18.11

Min fredagskväll kommer bestå av tapas och bio.
Puss.
Hörs.

14.28

Drar mig in mot stan idag igen för lite småärenden samt umgås med Evelyn & Emilia.
Känns som en bra dag.

where do you see yourself in ten years?


dear music, thank you for being there when no one else was

Alltså... är inte musik underbart? Att höra någon sätta ord på exakt det man känner, vetskapen om att någon annan känt det som du känner. Det väcker en liten gnista i en, det tröstar även om man håller på att gråta ut ögonen.
Jag kommer ihåg för ungefär 2 år sedan då jag var riktigt sårad, sviken och chockad. Jag lyssnade på Don't Cry, som för övrigt varit min favoritlåt i 7 år nu, och kunde på något sätt känna alla känslor lite mer. Även att just de känslorna var negativa så var det skönt att inte känna dom i tyst ensamhet. Street of dreams lyssnade jag mycket på också, det var som att jag kunde ha skrivit den texten själv. Det var exakt så jag kände och det var häftigt att förstå att jag inte är den enda som känner precis så. För i sådana stunder känner man sig ensam och meningslös. Allt känns för jävligt. Men musiken och tid var det som hjälpte mig att må bättre igen.
Att få sitt hjärta krossat är hemskt. Man mår inte bara dåligt. Man kan inte tänka på något annat, inte skratta, man får kramp, det känns som att någon bokstavligen slår dig i hjärtat, man kräks, det första du känner på morgonen är smärtan i magen och den första tanken är "helvete, jag vaknade idag igen".
Bara en ungdomskärlek. Som så många säger. Det är ju i de flesta fall helt sant. Men det betyder inte att det gör mindre ont. När man är i den situationen skiter man fullständigt i när man är 40 år och allt det här är glömt.
Sedan märker man hur saker och ting långsamt blir bättre. Plötsligt en kväll kommer du på dig själv med att inte ha tänkt på honom en enda gång under hela dagen. Sedan går man igenom den där fasen "jag ska aldrig mer bli kär och aldrig mer lita på någon". Man bygger upp dom där murarna som alla pratar om. Men förr eller senare måste murarna ner igen. Var realistisk nu. Kärlek och tillit är något fint, alla kommer inte behandla dig som smuts och spotta på dig.

18.28

Åker in till stan för en kvällsfika med Evelyn.
Kan behövas.

13.25

Blev inget jobb för mig idag.
Jag har istället spenderat förmiddagen med att kolla på Remember me, finfint.
För tillfället sitter jag med olja i håret och ska precis läsa en stund innan jag placerar mig i bastun.

äsch då

Jag är inne i en period då allt bara blir fel ni vet. Vad man än tar på sig så ser det hemskt ut. Det enda som fungerar är helsvart.
Är bara allmänt oinspirerad helt enkelt.

jag gråter bara i regnet

Men baby, om det ändå var så enkelt 
Men vaför vill du stå med mig i regnet?
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby, jag vet ändå vad som händer 
Så jag gråter bara i regnet.

10.28

Jaha. Ännu en söndag ska avklaras.
Börjar med gröt, youghurt och te följt av promenad med hunden och sedan stan för att möta Lovisa. Och till sist jobb mellan 16 & 21.

bla bla bla

Haft en heldag med Jakob. Lunch på stan, handlat mat (om man nu kan kalla kex, ost, frukt & coca cola för mat), pratat och kollat på en värdelös film.
Sitter mest och funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Har frisörer öppet på söndagar? Du behöver inte svara för övrigt. Det visar väl sig imorgon antar jag.
Tycker för övrigt att jag är väldigt duktig som varken festade den här helgen eller förra. Bra Malin.

såhär kommer min kväll se ut. nice.

hörs.

18.21

Fick lön idag. Tjohoo. Det mesta lär ju dock gå till Australien-biljetten.
Hemkommen från jobbet för ungefär 20 minuter sedan. Dags att rasta vovven.
Blir förmodligen en lugn kväll, tänkte hoppa in i bastun efter promenaden och sen sätta på någon film och äta vindruvor. Känns lagom ansträngande.

johnny depp

Johnny Depp i Chocolat. Jösses amalia i himmelen.
Han har nog aldrig varit snyggare (och alla andra positiva adjektiv som skulle kunna beskriva en man) än i den filmen.

torsdag


Började min dag hemma hos Evelyn med dessa 2 flickor (+ Amanda, Emilia, lilla Sheldon och Miliam i Amandas mage då...). Vi lagade lunch och drack en massa te.
Sedan var det jobb mellan 16-21. Idag hade jag min värsta "kund" hittils, han skrek på mig i telefon och sa att han var förbannad på mig. Jag tackade för mig och önskade honom glatt en trevlig kväll. Skojigt. Sedan hade jag också en kvinna som sa att allt vi höll på med var bullshit men att det var kul att jag hade fått ett jobb, och så kallade hon mig för skruttis... Visst vettu.
Hörs.

21.45

Nyss hemkommen från jobbet. Sitter och myser lite med byrackan i sängen. Måste dock slänga mig in i bilen igen om en stund och hämta upp mamma och pappa i stan. Jätteroligt.
Myser och myser förresten... Fick säga till honom att stanna så jag kunde få med honom på kort. Direkt när jag var klar med det så hoppade han ner på golvet och skällde lite på mig.

chocolat

Haft en fin dag. Gått på promenad i duggregn och plockat blommor. Andats och tittat ut över åkrar och skogar.
Ätit god mat med familjen.
Nu tänker jag lägga mig i sängen och njuta av Johnny Depp i Chocolat.

he doesn't give a shit

various tumblr/heygia.freshnet.se

it's okey no to be okey

Sitter med en kopp te och lyssnar på Who you are med Jessie J, min favoritlåt för tillfället. Min faster och hennes man är här på middag. Vi har precis haft skypedate med min andra faster som bor i Bryssel.
De sitter och delar upp farmors smycken mellan sig (pappa och mina fastrar alltså). Finns en himla massa fina guldsmycken. Själv har jag fått ett silverhalsband och en vitguldsring. Jag hoppas på att min kära far ska ge mig ett fint guldarmband som påminner så mycket om farmor. Han kan ju inte direkt använda det själv menar jag. Och han får satan inte sälja det. Vill ha det ihop med ett berlockarmband som var min mormors.
Får blinka lite fint med ögonen så hoppas vi att vi får ett ja...

they only care when you die

various tumblr

17.13

Ansökt om visum till Australien, känner hur pengarna rinner iväg... Varför ska allt vara så dyrt? Biljetten lär ju inte heller bli så billig. Men det är la smällar man får ta antar jag.
Har jobbat med lilla Kajsa idag. Kom hem för en stund sen så nu kopplar jag av en liten stund innan det är dags för visning av huset igen. Under tiden visningen är beger jag mig ut i skogen tillsammans med mamma & Lukas.

fint

style.com

nkpg

Beger mig mot Norrköping med Emilia & Befrin. Dom insisterade på att lite miljöombyte gör en gott. Antar att dom har rätt.

förresten hörrni

Jag måste ju ta tag i det här och skaffa mig en ny blogg. Går ju inte att den heter livinglondon när jag absolut inte bor i London längre. Men jag kommer ju inte på något. Kan någon fantasifull människa bara ha det perfekt bloggnamnet till mig?
Dagens I-landsproblem.

sälja huset

Tjena mittbena vad det kändes konstigt att se en Skandiamäklarna-skylt som det står "Till salu" på utanför vårt hus. Kan inte riktigt förstå att någon annan ska bo i det huset som jag har bott i i 20 år. Haha. Vad kul det såg ut med två i bredvid varandra...
Men som sagt, vadå? Ska någon annan gå runt och laga mat i vårt kök, sova i våra sovrum och kolla på tv i vårt tv-rum? Ska någon annan växa upp i samma hus som jag växt upp i?... Bråka med sina syskon och ha fredagsmys med sin mamma och pappa. Känns så overkligt.

23.49

various tumblr

långtråkigt någon?

När ska det sluta vara modernt med genomskinliga kläder?
Just saying...

colombiana

Efter att jag städat i x antal timmar så begav jag mig hem till Emma för lite mat innan vi gick på bio och såg Colombiana. Hade inte ens hört talas om filmen innan så jag visste inte riktigt vad jag skulle tro om den men jag måste säga att den var över förväntan. Den kan absolut rekommenderas. En scen i slutet påminde grymt mycket om scenen från Scarface när Tony Monatana springer ut och leker kung och skriker "You cockroaches wanna play rough?!". Om du ville veta.

12.18

Städpatrullen på G.
Imorgon är det visning av huset så det måste tydligen vara skinande rent.

the killing moon

thekillingmoonconfused.blogspot.com/various tumblr

australia

Åh. Kollar på flygbiljetter till Australien. Blir helt varm inombords så fort jag börjar tänka på att jag ska åka iväg snart. Att slippa vintern det här året och att istället åka tillbaka till sommaren. Fint.
Finns dock en tråkig del i allt det här (förutom att jag kommer sakna alla grymt mycket) och det är att jag inte kommer få träffa Amandas & Jimmys lilla son Miliam när han är nyfödd. Kommer behöva vänta till jag är hemma igen. Och det suger.

happy friday

Fin fredagspose.
Nu hoppar jag in i bilden och åker till Emma för tacos, film och godis. Kanske kan försöka hinna med lite prat också.

underskattat

När man jobbar med barn så får man lite återuppleva sin barndom. Man gör saker igen som man inte gjort på flera år. Typ pärla armband, leka med playdough-lera, leka i sandlådan och gunga. Gunga. Hur underbart som helst. Mycket underskattad syssla vill jag berätta mina vänner.
Något annat som är underskattat är kexchoklad. Episk produkt.

come closer

vanillascented.freshnet.se/various tumblr

16.58

Jag anar en gnutta sarkasm i Amandas kommentar i föregående inlägg... Okej, jag förstår att det inte är kul att läsa om mina sovvanor. Så då tänkte jag att jag kan blogga om något så roligt som (trumvirvel ni vet...) Carola! Jo det jag ville säga var att det suger att hon är så dålig nu. Hur underbart är inte det här klippet från 91 när hon sjöng Fångad av en stormvind?
Ja, exakt. Och så jämför ni med det här klippet från 2010.
Hemskt.
Det är väl ungefär det jag har kommit fram till på jobbet idag. Ibland får jag nämligen inte vara med och leka med Kajsa så då sitter jag på youtube istället. På något vis började jag tänka på Carola och kom då fram till den här slutsatsen. TA DA! Bra Malin.
Hörs.

22.30

Lyckades lämna sängen imorse trots allt. Men inte förrän 11.30, så jag sov väl sisådär en 12 timmar. Har haft en ganska händelselös och tråkig dag. Lång frukost, promenad, dusch, jobb, hem. Ungefär sådär. I helgen ska jag försöka ta tag i allt angående Australien, biljett och visum med andra ord. Så spänd inför det, längtar verkligen grymt mycket. Lite dumt av mig dock att jag packat ner alla sommarskor i en flyttlåda någonstans. Får rota fram dom igen.
Herregud vilket roligt blogginlägg...

23.28

Åh jag är överlycklig att slippa gå upp 06.45 imorgon!!!!!!!
Men jag är trött som satan så nu ska jag sova.
Ska aldrig lämna min säng igen.

wild side


vanillascented.freshnet.se/various tumblr

kan ju tipsa om den här boken

Lite provocerande kanske men måste säga att det här är en riktigt underhållande och intressant bok. Finns många fördomar om prostituerade och den här tjejen krossar dom totalt. Fördomar är dumt, trögt.
Jag vet inte hur lätt den är att få tag på men försöka går ju alltid. Den är i vilket fall grym.

20.04

Jahaja, har jobbat i princip hela dagen. Först med lilla Kajsa som sagt och sedan här hemma i huset inför flytten (ja, jag är tydligen så pass bortskämd att jag får betalt för att hjälpa till med detta) men nu ska jag iallafall slänga mig i soffan med pasta (...) och Idol. Dom är ju i Linköping ikväll. Går ju självklart inte att missa!

en uteliggare med humor

skön ju

22.15

Jobbade min första dag på Norstat idag. Var faktiskt bättre än förväntat så det är ju positivt. Jobbade iallafall mellan 08.30 och 16, efter det har jag umgåtts med Sandra och Befrin och därefter med mina föräldrar.
Imorgon är det jobb igen men med lilla Kajsa, börjar redan 07.30 så blir en tidig morgon. Känner mig faktiskt otroligt nyttig och duktig som jobbar och går upp tidigt. Beror nog mest på att jag bara tagit det lugnt exakt hela sommaren.
Men aa. Godnatt då.
Hörs.

brisbane

Jag har bestämt mig för att åka till Brisbane istället för att åka och jobba i Norge.
Känns rätt.
Längtar ihjäl mig...
Tänkte åka någon gång i November, känner att jag vill spendera tid med vänner och familj här hemma innan.

kiss me good bye

various tumblr

saknar mitt mörka hår


16.33

Såhär har min dag sett ut ungefär. Jag har klarat av en dusch och frukost också. Blev en utgång på Platå igår med ett gäng flickor. Hade roligt måste jag säga men såhär dagen efter är det inte riktigt lika kul. Vanligtvis känner jag inte av så hemskt mycket att jag har varit ute och festat men idag ville gud att jag ska må dåligt.
Ligger och lyssnar på Ted Gärdestad och njuter av att det luktar nyklippt gräs. Väntar på att pappa ska komma hem med pommes frites och coca cola. Varför stavas det pommes frites? Jättefult.
Tog taxi hem runt småtimmarna, ringde Lovisa för jag kände att jag var lite pratglad. Haha när hon svarar så säger hon "Välkommen till restaurang Tapas det är Lovisa". Jobbat lite väl mycket kanske?

om jag hade använt mig av uttrycket "word" hade detta varit ett ganska bra tillfälle


12.20

Är egentligen gladare än jag ser ut att vara. Har bara en liten detalj som sitter och gnager i hjärnan på mig. Suger att göra folk besvikna.
Nej jag ljög förresten, en till sak som jag sitter och tänker på hela tiden. Min hårfärg. Jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra med den. Vågar man rött? Nej. Förmodligen inte. Blond? Nej. Förmodligen inte. Brun... Känns la lite mer rätt i hjärtat. Men orka utväxt.
Idag är nog planen att ta sig in till Ikano om ett tag och möta upp Emilia. Vill prova en klänning.

0.14

Har haft en fin kväll. Klädde mig i vit kavaj och pärlor och mötte upp sju omtyckta vänner för middag. Mat, skratt och vänner. Avslutades med chokladboll och Coca Cola. Vet inte om det blir så värst mycket bättre.

bilder från fotograferingen

Vi ska som sagt sälja vårt hus och vi hade fotografering nu i veckan. Fick alla bilder skickade till mailen idag så jag kan ju slänga upp några av dom här.
Köp köp köp! Jag vill flytta.

16.38

Har haft en bra dag trots att jag gick upp runt 6. Dagen började med att ta hand om Kajsa (en tvåårig flicka som jag ska ta hand om 3 gånger i veckan de närmsta 2 månaderna) fram till 12, sedan blev det "utbildning" på Norstat som jag börjar jobba på nästa vecka.
Nu blir det promenad med hunden och sedan är det dags att göra sig iordning inför middag på Kniv & Gaffel med tjejerna. Känns som en bra fredag.
För övrigt så fortsätter jag att leka med mina naglar.

21.13

Jösses. Jag ska gå upp klockan 06.00 imorgon. Hur ska det gå? Har inte gått upp så tidigt på flera månader. Så det är la bäst att gå och lägga sig.
Godnatt.

befrin, är det sådana här killar som finns i Brasilien så följer jag mer än gärna med


spenderar eftermiddagen med The Prestige


oh well

Även detta är något jag såg i London som jag inte kan sluta tänka på. Hade så gärna velat ha den här kavajen och shortsen. Jag avstod dock från att ens prova dom på i London av den enkla anledningen att jag inte skulle spendera mer pengar och att sommaren är slut så att köpa shorts kändes lite korkat.
Mycket finare i verkligheten dock.
Från River Island.

11.04

Softar med te medan jag inväntar Lovisa. Innan hon anländer borde jag dock klä på mig, och städa köket. Ser ungefär ut som att USA har besökt Hiroshima. Eller Nagasaki. Du får välja själv.

nae usch vad fula.


skeletons & feathers


paus

Mamma & jag har fixat i huset hela dagen så vi tog en liten paus med ansiktsmasker och te.

inget nytt kanske men denna hemsida är ju underbar

damnyouautocorrect.com

tja, lust att gifta dig och skaffa barn kanske?

tessm.se

lila grace moss

various tumblr/heygia.freshnet.se

Hatar detta fenomen;

Man loggar in på Facebook, vänförfrågnings-ikonen lyser rött, man hinner tänka ungefär "wiiho, någon vill bli min vän", man klickar på ikonen och inser att det är någon som kallar sig för "Leon Moon" och har en Mirandanalle som sitter på ett rött hjärta som profilbild...
Det var då själva fan.

grym reklam juuuuuu


nae men det går ju inte

Tjoho där ute i stugan. Hur mår du? Bra? Amen vad bra. Jag mår också bra. Jättebra.
Lite uttråkad sådär när man städar och plockar hela dagarna. Efter 27 år i samma hus finns det en del grejer att slänga och ge bort. 27 år för mamma och pappa alltså. Inte för mig. Det vore ju konstigt med tanke på att jag är 20. Då hade jag liksom bott här när jag var - 7 år gammal. Ganska så omöjligt.

alltså... hur lika är jackson rathbone och martin rolinski?

Har varit fascinerad över detta faktum i x antal månader och tänkte att det var dags att dela med mig av detta.

igår


17.12

Köpte mig två bästa vänner igår på Make Up Store. Alma & Rebecca.

12.01

Lyssnar på The A Team med Birdy om och om igen samtidigt som jag packar ner gamla barnböcker och leksaker. Gör mig lite sorgsen sådär. Som grädden på moset är jag sådär härligt söndags-fräsch. Fina grejer.

it can't rain all the time

various tumblr/dollyblond.se/stockholmstreetstyle/ida.freshnet.se/stureplan/bloggar/hibbs

17.39

Har umgåtts med den här idag under förmiddagen. Alltid lika trevligt.
Efter det mötte jag upp Jakob & Kalle och lyssnade loss medan dom repade inför ikväll. Måste ta mig till Platå och lyssna på när dom spelar eftersom jag aldrig visat stöd och gått och lyssnat förut. Dålig vän. Dålig.
Men först och främst blir det tacokväll med Sandra & Evelina.

metallic

Hittade den här väskan inne på Zara i London och har inte riktigt kunnat sluta tänka på den så jag klickade hem den. Skulle ha köpt den när jag såg den då det inte hade blivit lika dyrt men det är lätt att vara efterklok så att säga.
Ful säger du, grym säger jag.

haha

nwna.freshnet.se

16.46

Jobbade mellan 10 - 13.30 idag. Tar hand om en liten flicka 3 dagar i veckan fram tills jag åker till Norge. Bättre än ingeting alls, och barn är ju underbara så jag överlever fint.
Sedan jag anlände i hemmet igen har jag promenerat i skogen med Sandra, Lukas och Spicy och nu har jag lekt med mina naglar.
Alltid lika roligt att läsa om min dag kan jag tänka mig...
Jag är lite gladare idag för jag får träffa Emma ikväll som är hemma över helgen. Fina grejer.
Nu måste jag ta tag i mig själv och dammsuga och packa ner en massa grejer i flyttlådor. Huset ska säljas!

ringer sandra och ber henne köpa några colaferrari på vägen hem

& flickebarnet köper 3 kilo, man tackar.
Kanske inte ser mycket ut för världen på det här taskiga kortet. Men det är mer än det ser ut...

"i'm empty and aching and i don't know why"


fearful of the night

various tumblr / milk.freshnet.se

17.02

Har lite mycket känslor i kroppen för tillfället. Känns så sjukt trist att ha lämnat London när jag hade det som bäst, att lämna staden, barnen och en viss kille. Jag vet inte riktigt men det är så typiskt. Att ha träffat någon man verkligen tycker om och så bor han i London, och nu bor jag i Linköping. Inte bästa situationen kanske. Funderar på om jag ska sluta prata med honom helt för att bara komma på andra tankar eftersom jag vet att det inte kommer leda någonstans när det är såhär.
Finns det en så finns det flera, eller hur? Ganska bra ord av Maggio där.
Utöver det så längtar jag till jag vet lite mer hur min framtid ser ut. Ibland känns det som att jag borde vara smart och plugga i Linköping och bo hemma och slippa ta studielån men ibland känner jag att jag vill flytta till London och plugga där och strunta i att det kostar skjortan för att pengarna fixar sig till slut. Eller kanske flytta till Uppsala och byta ut en termin eller två?
Någon som har lust att ta mina beslut åt mig? Och ge mig toppbetyg och några miljoner.

fler bilder från London



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus