu har jag bunkrat upp med vatten, apelsinjuice, banan, vindruvor & clementin. Känns helt okej.

i'm not catching a fucking grenade for you


nyklippt gräs & jordgubbar

I förrgår när jag gick hem från tunnelbanan kände jag doften av nyklippt gräs. Var tvungen att stanna vid gräsmattan och andas in doften. Nu äter jag jordgubbar. Om jag var dum i huvudet hade jag trott att det var sommar.

livet är fult du är fager, vaken om natten och drömmer på dagen

Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det

För jag blir så dum av dig

all we need is just a little patience


14.15

Oj idag var man glad?
Ska in till stan nu. ENSAM. Kul verkligen. Men måste köpa lite saker. Egentid är väl aldrig fel va?

redhead

Har fastnat för rött hår. Varför är det så himla fint? Det suger att jag inte skulle passa i det.

between us


easy, isn't it?

if someone comes into your life and becomes a part of you, but for some reason they couldn't stay. don't cry too much, just be glad that your paths crossed and somehow they made you happy even for a while.

förstår inte hur man kan ha så många tankar men så lite att skriva


brun skinnjacka

Kanske vore något att köpa i NY?
Kom precis på den briljanta idén att jag borde börja skriva en lista på det jag vill köpa där borta.
Det tråkiga är dock att jag än så länge inte kommit på något förutom VS underkläder & skönhetsprodukter.

13.51

Visar sig att jag får spendera dagen ensam hemma i huset. Känns skönt.
Ska ägna mig åt att städa mitt badrum och pojkarnas rum. Ungefär.
Inte så hemskt jobbigt om du frågar mig.

17.28

För första dagen på länge bjuder London på blå himmel och solsken. Det är ju bra. Men ändå går jag runt med dåligt humör. Går och är allmänt irriterad på det manliga könet. Men egentligen, vem bryr sig? Och kryptiska meddelanden är ju inget roligt att läsa på bloggar så jag slutar med det nu.
Ska precis klä på mig skinnjacka och converse och promenera till Ida. Det ryktas filmkväll. På en torsdag. Va? Vad hände? Men jag är tacksam, min huvudvärk vägrar ge med sig.

yes please


23.38

Åh jag har liksom ingen inspiration eller energi. Det jag går och tänker på är väl ungefär att jag vill köpa vårkläder. Och att livet är rätt bra ändå.
Kom fram till idag att anledningen till att jag inte känner lika stor saknad efter allt hemma i Sverige är för att jag har träffat alla så pass mycket. Jag flyttade hit i juli, åkte hem i några dagar i augusti, tjejerna kom på besök i oktober, familjen kom i november, jag åkte hem över jul, Befrin, Sandra & Ray kom hit, åkte hem igen i januari i några dagar, Evelyn kom på besök i januari och nu har Emilia precis varit här. Och dom närmsta månaderna ser ut som så att Nicole kommer i början av mars, jag åker till NY i april, mamma & pappa kommer i maj, David & Jakob kommer i slutet i april. Och förhoppningsvis kommer Adam någon gång i vår, har även pratat med både Amanda och Sandra om att dom vill komma hit igen. Sen vipps är det juni och jag flyttar hem.
Men jösses vad trött jag är.
Till och med tröttare än vad jag var när mamma tog den här bilden på mig.

17.58

Herregud. Jag brukar ju må bra dagen efter att jag har festat. Men idag mina vänner, idag var ingen bra dag. Har legat som en grönsak i sängen hela dagen, med undantag för en dusch. Det enda jag har lyckats få i mig är en halv skål flingor med mjölk, och lite marabouchoklad. Nu börjar jag dock komma tillbaka till jorden igen, ska släpa mig in till stan snart för att äta middag med Emilia, Fanny & Stella.

skins

Haha. Sitter och kollar på Skins. Ben joinade mig under ett avsnitt. Två killar snor en kista (ja med ett lik i), det är biljakt runt hela stan och Ben säger:
Weird that they didn't get arrested !
Daniel som sitter i en annan soffa lite längre bort vet inte vad som har hänt och han säger:
For what?
Ben:
Just something some guys did.
Daniel:
Showing their willies?

Haha. Aa. Dom gick runt och visade snoppen på stan för folk. Sitter nu och funderar över varför just den tanken var den första som ploppade upp i Daniels huvud.

18.34

Känner mig lagom deppig ikväll. Har nog sovit för mycket under dagen tror jag. Var ledig mellan 12.30 - 17.30 varav jag sov mest hela tiden. Vet inte hur smart det var. När jag sover för mycket blir jag så avtrubbad. Inte bra mallan. Nu tänkte jag kika på nya Harry Potter. Harry blir man ju alltid glad av.

streetstyle


14.43

Nyss hemkommen från gårkvällens bravader. Eller jag har lyckats duscha också.
Ganska random dygn om jag får säga det själv. Det började på förfesten, där jag hittar Evelyns gamla dagiskompis som bor i Göteborg. Nu mera i London då uppenbarligen.
Sen fortsatte det idag inne på McDonalds. Råkar tydligen stjäla två tjejers bord men jag och Ida sitter kvar eftersom det ändå var ett bord för fyra. Frågar om dom är svenska och får ett yes till svar (syns ganska väl när folk är från Sverige). Nice, jag med säger jag. Börjar prata lite med dom och ena tjejen frågar varifrån i Sverige jag kommer. Linköping säger jag. Hon kollar på mig och höjer på ögonbrynen. Det gjorde dom med tydligen. Världen är liten som man säger.
För tillfället sitter jag och samlar energi. Vet inte riktigt hur det går dock. Men när jag tänker på att jag ska träffa Emilia som anländer till London snart så blir jag lite piggare. Så, som sagt, nu ska jag ta tag i mig själv och klä på mig och sminka mig.

ja ibland undrar man ju


mm

Man vet att man är lat om man inte orkar gå och hämta dataladdaren som ligger två meter bort.

18.57

Klar med smink och naglar.
Hår och kläder återstår.
Plus energin och lusten.
Vädret suger och det får mig att bli lite osugen på att ens gå utanför dörren.

...

Skypade med mamma igår. Under samtalet ringer pappa på telefonen och när dom har lagt på säger mamma "Pappa undrar en sak också". Jaha? "Aa han undrar om det gjorde ont" Vadå? säger jag. "Ja du har ju tatuerat dig?".
Det var mer än jag visste. Navelpiercing är bara uppvärmning mor. Det kommer.

londons snyggaste brud till salu


22.42

Bestämde mig idag för att inte dricka alkohol på en månad. Det sket sig nu när jag & Ida tydligen ska ut i Shoreditch imorgon. Förfest och hela baletten är ordnat. Så ja, den vita månaden får vänta lite.

02.29

Jag har en bra nyhet och en dålig nyget. Den dåliga är att jag är besviken på Camden. Som fan.
Den bra nyheten är att min älskade mamma ringde och berättade att hon och pappa har bokat biljetter till London 6 - 10 maj. Alltså under den helgen då jag fyller 20. Underbart. Tror inte att man kan ha bättre föräldrar.


onsdag

Idag har varit en bra dag. Har hängt loss med Ida mest. Först i Camden och sen i stan.
Nu känner jag mig hyfsat sömnig och längtar efter att få drömma.
Är det inte himla roligt att drömma?

12.56

Ligger fortfarande i sängen.
Himla dålig karaktär har jag.
Men nu ska jag ta tag i mig själv och släpa mig till duschen.
Ska möta upp Ida senare för en lugn onsdag.
Hör du det Ida? En lugn onsdag.
Inget glas i Camden.

kärlek

godnatt

barn

När jag är med barn så tänker jag alltid på hur dom kommer bli när dom växer upp. Jag fasar inför att Rachel kommer växa upp och få hjärtat krossat, att hon kommer förstå att världen är orättvis och få reda på vad döden innebär. Skräms av tanken av att hon kommer dricka för mycket alkohol och bli utnyttjad av pojkar. Hoppas att hon inte kommer bli retad i skolan, hoppas att hon inte kommer bli en av dom som retar.
Sen är jag rädd för hur mycket jag kommer älska mina egna barn i framtiden, när jag älskar den här flickan så pass mycket. Jag förstår att föräldrar är oroliga för sina barn. Hur ska man kunna släppa taget? Mamma & pappa, hur gör ni?

22.02

Mm.
Idag är det tisdag.
Vilket betyder att imorgon är det onsdag. Och då ska jag göra något kul. Och HEMLIGT. In your face.
Annars har jag inte så mycket mer att säga om denna dag.
Har jobbat. Träffade Ida en sväng. Ätit sallad. Ätit en god kaka.
ÅÅÅH vad jag hatar ordet kaka.

B & E

Åh jag älskar den här bilden på Befrin & Emilia.
Den är så glad och somrig.
Den strålar ut vänskap och lycka.
Finfint.

jakob

Varför skrattar ingen åt inlägget här under?
Jag är nog inte så rolig som jag tror ibland.
Minns när jag hängde med Jakob för några månader sen.
- Malin, du är ju inte speciellt rolig. Jag menar, du drar ju inte direkt några roliga skämt.
- Nahe? Tack för den... Jag tycker jag är rätt rolig.
- Asså... Jag umgås ju bara med dig för du skrattar åt mina skämt.
Fyfan säger jag bara.

Har haft en förträfflig Valentine's Day med min pojkvän på bilden här över.
Jag är så kär att jag trippar runt på rosa moln.
Han kom och gav mig tio röda rosor och chokladhjärtan.
Jag har på mig mina röda spetsunderkläder och snart blir det minsann mys.
Tänkte bara kika in och säga godnatt och glad alla hjärtans dag.

11.53

Spenderar förmiddagen med älskade Rachel inne på Starbucks. Hon springer runt och flörtar med allt och alla samtidigt som hon håller i en blöja. Vet inte riktigt hur bra det går för henne. Hon kommer fram till mig lite då och då och säger "Home", så snart är det alltså dags att traska hemåt i vårsolen. Ska köpa lite diskmedel först bara ... Himla romantiskt.

lördags

Släpade med mig kameran till Camden i lördags men det blev bara två bilder iallafall. Men, bättre än inget. Jag hade sagt till mig själv att inte köpa något och det gick bra ända tills jag går in på H&M. Impulsköper ett par jeans. Utan att prova dom. Ett himla mirakel att om satt bra vill jag lova. Sedan köpte jag tre nagellack inne på American Apparel. Nåväl. Så kan det gå. 

21.17

Sitter här i Idas fåtölj och lyssnar på Do it all night. Himla trevligt.
Ida är belägen på min vänstra sida, dansar framför spegeln och säger "FAN vad skönt det är att känna sig snygg!"
Mm... håller jag med.
Det var lite komiskt idag för övrigt. Hade klänning på mig, råkat dra upp den lite för mycket, böjer mig ner för att kolla olika storlekar på jeans inne på H&M. Hör lite manliga skratt bakom mig och förstår då att jag har råkat flasha röven för två gossar. Kul för dom...
Snart blir det Camden.

12.11

Sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt.
Himla tråkig grej att sysselsätta sig med om du frågar mig.
Lördagseftermiddagen kommer spenderas i Camden med Ida & Kay.

emma

Mitt första intryck av Emma...
En blåst blondin som stylade sig för mycket.
Är det inte komiskt?
Nu är du en av dom personer som jag älskar mest. En av dom som jag är tacksammast för att jag har i mitt liv.
Att inte ha fått se dig eller röra dig sen början av juli känns ungefär som att vara olyckligt kär. Ett foto kan få mig att börja gråta. En tanke. En sång. Att bara skriva det här får mig att gråta.
Ibland glömmer jag bort att du faktiskt finns där på andra sidan Atlanten. Det är som att min hjärna vet om det men att hjärtat inte förstår vad som händer. Jag får konstant påminna mig själv om att vi faktiskt kommer ses igen. Det låter kanske dramatiskt, men ibland känns det som att jag aldrig kommer få krama dig igen. Aldrig få skratta med dig igen. Aldrig få lugna ner dig igen. Jag är tacksam att så inte är fallet.
Det är inte svårt att älska dig Emma. Du som alltid får mig att skratta och må bra. Jag är helt ärlig när jag säger att jag tror att ingen annan får mig att skratta så mycket som du gör. Ett skratt förlänger livet säger man. I så fall kommer jag leva jävligt länge tack vare dig.
Saknad är ju någonting bra. Saknad är underskattat. Men nio månader utan dig är för länge. Det är svårt att tro att den stora saknaden jag känner faktiskt är bra, för det gör så ont. Det gör ont att sakna dig nu.
Det har gått så lång tid att jag inte kan föreställa mig hur det kommer kännas att träffa dig på flygplatsen i New York i april. Jag vet inte om jag kommer skratta, gråta, vara i chock eller falla ihop på marken. Jag tror inte jag har längtat efter något så mycket som jag längtar efter den dagen då jag kommer få träffa dig igen.
Min Emma.
Jag älskar dig.

20.09

Lilla Rachel kan inte sova så hon joinar mig vid datorn istället. Trevligt med lite sällskap om du frågar mig.

12.51

Känns faktiskt lite konstigt att vakna upp en fredag utan att ha druckit dagen innan.
Skönt, men ovant.
Börjar jobba om 10 minuter och då tänkte jag traska ner till Starbucks med Rachel och en tidning.

01.01

Vet inte riktigt vad som hände med inläggen som tillägnades mina närmsta vänner.
Minns inte ens när jag skrev ett sist.
Nästa blir imorgon iallafall.
Godnatt

yes please

Skulle göra mycket för att få den där jackan ...

17.25

Äter sushi och kollar på 90210.
Har inte varit så förtjust i sushi innan men har nu förstått grejen.
Något jag inte kommer lära mig dock är att äta med pinnar.
Håller mig till kniv och gaffel.

14.40

Idag bjuder London på regn. Lite tråkigt sådär men inte är jag ledsen för det.
Ska snart bege mig mot skolan och hämta pojkarna och sedan hänga på gymmets café medan dom har simlektion.
Ikväll är jag barnvakt åt världens grymmaste ungar Zach & Elsa. Det gör faktiskt inte så mycket att jag jobbar på en torsdagkväll när det är dom som jag är barnvakt åt. Har alltid lika kul med dom.

13.44

Insåg precis en sak.
Jag måste börja spara pengar.
Måste ha pli på mig själv nu.
Har bestämt mig för att ha med mig 10 000 till NY.
Än så länge har jag 5200.
4800 kronor måste jag alltså spara fram till April.
Det går väl, eller?

inte för att någon kommer ta mitt råd och lyssna, men ändå

The Script - For the first time
Dirty Pretty Things - Truth begins
The Libertines - Don't look back into the sun
The Libertines - Music when the lights go out


12.46

Sitter i träninskläder och rosa tofflor från Primark och äter frukost. Vita naglar har jag också.
Kan inte riktigt bestämma mig om det är snyggt eller fult.
Petit Filous är oerhört gott annars. Dom där små söta youghurtarna vet ni? Minns när jag & Sandra var små. Vi åt typ 6 var under loppet av 1 timma en gång (i smyg så inte mamma skulle bli arg såklart). Så goda är dom.
Och te är ju också underbart gott.

skirt

vill ha något liknande
himla vackert
fashiontoast

19.52

Jag måste börja använda kameran lite oftare. Den har legat urladdad i några veckor nu.
Men nu när solen tittar fram och värmen smyger sig på blir man mer sugen på att bära runt på kameran.
Jag menar, hur roligt är det med ofräscha cambilder? Frida, nu har du rätt att säga "Oj vad sliten du ser ut".
Hon sa nämligen det till mig för några söndagar sedan. Efter en lite för hård lördagsnatt möts vi upp på söndagskvällen på ett café i West End och det första Fridajäveln slänger ur sig är just "Oj vad sliten du ser ut".
Amen tack för den, säger jag, du är rätt ful du också.
Under denna konversationen sitter Ida och tänker "Va? Så schleten ser hon ju inte ut".
Ja, för tydligen pratar dom så i Mark. Schleten. Schluta. Schlampa. Brudschlöja. För enligt dom puckona uttalar man "sl" som "schl". Så som WOW-jocke pratar alltså. Haha. Patetiskt.

yes please


22.26

Dags att släcka lampan och stänga av datorn.
Känner inte för att sova direkt men jag är trött och imorgon är en lång jobbdag.
Utöver det så är jag dum i huvudet.
Jag jobbar 5 kvällar den här veckan. Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag och Söndag.
Varför i hela världen har jag gått med på det?
Får tänka på att jag tjänar lite extra pengar som jag kan lägga undan till New York.
Godnatt.

heartbreak

I know what's on your mind
There will be time for that too
If you hang with me

Just don't fall
Recklessly, headlessly in love with me
Cause it's gonna be
All heartbreak


tomorrow when the war began

För några år sedan introducerade Julia en bok för mig som heter Imorgon när kriget kom. Det är den första boken i en grym serie. Förra året filmatiserades Imorgon när kriget kom och igår kollade jag på den hemma hos Ida. Säger bara en sak, SE DEN. Längtar ihjäl mig tills tvåan kommer ut.

01.35

Jag har tänkt på en sak i några år.
Det finns ju så himla mycket smart teknik tillgängligt eller hur? När dom pitchar sångröster och fixar falsetter och jag vet inte vad. Men en sak som dom inte tar tag i, det är att ta bort artisternas jävla andetag. I vissa låtar låter det ju som att dom håller på att tappa andan stackarna. VARFÖR kan dom inte retuschera bort det undrar jag då? Blir lite less på detta måste jag erkänna. Har man väl börjat tänka på det så går det inte att sluta. Jag återkommer när jag har en bra låt som exempel...

åh...

När jag ser bilder som dessa önskar jag att jag också var lång & smal som en flaggstång. Himla vackra byxor. Skulle inte klä mig över huvud taget tyvärr men drömma kan man ju.

fredag kväll

Medan vissa delar på en flaska vin med en vän och andra är och härjar i Amsterdam ligger jag i min säng tillsammans med en kopp te och leenden från igår. Några drinkar och många härliga skratt gjorde att jag somnade gott i min säng strax efter 01.
Ikväll blir det bara jag, sängen och datorn. Gossip Girl och 90210 står på schemat.

replay

med två av mina favoritmodeller Erin Wasson & Jon Kortajarena
kan det bli bättre?

20.28

Jaha. Eftersom Ida flyger till Amsterdam tidigt imorgonbitti så blir det ingen sedvanlig torsdagsutgång. Istället åker jag och dejtar lite. Mysigt.

13.26

Alltså. Som sagt. Jag vet inte hur jag och Ida mår egentligen. Runt 18 igårkväll satt vi och diskuterade om det var försent att åka in till stan och ta en fika eftersom vi båda skulle jobba dagen efter. Sen slutar det med att vi åker till Camden för "ett glas" , ett glas blir iallafall en flaska och sedan rulla det på. Vi traskade väl hem strax efter 02 någon gång med pommes i handen som vi har köpt av Ali & Samir.
Nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta mitt vidriga hår. Börjar snart droppa ner fett på tangentbordet. Nice.

yes please


ja man undrar ju

hur jag och ida går från "ska vi verkligen åka in till stan och fika?" (kl 18.00)
till
"ska vi gå till bartok? - JAAAA" (kl 02.00)

13.17

Sitter vid frukostbordet och dricker en kopp te.
Gör mig redo för att traska till gymmet. Har fortfarande inte vaknat riktigt. Tuffa tider.
Det är tuffa tiiiider, för en del, för en drömmare, för en drömmare...
Fattar inte riktigt det där.

jag vet inte riktigt hur det är med dig Emma

men när jag kollar på den här bilden ibland får jag tårar i ögonen.
Jag kan inte förstå att du är så långt ifrån mig.
Att vi inte har setts sen juli.
7 månader.
Efter att ha setts nästan varje dag i 3 år.
Sen helt plötsligt var det ett helt hav emellan oss.
Det är konstigt, för jag gråter för att jag är ledsen.
Jag är ledsen för det gör så ont att sakna dig.
Det bästa av allt är att bandet är lika starkt som förut.
Om inte starkare.
Och jag kommer gråta hjärtat ur mig när vi ses i april.
Jag vet att jag inte behöver säga det här för du vet det redan,
men jag älskar dig.

jag saknar er


breaking news!

Rachel kan säga mitt namn!
Eller ungefär iallafall.
Första gången hon försökte lät det ungefär "Taerryn", sen utvecklades det till "Hamin" och nu till "Falin". Så hon närmar sig! Jag är i extas över detta då jag försökt lära henne mitt namn i några månader nu.
Hon är för gullig flickebarnet

streetstyle


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus