18.46

Har tillbringat dagen i min sommarstuga med Sandra & Amanda.
Nu blir det grillat hemma hos Sandra.
Hörs.

14.05

Sov till 13 idag. Behövdes väl efter torsdagsnatten antar jag.
Har ätit havregrynsgröt, druckit te och klickat runt på bloggar senaste timman. Ska ut och gå om någon minut och sedan köra lite hemmaövningar med vikter och pilatesbollen tänkte jag.
Ikväll ska jag hem till Amanda och laga tacos och klappa på hennes mage. Hur kul som helst att en av mina närmsta vänner ska föda barn! Längtar tills jul då man får hålla i den lilla.

0.18

Det är skönt att känna sig allmänt tillfreds med allting. Tjänar ingentin  att gå runt och tänka negativt när man lika gärna kan tänka positivt och må hundra gånger bättre. Övertänka allt och inget är onödigt att slösa tid på kan jag känna lite.
Annars har jag haft en skön bakisdag (efter att jag fick i mig mat vill säga), kollat på Entourage och ätit cola-ferrari. På tal om ingenting, jag har kommit in i en period där jag är så nyfiken på hur min framtid kommer se ut, jag längtar efter att bli äldre. Konstigt nog.
Och så saknar jag London och en viss pojke. Mest London dock. Pojkar finns det ju överallt.

21.28

Gillar uppdelningen av mitt och Adams badrumsskåp.

19.57

Det blev förfest hos Emilia igårkväll och sedan Platå. Där träffade jag Andrea som hatar Platå men alltid är där av någon anledning? Säg mig, hur kommer det sig Andrea? Hon fick ett lyckligt slut på sin kväll iallafall. Det fick jag med, delade på plättar med Emilia & Sia och somnade sen fint i Emilias mammas säng (nej, hennes mamma var inte hemma). Har även spenderat dagen med sistnämnda tjej. Nu håller jag på med Projekt Garderob. Slänger ut en massa kläder som jag inte använder och efter det tänkte jag klippa lite i kläder som jag gillar men inte använder speciellt ofta. Kan ju bli intressant.

thylane lena-rose blondeau


23.30

Åh. Almost famous.
Se den, se den, se den.
Se den sa jag!

23.14

kort från Gotland

17.52

Hemma från Gotland. Hade inte skadat att vara där några dagar till dock.

17.49

"i do not trust people who don’t love themselves and yet tell me, ‘i love you.’ there is an
african saying which is: be careful when a naked person offers you a shirt."



gotlandia

Kan inte riktigt sluta tänka på det som har hänt i Norge så jag går runt och känner mig allmänt nedstämd. Som resten av Norden kan jag tänka mig.
Jag och Adam åker som sagt till morfar på Gotland idag. Hemma igen på onsdag. Hörs.

i had no cares in the 1990's


"han jublade och ropade flera segerrop"

Så otroligt äcklad av människan. Minst 84 döda?
Sånt händer ju inte i Skandinavien?
Hoppas han blir våldtagen och misshandlad till döds i fängelset.

åh näääe, sluta jag rodnar

Boys of Milan & Paris FW2011 from Justin Wu on Vimeo.


17.19

Firar att min sista jobbdag är slut med nybakta bullar och kall mjölk.
Ren glädje.

flawless



freja beha erichsen
tommy ton

i bet it sucks to be you right now

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy, I must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it



onsdag

Såhär ser jag ut när jag jobbar. Snygg va?
Ligger i sängen och ska precis kolla på Luftslottet som sprängdes. Såg halva för ett år sedan på tv och har fortfarande inte lyckats se sista halvan men nu så. Ikväll smäller det. (ordvits på den, jag är väl för rolig)

minnen

Längtar till lördag då jag och Adam åker tillbaka till barndomen och Gotland. Varje gång jag åker till sommarstugan på Gotland så känns det som att jag är 8 år igen. Havet, hamnen, cyklarna, stenbrottet, rabbisarna, indianviken, skogen, grusvägarna, doften, mormor & morfar. Kommer vara konstigt och sorgligt att vara där utan mormor som gick bort för snart ett år sedan... Det är så svårt att förstå att både mormor och farmor gick bort nyligen, det känns som att man ska träffa dom snart men så inser man att det inte kommer att bli så. Det känns som det var nyss som både morfar, mormor, farmor och farfar fanns i livet. Då alla fyra var med och firade födelsedagar. Nu är morfar den ända som är kvar och förhoppningsvis hänger han med några år till.

noooooooo

nagelfreak som jag är så får jag fan ont i mina egna fingrar (och hjärtat haha) när jag ser den här bilden? hur, hur, huuuur kan det gå så långt att man får sådana naglar vill jag veta petra tungården? aaaaaaaj. vilken tönt jag är?

och alldeles... alldeles underbar

Åh jag hängde upp min balklänning på väggen häromdagen. Om man ändå kunde återuppleva den dagen.

mardrömmar

Skrev ju igår att jag går och har ångest över en massa saker. När man har ångest så drömmer man tydligen en himla massa mardrömmar. Det var så jag insåg att jag faktiskt har lite ångest för tillfället, hade inte tänkt så mycket på det innan. Vet ni vad jag drömde igårnatt? Såklart inte. Men jag drömde om en konstig vampyr som bet av folks huvuden och han var såklart ute efter mig. På senaste tiden har jag drömt att jag hamnat i vattnet med tre gigantiska valar, att mina föräldrar är döende, att jag blev jagad av en massa soldater som skulle skjuta mig (2 gånger) och så drömde jag att en äcklig liten orm hade gömt sig någonstans i mitt rum. Drömt en himla massa mer mardrömmar men dom här kommer jag ihåg mest. Undra vad jag drömmer om ikväll? Alltid lite kul att spekulera över.

birds peck at the best fruit

various tumblr

13.55

Sitter och jobbar med budgetar, siffror och formler. Kände mig ganska viktig och duktig när jag precis skrev det där. Det lät himla mycket häftigare än vad det egentligen är men äsch då.
Jobbar till 17 och sedan åker jag hem till Andrea för att äta bullar. Åker endast dit för bullarnas skull. På tal om bullar så hade mamma bakat det igår när jag kom hem. När jag klev innanför dörren och kände doften blev mitt leende obeskrivligt stort. Om någon ville veta.

sen är den här killen rätt söt också

Mamma och pappa tycker att jag ska ragga på Rickie Fowler (någon golfkille med ful fjortisfrisyr) men jag föredrar Mark Salling.

kaffe

Åh kan folk bara sluta överskatta Starbucks? Varken deras kaffe, mackor eller fika är speciellt bra. Bara för alla kändisar går runt och bär på en Starbucksmugg så är det ascoolt och svingott tydligen. Nej nej nej. Sen när jag ändå sitter och skriver om kaffe kan jag ju passa på att berätta att "svart kaffe" inte heter "black coffee" på engelska. Säger man "a cup of black coffee please" så fattar inte engelsmännen någonting. Vafan liksom? Nae, du förstår att engelsmännen har döpt det till "americano". Say what?

måndag

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Ligger i soffan och kollar på Glee nu. Faktiskt ganska underhållande program.

sweetstuffcalledlove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

various tumblr


blir galen

Jag är frustrerad. Irriterad. På folk och på mig själv.
Jag går runt och har ångest över en himla massa saker. Hur onödigt är inte det på en skala?

01.03

Haft en fin kväll med Emma & Lovisa. Började med pizza på Riva och sedan godis och Catch Me If You Can hemma hos Emma. Så obeskrivligt skönt att ha henne här igen vill jag meddela.
Utöver det är jag väldigt tacksam över att min vän Befrin ringde och väckte mig 3 gånger inatt. 03.40, 04.06 och 04.17. Sedan ringde hon även på morgonen 10.45 och väckte mig en fjärde gång. 4 av 4 samtal hörde jag inte ett piss av vad hon sa eftersom hon viskade hela tiden... Verkade som hon hade en rolig utekväll.
Sen facebookrapeade jag min bror precis. Mohaha. Roligt det också. Mmmm. Godnatt och så.
Hörs.

unplanned moments

various tumblr

parry hotter

Satan vad sorgligt att det är över nu. Man kanske borde läsa alla böcker en gång till? Grym var den iallafall.

omberg


cruiser

columbine.freshnet.se vanillascented.freshnet.se

11.59

Åker till Omberg över dagen och badar från klippor med fina vänner. Ikväll blir det Harry Potter-premiär! Bra dag.

i don't know

Har lite framtidsångest ikväll, vilket jag vet är helt onödigt för det kommer ju ordna sig till slut. Men jösses vad tankarna virrar omkring i hjärnan på mig. Vad ska jag plugga? Vart ska jag plugga? Stockhom? Uppsala? London? Lund? Kommer jag ens komma in någonstans? Vill jag till Norge och bo i kyla och snö i ett halvår? Men vad annars? Australien? Jobba här? Jobba i Stockholm? GAAAH! Jaa... ungefär så låter det.

hon har äntligen flyttat hem

som jag har längtat

jag vill också ha


19.08

före
efter
före
efter (wiho!)
Hängde och slängde i Söderköping med Lovisa idag. Annars dååå? Näe inte mycket själv då? Tänkte kolla på en film och äta torkad mango.
Hörs.

what's on your mind?


skön eller vad?


inte måndagsklubben här inte

Istället har jag spenderat kvällen i Nicoles nya lägenhet som är byggd i en lada och som brukade vara en höskulle. Hur häftigt som helst.
Nu kör ögonen en kung fu-match mot mig så det är dags att ge upp och krama om kudden. Godnatt.
'

bieber ?

Tog mig ett bra tag att kolla klart på Never Say Never. Kan väl inte påstå att jag har fått så kallad Bieber-fever men klart ungen är duktig. Tonsäker och charmig. Men att han har snyggt hår? Där förstår jag inte riktigt hur folk resonerar. Kollade klart på filmen ikväll tillsammans med Nicole och hon kom på den briljanta idén att självmordsbombare borde utföra sitt attentat på en Justin Bieber-konsert. Då tar man minsann många flugor i en smäll.

oerhört tillfredsställd.

före
efter

23.44

Har haft en fin helg borta i Örby med Ida och hennes vänner. Gårkvällen blev lyckad, en himla massa pratande och dansande blev det. Finfint.
Känner att saker & ting flyter på ganska bra för tillfället. Emma kommer hem, har fått jobb under hela nästa vecka, åker till Gotland nästa fredag, åker till London om en månad och har förhoppningsvis jobb fram tills vi åker till Norge när skidsäsongen drar igång.
Nu ska jag dejta kudden eftersom jag ska upp och hjälpa mamma & pappa i affären imorgon. Har även en het date imorgonkväll med Nicole så nu måste jag vila upp mig efter helgens bravader.

17.42

Njuter på för fullt här borta i Västsverige. Har hunnit med att handla på systemet för första gången! Grattis till mig själv. Ikväll blir det grillkväll hos Selma. Rosévin och grillad mat en sommarkväll sitter aldrig fel.

11.50

Har suttit på bussen lite över en timma nu. Älska Bus4you. Känns ju som att sitta hemma i soffan ungefär. Tänkte precis börja kolla på Never say never. Är inte direkt ett Justin Bieber-fan men har hört att man blir det efter den här filmen? Återstår att se.

00.10

Hade tur imorse och fick en tid hos min frisör som annars är fullbokad hela sommaren. Nu har jag tagit första steget mot att bli honungsblond. Fungerade inte att bli det på en gång eftersom jag var så mörkhårig. Nu har jag dock lite ångest över det, jag gillar ju att vara mörk. Fast jag är nöjd med hårfärgen nu också, alltid kul att variera. Det är ju bara hår. Jobbade några timmar efter det och sedan blev det middag på Platå med tre fina flickor. Imorgon bär det av till Ida!

det som ska kallas kärlek...

Att bli besviken. Chockad. Förundrad. Förbannad.
Ungefär så jag känner lite för tillfället.
Ju mer jag ser av det som ska kallas för kärlek desto mer besviken blir jag.
Handlar det inte om att stötta varandra? Att lyssna på varandra?
Jag vet inte vad som händer runt omkring mig. För tillfället känner jag mig rätt bekväm i att vara singel och jag har ingen brådska att bli kär när jag märker hur det går för andra. Jag vill stötta. Jag vill hjälpa till. Jag vill att det håller. Men det är inte min strid att slåss för någon annans kärlek. Man måste inse själv.
Älskar du någon så visa det. Bete dig som att du älskar. Inte hatar.
Är gränsen mellan att älska och hata så otydlig?
Varför krossa någon som man älskar så mycket?
Välj dina strider.

17.48

Har spenderat dagen med denna kvinna som nu ligger bredvid mig i soffan och småsnarkar, rycker till ibland och har damp på flugorna. Söt tjej det där.

in my head

 


19.50



Kör på kubb och drinkar hemma hos Sandra ikväll. Med på inbjudan är jag själv, Sandra, Sia & Ray. Dubbeldate på G!!! Wihu.

tisdag

Livet som arbetslös är tufft. Sitter i pappas t-shirt, kollar på Twilight och dricker en massa te.

manliga detaljer

finfint. visst vettu.
carolines mode/stockholm streetstyle

cause you had a bad day

Ingen jättebra dag idag.
Jag saknar Rachel så det gör ont.
Jag känner mig bortglömd och oviktig.
Jag är obekväm i mig själv.
Jag vill bort.
Jag är avundsjuk.
Jag känner mig annorlunda.
Idag är bara en sådan dag.
Men det gör ingenting.
Hittar snart tillbaka.

mardrömmar

Tydligen har jag ångest över något. Jag har drömt mardrömmar tre nätter i rad nu. Först hamnade jag i vattnet med tre valar (jag har en fobi för valar), sedan drömde jag att mamma och pappa var döende och natten efter det drömde jag att jag blev misshandlad och nästan våldtagen av 4 killar. Jag lyckades rymma dock. Tur. Undra vad jag drömmer för trevligt inatt?

everyone is fighting their battle



22.43

Herregud vad trött man kan vara. Har sovit järnet inatt men det hjälpte inte så mycket uppenbarligen. Gäspar sönder mina käkar typ.
Vet inte hur intressant det är att läsa om vår vecka på Kos. Men kan väl säga att det var en relativt liten ö med bara skandinaver. Och alla är där för att supa skallen av sig. Jag tror att flera som jobbade där tyckte vi var det tråkiga tjejgänget eftersom vi försökte förklara att vi inte hade tänkt oss en supa-varje-kväll-resa. Trots våra intentioner att inte dricka för mycket blev det 4 festkvällar. Sen märker man så väl vilken typ av människor som jobbar där. De allra flesta har minst en ful tatuering. Tribals, Carpe Diem, Only God Can Judge Me & kinestecken. Snälla någon? Rädda dessa vilsna själar.
Nejdå, jag ska inte vara elak. Vi träffade en hel del riktigt sköna människor. Känns som man lär känna folk på bara en dag.

måndagsklubben

Ja, alltså. Vi har ju en grej på NH i Linköping som heter Måndagsklubben. Och dom bjuder ju såklart in en himla massa folk alla måndagar. Förstår inte att folk faktiskt skriver på Måndagsklubbens sida på Facebook att dom ska försöka komma även fast dom fyller år. Amen okej, intressepilen träffade mig rätt i magen.
Jag (& Emilia) tyckte det skulle vara kul att skoja till det lite. Tror dock inte någon förstår min humor eftersom jag inte fått någon respons... Hmm.

några bilder från veckan på Kos


hemma

Har anlänt från Kos. Inte mycket brunare eller utvilad än vad jag var innan jag åkte.
Men kul hade vi.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus