sista inlägget

Sista inlägget fram till onsdag kväll!

Nu drar vi till Prag.


flowers in her hair












packning

Nästan färdigpackad, det är ju fan inte ens svårt att packa, inte jobbigt heller. Dock är det dags att be till Gud igen att vädret blir fint i Prag, alltså att yr.no har fel igen. Dom hade ju trots allt fel angående baldagen.

Te och gossip girl står på schemat just nu. Sen blir det att sova sött.

torsdag

Fan, imorgon åker vi till Prag. Äntligen.

Andrea är i stan så har passar på att träffa henne idag, vi har väl inte varit särskilt aktiva men när hon bor i Umeå och man träffas en gång om året så har man mycket att ta igen.

Förutom Prag och Andrea så kan jag berätta att jag fick G på matteprovet. Det var ett stort hallelujah-moment för mig. Vilken jävla lättnad.

Nu borde jag börja packa...


please ...



Känner hur den här klänningen verkligen
längtar efter att få hänga i min garderob.

emma

Emma är en söt tjej. Ibland är hon väldigt söt. Idag i bilen hem till mig sa hon :

"Malin... Är månen samma sak som solen?"



onsdag



Idag körde vi på helsvart. Med vi menar jag jag.

Endast en lektion idag, sedan var det stan som gällde. Försökte hitta en snygg maxiklänning men det gick inget vidare. Fick nöja mig med strumpbyxor. Och 12 340 tjeckiska kronor.

Var ju meningen att jag skulle på studentskiva ikväll, men känner mig alldeles för trött och seg för det så jag och Emma ska åka iväg till ica senare och handla mat. Blir god mat, te och film ikväll. Och godis.

Fan, vad hände med min bara-äta-onyttigt-på-lördagar-princip?

nu skiter jag i det här











Har spenderat mest hela dagen åt att kolla på tv, har även hunnit med att sova någon timma, städa lite, duscha (mycket välbehövligt) och målat naglarna. Nu ska jag kolla på Sex And The City sen blir det att sova.

Mamma och pappa åker till London imorgon, passade på att gråta lite i mammas famn förut. Fan vad påtagligt det är hur man blir cp när stressen släpper. Balen är över, matteprovet är gjort, det mesta i skolan är över. Men fan vad jobbigt det har varit på vägen hit. Nu skiter jag i allt det där. Hatar att ha ångest.

a black one



Jag behöver verkligen en ny svart väska och den här från asos skulle inte sitta fel. Skippa den färgglada toffsen med en massa skit dock. Åh, jag vill ha.

tisdag



Hade tänkt att plugga lite idag, men inser att jag är alldeles för opepp och trött för att plugga. Antar att jag får försöka hinna med det imorgon, vilket dock kan bli svårt eftersom det är studentskiva som gäller imorgon. Nåja.

Utöver det så är jag oerhört shoppingsugen och hoppas på att Prag har vackra ringar att erbjuda. Nu är det dags för Gossip Girl.

streetstyle










i don't wanna miss a single thing











Lite bilder från dagen, vi har bestämt att vi borde dokumentera våra sista skoldagar tillsammans. Fyfan vad hemskt egentligen. Får lite panik när jag tänker att man inte får träffa alla underbara människor i skolan längre.

Men den här sista tiden ska fan bli den bästa;

Studentskiva på onsdag
Prag på fredag
Fira Befrin som äntligen fyller 18
Midsommar i Visby
Liseberg

Och listan ska bli längre.


ångest

När jag gick i högstadiet hade jag planscher på alla väggar, lite texter här och var och alltid kläder på golvet. Jag trivdes med det. Nu för tiden har jag oftast renplockat, ljusa väggar, fondvägg och rosa tyger. Under den senaste veckan har jag dock inte orkat städa, överkastet är slängt på golvet, det ligger papper överallt, kläder i fåtöljen och på golvet, sladdar och påsar ligger också utspridda överallt.

Och jag kom precis fram till att det är mitt psykiska tillstånd det handlar om, när jag är stressad och mår dålig ser det förjävligt ut i mitt rum.

Under högstadiet var man ju sådär så att man inte visste vem man var eller vem man ville vara, då trivdes jag i ett stökigt rum. Så som det är nu trivs jag också i ett stökigt rum bara för att jag är lost i hjärnan, har haft så mycket att tänka på. Bal, studentskivor, klänningar och en miljard saker i skolan.

Men efter imorgon är matteprovet över, och det är det som frambringar ångest i mig just nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har ingen kontroll över matten, och eftersom jag är lite av ett kontrollfreak känns det förjävligt. Så jag tappat liksom kontrollen överallt. Det suger.

måndag



Riktigt seg idag, och nu ska jag plugga matte. Döda mig.

några av många bilder














lite humor är alltid bra

Var och hälsade på mormor igår mellan fototiden och genrepet. Hon har blivit sjuk under de senaste veckorna och har svårt för att röra sig, men hon har en rullator så hon kan gå men det går långsamt så att säga.

När vi skulle gå äger den här konversationen rum:

Mamma : Ska du låsa efter oss nu när vi går?

Mormor : Njaa...

Mamma : Nee, det är väl ingen som kommer in nu.

Mormor : Nae, och om det gör det så slår jag väl ner dom.

söndag



i brist på män får man kyssa hunden


Är inte ett dugg bakis från igår, lite trött såklart och lite ont i trampdynorna men det är smällar man får ta.

En av många roliga saker är nu avklarad men på onsdag blir det studentskiva och på fredag är det Prag som gäller. Känns fan perfekt. Har lite saker i skolan jag måste klara innan jag kan slappna av dock, matten speciellt. Skönt att min lärare tror på mig iallafall. Dock är det dags att ta tag i matten nu, ska slänga iväg ett sms till min personliga lärare (Sandra) och fråga om hon kan komma över.

Fler (&roligare) bilder från balen kommer upp senare.


tre bilder från igår








Har haft fullt upp med balen under de senaste dagarna. Men nu är den avklarad.

Känslan när man stod uppradade utanför var lite smått magpirrande och Joel var så nervös att jag nästan trodde att han skulle balla ur. När man kom in i hallen var det så jävla mycket mer folk än jag hade förväntat mig. Nervositeten släppte dock efter första dansen och allt gick bättre än förväntat.

Har en hel del bilder från igår, inte så jättemånga bra från min kamera dock så jag väntar på att mamma kommer hem med sin kamera eftersom hon knäppte en hel del bilder igår också. Nyfiken på att se dom!


människan är en gris

Människans och grisens anatomi är så pass lika att genmodifierade grisars hjärtan skulle kunna transplanteras till en människa.


the man with the lonely eyes


bal o så

Kändes riktigt värt att ha svenska i fem minuter idag, skolka resten av lektionen och sen sluta. Har trallat runt på stan, ätit glass, svettats, njutit och sedan pluggat ytterst lite matte. Har även hämtat min balklänning idag. Börjar bli lite nervös inför lördag nu.  

Nu ska jag testa min balklänning ihop med handskarna och allt. Trevligt. Mysigt.

denim






21.25





Känner mig så jävla trött just nu. Ska kolla på ett avsnitt av Gossip Girl sen lägga mig och sova.
Imorgon ska jag fanimig köpa smink!


being a supermodel








midsommar

Jag ska fira midsommar i Visby tillsammans med Emma & Julia. Det kommer bli så jävla mycket roligare än mina två senaste midsommrar.

Förrförra året var alla bortresta, jag var ensam hemma och kollade på Harry Potter 4, promenerade en halvtimma för att hämta min cykel, och sen grät jag lite.

Förra året var jag nyopererad, var ensam hemma, kollade på OC, och grät mycket.

I år ska jag varken kolla på Harry Potter, vara nyopererad eller gråta. I år ska jag supa.

onsdag



Är det bara jag som alltid tar något att äta eller dricka när jag kommer hem? Oavsett om jag är
hungrig/törstig eller inte. En vana helt enkelt. Idag blev det ett glas juice... Förmodligen någonting
mer strax när jag ska sätta mig och plugga.

Hade redovisning idag och jag sög. Har testat min balklänning och den är fin. Är nervös inför vädret
på lördag. Jag måse städa mitt rum.

By the way. Randigt är så jävla fräscht.

tufft

Imorgon är det balträning från 16-21. Tufft. Och jag är trött så nu ska jag lägga mig och drömma.

Förhoppningsvis något annat än det jag drömde inatt; jag var 10 år och blev skickad till ett läskigt
barnhem som man knappt kunde ta sig ifrån. Jag badade och när jag öppnade mina ögon var det
blod på badkarets väggar. Scary barnhem.

streetstyle






make me up

Ända sen jag hittade till den här bloggen har jag velat köpa en massa smink, speciellt ögonskuggor eftersom det verkar vara hennes specialitet. Smink är skitkul att leka med, men jag har aldrig riktigt orken att stå och verkligen hänge mig åt att sminka mig snyggt. Men det ska fan ändras på.


måndag

Sitter, och har suttit i några timmar, hemma hos röven här under (Lovisa). Härlig bränna där.
Vi har pluggat i x antal timmar på vår psykologiredovisning och lite annat.

Om en och en halv vecka åker jag och brudarna på andra bilden till Prag. Underbart skönt.
Allt i skolan är över, inte minst matteprovet. Och vi ska fira som fan.

Förövrigt är den nedersta bilden på Julia så himla gullig. Så som hon ser ut på bilden, dvs. trött,
full och dryg, så betedde hon sig i verkligheten har jag fått berättat för mig. Det här var alltså
på morgonen när flickorna satt och väntade på bussen som skulle ta dom till flygplatsen för att dom
skulle åka hem från Napa till Sverige. Hade velat vara där och sett en dryg Julia för det har jag fan
svårt att se framför mig.

Förövrigt blir jag läskigt sugen på att åka på en sol&bad-resa när jag ser dom här bilderna.







godnatt o så

Vill ta livet av mig så trött jag är just nu. Tur att jag har en säng. Tur att jag har pluggat klart för ikväll. Tur att jag får lägga mig nu. Puss.


kan inte få nog av bilder










captain pelle

Idag fyller min pappa 55 år. Han har nyligen köpt en fin eka (båt) så jag och min bror tyckte det var passande att han skulle få en sån där seglarmössa, tänk Emil i Lönneberga, och en flaska rom. Det  var det han fick. Captain Morgan, ni vet den där där dom hela tiden lyfter på ena benet i reklamen? Om ni inte vet så skitsamma. Det är iallafall en sjökapten på etiketten och det passade ju bra. Men pappa gillar inte rom så han ska byta den till en whiskey.


att inte plugga

Har ni också så att ni alltid får för er att göra något annat när ni sitter och pluggar? I vanliga fall brukar jag gå och hämta något att äta eller dricka, tvätta bort sminket, vika in lite kläder i garderoben eller liknande.

Men idag fick jag för mig att ta kort på min hand. Vackert.





the last song

Var på bio igårkväll tillsammans med Sandra och kollade på The Last Song. Ännu en amerikansk romantisk film som man kan förutspå men den var fan värd att se. Smeta inte på för mycket mascara när du ska se den dock.


väder

Kollade precis vädret inför veckan och helgen, än så länge står det att det ska vara 23 grader och delvis molnigt på lördag (balen). SNÄLLA GUUUUUD! Jag lovar att tro på dig hädan efter om du ser till att yr.no har rätt.

she's gonna rock your world




stress

Vart tog sommaren vägen? Bäst att den är här igen på lördag, gärna under veckan också men balen är fan viktigast.

Sitter just nu med en rykande kopp te och planerar att skriva klart min historiauppsats, men jag sitter fortfarande fast så motivationen ligger på noll. Är fortfarande sjukligt stressad över skolan, balen, studentskivor, klänningar och jag vet inte vad. Men snart är allt i skolan över, balen är på lördag och sen åker vi till Prag. Får hålla ut i en och en halv vecka till. Och plugga röven av mig.

På tal om rövar, idag på balträningen var det en kille som hade rövsvett. Big time så att säga. Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när jag såg det, ska man skratta eller gråta? Ska man hopppas på att han hade satt sig i en pöl vatten? Men fan heller. Det var rövsvett.

sjuk

Går runt i pappas skjorta och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk. Vafan är det för timing? Gå och bli sjuk när första sommardagen är här. Men jag funderar på om jag ska ignorera febern helt och bege mig in mot stan om en timma trots allt. 

Nu måste jag ut och gå med hunden som sagt, synd om kraken annars. 

Jag brukar kalla Lukas för puffen, det brukar ju vara så att man kallar sina djur för olika små puttinuttiga namn. Igår blev jag och mina kusiner utelåsta, så när vi satt och väntade utanför dörren på att föräldrarna skulle komma hem med nyckeln utbrast jag efter en stund "Jag vill in och pussa på min puff!" Ni kan ju tänka er mina kusiners min när jag sa så... Det lät väl inte direkt som att jag menade att det var Lukas jag ville pussa på. 


får inte nog av nagelack


Babyblått nagelack från Isadora.


jag drunknar för dig



När jag vaknade igår mådde jag skit, blev sjuk över natten. Men det blev iallafall middag på Afrodite igårkväll med lite släktingar. Idag har jag gått på stan med kusinerna och Befrin, köpte ett fint blått nagelack som jag visar sen.

Nu ska jag klippa av naglarna och lacka dom, sen blir det promenad och sen plugg.

Får se om det blir att vara social ikväll eller om jag stannar hemma och jobbar på att bli frisk. Känns som att det sista är en bra idé med tanke på att jag har balträning imorgon klockan 9 - 11. Men jag ska fan gå i vilket fall för balen är om exakt en vecka och det är lite panic at the disco på den fronten. På tal om bal så var jag och provade min balklänning idag, och den är fan finare än vad jag hade föreställt mig. Längtar.

jag älskar också skor, men...

Okej, visst att det är snyggt med höga klackar och platå men måste man överdriva? Det här ser ju ut som ett par styltor man använder på circus mer än ett par skor. Jag sa en gång att leopard var fult, ett år senare blev det mode och jag gillade det, så man ska ju aldrig säga aldrig. Men jag har förjävla svårt att jag, någon gång i framtiden,  kommer tycka att dom här skorna är snygga.

Hur orkar flickebarnet lyfta på benen? Det undrar jag.





från chriseric

carmen kass





dubbelmoral

Sitter och skriver på min historiarapport och läste precis att Obama inte stödjer att homosexuella ska kunna gifta sig samtidigt som han tycker att homosexuella ska ha samma rättigheter som heterosexuella i samhället. Vafan är det för jävla dubbelmoral? Blir trött på sådana människor.

fredag



Kusinerna från Bryssel är här över helgen. Men nu är jag ensam hemma eftersom dom lämnade mig här för att åka till biblioteket att plugga. Vilket egentligen är bra eftersom jag också måste plugga. Känner dock att jag har blivit lite sjuk över natten... Och nu sitter jag bara och babblar så det är bäst att jag fortsätter med min historiarapport.

värsta posen



och nu ska jag äta något, sedan blir det balträning för fulla muggar.

vår

Jag älskar våren. Även om vi inte har haft bästa vädret eller särskilt varmt den här våren så är den ändå magisk på något sätt. När man klagar på att körsbärsträdet inte har fått några knoppar och så vaknar man upp nästa dag och ser att det har hänt över en natt, då blir man fan glad.

Jag öppnade fönstret och andades in luften nyss, det har regnat idag. Älskar doften av regn. Jag fylldes av lugn i hela kroppen och för någon minut glömde jag helt bort hur stressad jag är. Ibland uppskattar jag verkligen att jag bor på landet för doften efter regn finns inte bland höga hus och avgaser.

streetstyle



minnen och skratt

Blandade känslor på studentskivan igårkväll. Det började med besvikelse och sedan ignorans. Det var några speciella minuter ute på terassen som jag faktiskt har längtat efter ett tag. Men när dom var slut kom jag sedan  på mig själv med att hela tiden leta efter någon som jag inte borde leta efter. Och minnena kom tillbaka och jag ville bara hem.

Sedan fanns det en stund vid dansgolvet, med härlig musik, dans, skratt, leenden, vackra kläder. Och jag kände mig lycklig igen. Lycklig för att jag fanimig har ett bra liv.

Och nu åskar det så jag måste stänga av datorn. Godnatt.


fascination

Klart med plugget för idag! Är fan stolt över mig själv nu. Jag ska nog klara det här trots allt.
Nu blir det macka, te och tv. Eller Gossip Girl.  


dagens låt



Charice & Iyaz - Pyramide

Valde att lägga upp den här liveversionen för att visa att den här tjejen är så jävla grym. Trist att Iyaz inte sjunger live dock.

prag


Har haft lite ångest över att jag inte skulle lyckas med att hinna spara ihop tillräckligt med pengar till Prag (åker dit den 28 maj till 2 Juni). Så gissa om jag blev glad när jag upptäckte att jag har sparat ihop 5000. En sak mindre att tänka på. Längtar ihjäl mig tills vi åker dit.


fresh


Idag känner jag mig riktigt fräsch, har inte haft orken att duscha efter gårdagens bravader. Tur att jag är ensam hemma.

Kan nu stryka bort två saker från min plugglista några inlägg ner, känns skönt. Men det är fortfarande äckligt mycket att göra så jag fick dissa en filmkväll hemma hos Hedvig för att skriva på en ny uppsats som jag ska börja med strax.

Har precis ätit kycklingwok så nu har jag lite ny energi att lägga ner på skolarbete.

frukost



Älskar att äta frukost när man inte har någon tid att passa, speciellt om den är god också.

sparkle me


london

Fick ett mail från mamman i London förut. Och nu är jag riktigt jävla nervös för att jag inte kan åka dit eftersom hon kommer välja bland flera tjejer. Jag hatar att tävla. Om man nu kan kalla det här för en tävling. Men det känns ungefär så. Men jag ska fan dit !

bilder från Elevrådets Studentskiva igår










studentskiva

Sitter just nu hemma hos Julia och förfestar. Det är nog första gången jag förfestar mellan 17 och 19 på en tisdag. Men allting har en första gång, som man brukar säga. Håller tummarna för en riktigt bra studentskiva!

DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT ATT PLUGGA

Inom två veckor ska jag :

  • Ha skrivit en NK-uppsats
  • Ha skrivit en Historiauppsats + ha seminarium
  • Plugga som fan till nationella i Matte C
  • Ha Psykologiredovisning
  • Plugga till NK-seminarium
  • Ha skrivit en Projektrapport
  • Ha skrivit ett Engelskatal, och självklart hållt talet
  • Läsa en engelsk roman + svara på frågor
  • Läsa en svensk roman + skriva romananalys

Om det är någon som någonsin har funderat på att skjuta mig är det läge att göra det nu.




i could really use a wish right now


a circle around my finger



Jag skulle inte tacka nej till ringarna på den här bilden.

nytt




Klänningen blev riktigt söt på och jag tänker mig den tillsammans med en jeansjacka och vita converse.

dagens citat

"Min pojkvän säger att min pussy ser ut som Homer Simpson"

måndag



Var på stan en stund efter skolan idag och jag fick tag på en ring som jag har velat ha i några veckor. Hittade även en söt sommarklänning, som jag dock inte har provat än. Tänkte slänga på mig den nu och om den inte passar mig så åker den tillbaka. Annars visas den upp här lite senare.

Imorgon är det dags för Elevrådets studentskiva och den ser jag självfallet fram emot. Ska försöka vara duktig med kameran.

fever pitch

Om du inte har någonting att göra ikväll föreslår jag att du kollar på Fever Pitch som går klockan 21 på trean. Om du är tjej vill säga. Vill dra mig till minnes att den är ganska gullig om än lite stereotyp. Ni vet; en amerikansk romantisk komedi? Man kan hela storyn innan det ens har gått 10 minuter.

dagens låt


hundra procent silke


Vem behöver en pojkvän när man har kläder som kan göra en minst lika lycklig? Nej nu överdrev jag. Kärlek klår ju allt liksom. Men den här tunikan håller jag fan hårt i och det är ungefär såhär ni kommer se mig på stranden i sommar. Den är inte bara vacker utan är lätt som en fjäder och himmelskt skön eftersom den är gjord av 100% silke. Det är underbart roligt att fylla år en gång om året när man får något som man verkligen vill ha. I år var det denna skönhet som gjorde min dag, & förra året var det min systemkamera som gav mig ett extra stort leende.  


montazami

Försökte nyss skriva ett tal men min hjärna är helt tom, så jag satte på tv:en och kollade på reprisen av Svenska Hollywoodfruar. Och som alla andra tycker även jag att Maria Montazami är obeskrivligt underhållande. Idag skulle hon citera den svenska nationalsången.

"Du gamla, du fria, du självögda nord... Eller något sånt"

Söndag

och det innebär som vanligt balträning. Jag tror vi ska lyckas göra en fin föreställning den 22 maj. Jag får lite hopp när jag hör att Ljunkan suger. Hopp är alltid bra att ha.

Såhär någon månad innan studenten är det äckligt mycket att göra i skolan, och min motivation ligger nere på noll. Jag gör vad som helst om jag bara slipper öppna skolböckerna. Men verkligheten springer ikapp mig och nu ska jag fan skriva på en rapport så jag får den klar.


pioner






När jag flyttar hemifrån ska jag ha massa pioner i olika färger i glasvaser och i silvervaser. Jag dör lite varje gång jag ser en pion.


en nystart



Äntligen har jag lyckats skaffa mig en blogg här på blogg.se. Måste dock säga att det var onödigt krångligt att leka med designen. Hopplöst. Tur att det finns hjälp på internet.

Väljer att använda den här bloggen redan tre månader innan jag åker till London, just för att jag har tröttnat på min gamla och vill ha en nystart. Så jag hoppas att ni som läste min förra har följt med mig hit.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus