16.32

Såhär dagen efter sysselsätter jag mig med nagellacksmålning. Och te. Och choklad. Och Bojmar.

stockholm streetstyle


frukt med bröd...

Kolla Befrin! Här är brödet jag pratade om.
Rätt gott ändå hörri. Kanske lite för mycket aprikos bara...

22.32

various tumblr

22.03

Sitter i min ensamhet i soffan med te, clementiner och sötmandlar.
Kollat på både Idol och Skavlan.
Det är en kväll som denna som man ska ha en pojkvän bredvid sig.
Men jag är inte bitter!

torsdag

Det ligger till ungefär såhär att jag jobbar från 07.30-20.00 den här veckan så det blir dåligt med engagemang här. Fick klagomål av min fina vän idag. Även från mig själv.
Jag klickar alltid in på min blogg som om jag förväntar mig att något ska ha hänt. Som om någon skulle ha uppdaterat åt mig. Men det fungerar ju inte riktigt på det viset. Lite synd ibland.

när jag har eget boende och pengar ska jag fylla mitt hem med rosa & vita pioner

elsa.elle.se

mm...

Har absolut inget att berätta.
Hörs.

21.18

various tumblr/nwna.freshnet.se/stureplan.se/bloggar/hibbs

23.53

Jobbar på för fullt nu så blir inte mycket tid över till annat.
Och när jag har tid över till annat så umgås jag med vänner. Igår kväll hade jag och Emma filmkväll och ikväll har jag nattsällskap av Lovisa.

09.23

Börjat dagen med en promenad med min mor och två hundar. Fortsätter den med en kopp te innan det är dags att bege sig iväg och jobba.

20.53

Spenderar fredagskvällen framför Idol (som vanligt) med familjen. Bror är hemma från Umeå så vi har haft lite familje-kvalitetstid torsdag & fredag.
Imorgon vankas det jobb på Ikano.

15.17

Skypade med Ida förut och under tiden så sysselsatte jag mig med detta. Mycket roligt.

21.56

various tumblr

det där med förhållanden

Det finns ju dom där som gör slut med sin pojkvän/flickvän och sedan POFF så har dom en ny efter två månader. Förstår mig inte riktigt på hur dom gör.
Och sedan finns vi som liksom aldrig verkar befinna oss i ett förhållande. Ibland (oftast faktiskt) går man och tänker att man trivs med vardagen och att ett förhållande är inget jag behöver just nu. Men sedan ibland smyger det in en liten röst i huvudet som säger "Är det jag som gör något fel?" eller "Jag letar ju fan inte men ändå ploppar det inte upp någon för mig som det gör för dom där POFF-människorna".
Ae. Jag vet inte jag. Det är ett mysterium.
Jag kanske bara är för ful.
Haha. Nej men skämt åt sidan hörrni.
Skojade bara...
Som lilla Kajsa säger när hon säger något som man inte förstår. "Koja".

gossip girl

Vet inte riktigt hur jag har missat att kolla på avsnitt från säsong 5 av Gossip Girl...
Känns lite jobbigt sådär att ha både GG, 90210, Glee och Entourage att kolla på. Hur ska jag hinna med detta irriterande I-landsproblem?
pic via google

21.28

Såhär charmig är jag idag.
Jobbat, promenerat och kollat på film. Det är väl ungefär vad min dag har gått ut på.
Men hörrni, jag kan inte riktigt sluta tänka på att jag ska åka iväg om mindre än en månad. Det känns lite overkligt fortfarande. Kommer nog inte riktigt förstå det förrän jag sitter på flygplanet. Om inte annat har jag ju en himla massa timmar på flyget att förstå att jag ska flytta iväg igen. 32 timmar för att vara exakt. Plus cirka 5 timmar i London och 7 timmar i Singapore. Underhållande...
Utöver det så går jag och fantiserar om min framtida lägenhet. Inte i Australien då utan när snarare när jag har slagit mig till ro (himla mesigt uttryck) och kan få inreda och fixa iordning fint. Sjukt roligt.
Men nu är det dags att däcka eftersom jag måste kliva upp tidigt imorgon igen.

nail paint

Märket Barry M har grymt mycket roligt smink och nagellack. Jag vet inte om det säljs i Sverige. Ångrar lite att jag inte köpte fler liknande nagellack från det märket när jag bodde i London.

saknar världens finaste barn


14.50

Dags att röra på sig. Ska iväg på festligheter.

let my heart speak louder than my head

Blev sjuk under natten. Sådär jobbigt sjuk när man skakar av kyla fastän fönstret är stängt och elementet är uppvridet till max. Jobbigt att kliva upp men det blev bättre efter frukosten.
Jag ska satsa på att jobba den här veckan så sjuk får jag inte bli nu.

jag vill vara alex i flashdance

Alex är tjejen för övrigt, för er som inte sett den.
Och igen för er som inte sett den, se den.

23.30

Haft en bra lördag med jobb 11 - 16, promenad med Befrin och sedan Platå med lite live-musik med tre små fåglar. Ska nu sätta på Flashdance och halvsomna lite till den.
Imorgon är det söndag. Och sedan är det måndag. (Jag är nya Rebecca Black)
Hörs.

tråkigt.

Är oerhört trött på två saker.
1. Idol. För det första så suger han Pelle i juryn. Förstår inte varför han ens är med. För det andra så vet jag inte hur folk som röstar tänker, varför är Linni och Emil kvar? Ingen av dom kan sjunga. Emil är bara en kopia av Håkan Hellström och vi behöver inte en till. Linni sjunger djupt nere i halsen och gör bara till sin röst. Lägg ner. Jag orkar inte rösta själv för riktigt så mycket bryr jag mig inte. Även om det kanske verkar som det.
2. Trender och hypade plagg. Jag blir så trött. Visst, det är snyggt med skjortor under stickade tröjor och jag vill ha på mig det jag också men hur roligt är det på en skala när varenda tjej i 20-årsåldern går runt med det? Eller den där rosa tröjan från Zara som jag tänkte köpa i Augusti men som jag skippade eftersom det var sommar fortfarande, vilket jag nu är glad över (typ) eftersom var och varannan bloggerska har den. Och allt fler kommer köpa den. Usch vad tråkigt det är med icke-orginella människor, och vad som är ännu tråkigare är att jag är en utav dom.

åh, älskar denna hemsida


14.42

Fick ledigt idag för Kajsas storebror Hugo var sjuk.
Än så länge har jag bara tagit en promenad med hunden och umgåtts med min mor men nu tänkte jag ta en kopp te och börja packa ner kläder (som jag inte använder ofta och som inte ska med till Brisbane) och andra saker i en flyttlåda. Känns så himla overkligt att vi säljer vårt hus.

zara

Jag kan inte släppa hur mycket snygga kläder det finns inne på Zara.
Var inne där nu när jag var i Stockholm och jag blir på riktigt imponerad över hur de lyckas. Jag skulle inte tveka för en sekund att ge upp hela min nuvarande garderob (okej då, kanske skulle ville välja ut 5 plagg att behålla) och sedan få köpa en helt ny garderob från Zara. Dvs. om någon erbjöd sig att betala för allt nytt.

20.30

Jag har fortfarande inte kommit ut ur den där fasen då jag inte trivs i min egen kropp. Jag vill liksom krypa ur mig själv. Surt. Men det gör inte så mycket, det går ju över.
I ett försök att känna mig lite fräschare ska jag ånga min hy, lägga ansiktsmask och ta en lång dusch med skrubbning och hela baletten.

21.27

Vill väldigt gärna att det ska bli den 15:de November nu. Inte för att jag hemskt gärna vill härifrån utan för att jag är så förväntansfull på Australien. Jag är riktigt glad över att jag bestämt mig för att åka dit. Jag har aldrig riktigt föreställt mig att jag skulle åka dit och jag har heller aldrig känt att det är något jag måste göra. Så att det blev så här spontant känns väldigt roligt måste jag säga och nu är jag extra glad över mitt år i London, det gör det inte lika svårt att åka iväg den här gången. Visst, det är mycket längre bort och jag kommer inte att åka hem för att hälsa på men under året i London blev man liksom van vid saknaden och det blev mindre jobbigt ju längre man var borta och man vet att man kommer att träffa alla igen. Det är inte som att man är borta för evigt. Saknad är underskattat och efter att man varit iväg så uppskattar man allt och alla mycket mer.
Baksidan med att ha bott någon annan stans är att man nästan blir lite för fäst vid det. Speciellt om man kanske inte trivs till 100% där man egentligen bor. Jag älskar min familj och mina vänner och Linköping kommer alltid att vara mitt hem men jag är inte speciellt fäst vid staden. Man känner sig lite kluven efteråt, längtar tillbaka till där man bodde och blir nästan lite less på livet men sådant får man ju inte säga för då blir folk irriterade. Och jag förstår dom, jag avskyr att lyssna på folk som säger "Åh det var så himla mycket bättre där och i London minsann, där så blablabla"... då känner man lite att men snälla håll käften och flytta tillbaka då. Så jag förstår att det är så man tänker om det slinker ut någon kommentar om London från min mun men ibland kan jag inte hjälpa det.
Jag vet bara att jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gjorde under mitt år i London. Och det är väl det som räknas? Att man ska vara lycklig?

photos by tommy ton


höst

Herregud nu är det ju så kallt ute att man måste tända ljus för att få lite värme. Men det är ju mysigt med dåligt väder så länge man är inomhus.

15.50

Var meningen att jag skulle jobba vid 16 men känner mig trött och hängig efter helgen i Stockholm. Inte konstigt med tanke på att vi inte sov överdrivet mycket.
Så ska ligga hemma med te och kolla på fredagens Idol istället.
Befinner mig just nu på affären och väntar på att mamma ska komma hit med bilen så jag kan åka hem.

pearls and birds

various tumblr/milk.freshnet.se

...

Hittade min sko idag när vi begav oss in till stan. Dumpade dom igår... Den andra låg vid en annan bänk ungefär 100 meter bort.

12.29

Emma & jag bestämde oss för att vi skulle ha en tidig kväll igår. Tänkte dra oss hem sådär runt 01. Då slutar det ju såklart med att man kommer hem vid 06. Svullna knän och fötter och dunkande huvud, som dock inte dunkar lika mycket efter en cola och en knäckemacka.
Hittade mig själv med att stå bakom dj:en på White Room in mot småtimmarna. Emma hade (som vanligt) ställt sig i dj-båset. Lite hennes grej det där antar jag. Så där stod jag och blickade ut över dansgolvet när jag inte pallade dansa mer. Sett en himla massa B-kändisar här under helgen. Så jag är praktiskt taget känd nu. Det är så det fungerar förstår ni.
Idag mår man väl mindre bra kanske.

20.52

Förfestar lite hemma hos Emma, Solidaritet står tydligen på schemat ikväll. Och möjligtvis White Room och Spybar. Herregud jag känner mig som en riktig stockholmare.

hur grym?


16.52

Håller på att packa lite. Förstår inte varför folk hetsar så mycket om packning ibland, tar ju högst 10 minuter.
Bussen går om 2 timmar så jag ska väl i princip bara fixa i ordning mig själv och någon film som jag kan underhålla mig med. Och godis att äta på vägen upp. Fint.

torsdag

Sov ut riktigt länge, hade en lite jobbig kväll och natt med känslor och hetsiga drömmar. Spenderade förmiddagen med att promenera, städa och äta lunch med Sandra och sedan blev det jobb mellan 16 - 21. Avslutade precis dagen med havregrynsgröt och köp av bussbiljetter till Stockholm fredag - söndag. Ska bli skönt att komma upp till huvudstaden och Emma.
Kan bli så att jag uppdaterar i helgen, kan bli så att jag inte gör det. Så om inte annat så hörs vi på måndag.

almost famous

various tumblr

01.01

Kollade precis på Girl Interrupted som var lite psykisk jobbig så var tvungen att lätta upp stämningen lite med The Hangover så jag kan sova gott.
Imorgon börjar jag inte jobba förrän 16 vilket betyder att jag kan sova ut ett tag. Nice.
Åh jag har bokat biljett till Australien nu också! 15 November bär det av.

17.25

Dödar lite tid på affären. Les föräldrar slutar om en halvtimma och då ska vi äta middag på någon ny restaurang för att fira morfar som fyller år idag.

kanelbullens dag

Varför kunde ingen sagt det tidigare? Nu är det liksom för sent för mig att införskaffa mig en kanelbulle.
På tal om något helt annat, här är några bilder från helgens kräftskiva (som dock inte involverade några kräftor).

22.46

Kollat på Björnbröder. Och gråtit.
Ska titta första avsnittet på säsong 4 av 90210 och sedan är det dags att sova.

kräftskiva

Jösses. Det är inte kul att vara inne i en jag-är-ful-i-allt-jag-har-på-mig-period när man ska på fest. Slutar med svarta jeans och svart linne...
Men kläder är väl inte allt. Ikväll är det kräftskiva på östkusten som gäller. Låter ju inte helt fel ändå.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus