se den

Dakota Fanning's & Kristen Stewart's version av Cherry Bomb med The Runaways.
Tycker det är så grymt att dom sjunger själva i filmen. Och att det är så likt originalet.

igår

Igår var det ju onsdag. Och onsdag för mig betyder ledig.
Förmiddagen spenderades på gymmet, och ja, jag smälter fortfarande så fort jag ser Guy...
Eftermiddagen spenderades ihop med Jakob. Det blev middag & bio. Vi såg The Runaways, äntligen! Har velat se den ett tag. Och gillar man rock så kommer man gilla den filmen.
Kvällen spenderade vi sedan i Camden med Vodka Redbull / Öl. Inne på någon bar som hade Bowie-night. Dock sög dom som uppträdde så vi var inte där speciellt länge.

torsdag

Glöm det där jag sa om att jag skulle göra något som får mig lycklig i flera dagar. Vi får se hur det blir med det.
Idag har jag jobbat mest hela dagen, jag & R var på biblioteket och hängde med andra småbarn. Efter det softade vi på Starbucks och hon raggade på en söt kille åt mig. Eller hur man ska uttrycka det.
Nu är jag ledig mellan 17 & 19 innan jag ska bege mig bort mot en annan familj och vara barnvakt åt Zach & Elsa. Skönaste ungarna. Ser faktiskt fram emot att hänga med dom.
Nu är det Idol för fulla muggar.

inspiration

Aa men ungefär såhär vill jag också bo.
shecitys.se

update

Åh idag ska jag göra något som kommer få mig riktigt lycklig. Vad det är berättar/visar jag ikväll. Mohaha. Vilken tönt.
Annars så ska jag vara nere på gymmet om 35 minuter. Håll tummarna för att Guy är där. Be till Gud om du är religiös.

ambitions


mardröm

Asså fyfan. Jag hade vidrigaste drömmen inatt. Och det här är ju kanske inte så roligt att läsa om, men jag kände att jag vill dela med mig ändå haha. Om jag hade alla kompisar här hade jag säkert sagt det till någon av dom bara för att. Om man inte berättar om drömmen så slår den in, har man ju hört? Och det får fanimig inte hända. Så here we go.
Jag drömde att jag & Jakob åkte till något gammalt slott i en skog här i England. Det var liksom som ett turistställe för det där slottet var ganska känt. Eller det var mer som en borg, fästning eller vad fan det heter. Tänk Ronja Rövardotter. Vi gick runt där och kollade, sedan kollade vi i en bok som innehöll en massa bilder från hur det var där för länge sedan. Så var det några kort på människor som blivit torterade, en av dom hade som en pinne genom ansiktet typ, och det vidriga var att den killen såg EXAKT ut som Jakob. Så jag slängde iväg boken, sen skulle vi dra därifrån. Och dom som jobbade där sa typ "det kan bli lite svårt att ta sig ut från den här skogen". Dom berättade att vi var tvugna att köra bil skitsnabbt för att vi skulle bli jagade av en massa människor som skulle döda oss. Så åkte i 300 km/h hela tiden, och så sa dom också att om vi kom under 32 km/h så dör vi direkt. Kul liksom. Och det kändes så jävla verkligt och jag höll på att dö. Vaknade några gånger under drömmen och mitt hjärta slog i 110, och jag var så vidrigt rädd. Sedan ibland när vi trodde att vi blivit av med dom som jagade oss, tog vi det lugnt och gick ur bilen eller körde väldigt långsamt. Sen helt plötsligt var vi i en liten by, och då ligger en kille ner på marken och så fort jag kollar på honom så reser han sig upp skitsnabbt o börjar jaga oss. Så vissa människor var dom som var ute efter oss, men dom jagade oss inte om man inte kollade på dom. Asså ÅÅÅH. Jag blir rädd bara jag tänker på skiten. ,

i will save you

Cause all you ever needed was someone who´d stand by your side
So I wanna save you, I will rescue you

we're not living in america


tisdag...

Ja. Jobbtisdagar så att säga. Är lite trött nu känner jag.
Har precis målat naglarna med ett nytt nagellack och kollat på gårdagens Idol.
Fryser gör jag också.

död åt Timbaland

Den jäveln borde bannlysas från att vara med i musikvideor. Jag blir så äcklad av hans minspel. Usch. Hur kan han få vara med i musikvideorna? Fattar inte vart världen är påväg. Fan.

måndag kväll

Okej. Jag har gått runt med ett leende på läpparna ett bra tag idag. Jag har gjort framsteg med Gymkillen, alltså jag är verkligen förälskad i honom. Länge sen man hade en crush liksom. Vilka ögon han har. Drunknar i dom. Han heter Guy förövrigt, hahaha. Vilket jävla namn.
Iallafall, har haft en trevlig eftermiddag & kväll med Jakob. Vi åt på restaurang och jag funderade starkt på att köra springnota, kände väl ungefär att man måste göra det någon gång i sitt liv. Men Jakob var mes och vägrade. Sedan skulle vi kolla på The Runaways på bio men vet ni? Den visades inte någonstans i HELA JÄVLA LONDON. Den sista visningen hade varit 17.20. Vad är det för skitsnack??? Jag vill se den. Vi fick lite damp då... Så vi spatserade runt, sjöng I Want You Back med Jackson 5, shoppade på h&m (jag shoppade) och satte oss sedan på Starbucks med kaffe & te.
Nyss hemkommen. Trött som vanligt. Vad hände med att träning skulle göra en pigg? Bullshit känner jag ungefär.

just standing in front of a wall


16.25

Ful bild, jag vet.
Nu ska jag in till stan och hänga med Jakob.

streetstyle

Tjejen på första bilden har en bra blogg ; vanillascented.freshnet.se

10.54 - måndag

Det är rätt otroligt att mina tjejer kommer hit om bara 10 dagar. Jag kommer avlida lite när jag träffar dom nästa torsdag kväll...
Annars så har sommaren lämnat England nu. Vädret bjuder på moln och lite regnskurar då & då. Men det är väl det man får förvänta sig av en engelsk höst, jag är bara glad över att förra årets svenska vinter absolut inte kommer komma på besök här. Jag tror att medeltemperaturen under vintern här är 6 grader, men jag tycker att det låter ganska osannolikt? Den som lever får se helt enkelt.
Just nu tar jag en liten paus i mitt städande genom att dricka en kopp te och skriva några rader här. Vid halv ett blir det gymmet och sedan hämta upp le boys från skolan. Får se vad eftermiddagen & kvällen har att erbjuda.
Back to work.

21.47 - godnatt

Kan ju berätta att massagen var det skönaste jag varit med om på länge. Efter det skulle jag träffa Jakob men smart som jag är så somnar jag. Tänkte att "jag kan ju lägga mig och vila i 10 minuter". Det blev tre & en halv timma.
Sen har kvällen spenderats inne på Skype. Först Emma & Lovisa och sedan mamma & pappa. Usch vad jag saknar alla. Vidrigt.
Trots att jag sov så mycket förut så är jag ändå helt död. Det blev en lång natt igår. Så nu ska jag sova och hoppas att jag drömmer om något fint. Det var länge sen jag hade en riktigt bra dröm, ni vet en sån där dröm där allt är perfekt och man mår underbart. Det finns ju dom som verkligen kan styra sina drömmar, om dom till exempel känner för att drömma om zebror så kan dom bara spendera en liten stund innan dom ska sova med att tänka på en massa zebror. Jag har försökt själv några gånger, har typ målat upp ett scenario om en fin kärlekshistoria och en underbar pojke i hopp om att jag sedan ska drömma om det. Det har aldrig funkat.

13.37

Jösses amalia vad jag är trött idag. Gårkvällen blev riktigt rolig. Det roligaste på kvällen var nog när jag & Jakob bestämde oss för att driva med folk på dansgolvet. Jag ville dö så kul vi hade.
Shottade tequila för första gången också. Så nu blev jag av med den oskulden. Men jag trodde att saltet och limen skulle göra att allt blev äckligare? Eller är jag ute och cyklar nu? Jag tyckte iallafall att det hjälpte som fan att ha den där limen att bita i efteråt.
Och gissa vad jag ska göra idag? Jag ska få massage. I en timma. Fyfan vad underbart. Jag ska vara där klockan 14 så jag ska bara dricka upp mitt te och sen promenera ner till gymmets spaavdelning. En perfekt bakfylla eller vad?

patience


update

Nae. Jag och mina fjädrar drar till Camden och festar istället. Ska möta upp Jakob där och sedan joinar Ida lite senare. Orkar inte tröstäta mer.

jag blir aldrig densamma som förut

jag blir aldrig densamma
från och med du

jahaja

Ni män är riktiga horor alltså. Haha. Nej jag skojade, men ni är konstiga.
Dejten jag ska på ikväll vet ni? Den ska jag inte på. Jag sa ju att man inte ska förvänta sig grejer för det blir ändå inte som man vill. I torsdags frågade han (Antony) om jag ville ut och äta med honom. Självklart sa jag, det låter trevligt. Så idag smsar jag och frågar "Så ska vi fortfarande ses ikväll?"
Jag får det här svaret "Sorry I didn't think we had definitive plans hun, I got to go out tonight. But we can rearrange if you like?".
Say what? Fråga inte ut en tjej på dejt om du inte tänker gå på den.
Hopp. Det var ju trist. Jag fick helt plötsligt inte alls någon lust att vara social. Så det blir nog att kolla på olika filmer med mig själv hela kvällen. Men tror att jag ska ner till Crouch End och skaffa mig lite choklad först. Jag ska tröstäta och gråta lite. Nu är jag lite bitter ändå.

perfection


malta...

Ni flickor som var med på Malta när vi gick i åttan. Kommer ni ihåg den här söta pojken? Alex hette han. Vi blev nog alla lite betuttade i honom och tänkte att den flickan som en vacker dag får honom kommer vara lycklig.
Visst vettu. Scrolla neråt så får ni se hur han ser ut nu.

Hade vi rätt eller vad ?

"prins carl philip & sofia har flyttat ihop"

helvetes jävla skit.
han skulle ju bli min.
min calle phille...

9.28 am

Vet ni vad jag mer har sett på gymmet? En tjej som gymmade i en klänning. Nae jag ljuger inte. Hon hade en svart, nätt, knälång klänning som man knyter i midjan. Det var för några dagar sedan. Igår såg jag en annan tjej som gymmade i silvriga ballerinaskor... Alltså man ba va?
.
För övrigt så är det ju lördag, för er som hade missat det. Och på lördagar passar ju jag på att äta vad jag vill. Dvs bröd till frukost, närmare bestämt rostad macka med philadelphia och jordgubbssylt. Väldigt smarrigt, men jag blir så äckligt mätt. Tror att jag liksom har vant min mage vid att inte äta kolhydrater och när jag väl gör det blir jag så mätt att jag vill spy. Jag skulle ju kunna nöja mig med en macka haha, trög. Men det är så gott så jag måste äta två.
.
Annars så har jag precis ätit frukost (som sagt) och jag hänger nere i köket med R, som står och vickar på höfterna till Katy Perry's Teenage Dream.

streetstyle

Älskar verkligen att titta på bilder från Stockholm Streetstyle. Sjukt underhållande och ruskigt inspirerande. Även om just dessa outfits är lite väl sommriga. Men man kan ju alltid börja förbereda sig inför nästa sommar. Den kommer vara här snabbare än vi tror.

haha

en killkompis till mig strula med en tjej som knocka honom i munnen så en tand gick av.
hahaha. haha.

fredag kväll

Åh vad jag önskar att jag hade en pojke bredvid mig att mysa med. Bara lite sådär att kramas med, pussa på kinden och dra fingrarna genom håret.
När man inte har familj & vänner här känner man hur lite kärlek man får. Det finns ingen här som säger "jag älskar dig" , det finns ingen som håller om en när man är ledsen. Och herregud vad man märker att man är beroende av kärlek och omtanke när man flyttar iväg helt på egen hand.
Just av den anledningen skulle det kännas underbart att ha någon bredvid mig just nu.

Annars ligger jag mest här i min säng och kollar på Idol.
Och tro inte att jag är deppig för det är jag inte, bara lite kärlekssugen.
Får hoppas på en bra kväll imorgon då jag förhoppningsvis ska på dejt. Jag har ju sagt att jag är trött på att dejta men den här killen ser jag verkligen fram emot att träffa. Jag har inte varit nervös en enda gång när jag ska träffa nya personer här i London men den här gången är det annorlunda. Nu känner jag mig ändå lite nervös och oförberedd. Men jag förväntar mig att det inte blir någon dejt. Jag gör alltid så. Bättre att förvänta sig att det inte blir något och sen bli positivt överraskad än tvärtom.
Godnatt & sov gott.

bilder från min och fridas första date


förresten

jag höll på att dö av garv i poolen idag. Fyfan hahaha. Det var en skitsöt asiatisk kvinna som simmade samtidigt som mig, och jag svär, när hon crawlade såg det ut som att hon drunknade! Det var så sjukt roligt. Dessutom simmade hon så ofattbart långsamt! Jag simmade två och en halv längd på den tiden som hon simmade en längd. Och då är inte jag speciellt snabb. Sen var det en 45-årig man som simmade också, han såg också ut som att han höll på att drunkna när han crawlade. Kvinnans var ju liksom ett lugnt och sansat drunknande medan hans var lite mer panikartat. Jag fick vända bort huvudet när han kom så att han inte skulle skvätta 3 liter vatten i ögonen på mig. Alltså jag började verkligen skratta... Jag hoppas inte dom märkte det.
Jag lovar, minnet av det här kan hålla mig glad riktigt länge. 

"baby baby baby oooh, i'm like baby baby baby oooooh"

Aa men. Såg ju inte min baby när jag gick och simma. Vad ska vi kalla honom förresten? Jag minns inte vad han heter... Gymkillen? Iallafall. Jag såg honom inte när jag skulle gå och simma som sagt, då blev jag lite ledsen. När jag var klar i poolen skulle jag vandra upp till Coleridge School (där B&D går i skolan) för att hämta Ben som har simlektion på torsdagar. Vi skulle alltså tillbaka ner till gymmet där ungarna har sina lektioner. När jag har lämnat av honom i poolen ska jag gå och sätta mig i cafét för jag tänkte att det är ju större chans att springa in i Gymkillen där än vid poolen. På vägen till cafét från poolen måste man gå igenom omklädningsrummet och jag stannar vid spegeln och tänker ungefär "bra klädval, ser faktiskt rätt smal ut i det här & jag passar ju i blått". Så glad i hågen går jag ut ur omklädningsrummet och ut mot trappan och vem kommer inte där om Gymkillen? Han ler det största leendet jag sett på länge, kollar på mig och fråga hur jag mår. Jag ler tillbaka och säger "Bra tack, själv då?" och går vidare. Alltså vafan?
Innan hade jag liksom målat upp scenarior i huvudet om hur jag skulle stanna och prata med honom lääänge om jag sprang in i honom. Och så går jag bara vidare? Det här funkar inte. Ytterligare en anledning till att vara besviken på mig själv idag. Fy skäms.

en stolt dotter

Jag är så otroligt stolt över mina föräldrar. Jag tror aldrig jag har sagt det till dom.
Men jag är så otroligt glad att dom träffade varandra. Mamma var 14 och pappa var 19 när dom blev vänner genom volleybollen. En kväll efter en fest följde pappa med hem till mamma, och efter den kvällen flyttade dom aldrig isär igen.
Jag frågade dom en gång vad deras värsta bråk var. Dom kollade på varandra i några sekunder och började sedan skratta. Mamma berättade att deras värsta bråk var när dom var i 20års-åldern och dom diskuterade om man skulle få flytta bilen från ena sidan på garageuppfarten till den andra efter att man druckit en öl. Pappa tyckte att man fick det men det tyckte inte mamma. Så osams som dom blev den gången har dom aldrig blivit igen. När deras värsta bråk handlade om det förstod jag verkligen hur perfekta dom måste vara för varandra. Hur hittar man den personen? Den personen som man kan spendera 30 år med utan att till slut tröttna.
Dom har drivit samma företag tillsammans i 20 år. Dom har jobbat ihop varje dag i 20 år, och bott ihop ännu längre än så och fortfarande så märker man hur mycket dom älskar varandra. Man kan se att dom har något speciellt ihop.
Jag älskar att se när dom tittar på varandra och skrattar. Jag älskar när dom berättar hur dom tjaffsade om vilket håll som är norr och vilket håll som är söder eller hur dom var oense om vilken slags fågel som precis flög förbi. När dom skrattar så mycket åt sig själva att det rinner tårar från deras ögon. När dom håller om varandra, när mamma tvingar pappa att massera hennes hälsena, när mamma pillar på sina armar så att det börjar blöda, när pappa har ett blodigt sår på näsan men inte har en aning om hur han fick det. När dom bara är. Jag älskar allt med dom.

streetstyle


mm...

Alltså, jag är så jävla besviken på mig själv. Jag har gjort något som jag lovade mig själv att aldrig göra. Förstår inte hur jag kunde sjunka så lågt.
Jag har använt mig av lol. ÅÅÅÅÅH!!! Jag fullkomligt hatar det uttrycket och jag kopplar det endast med 15-åriga pojkar som spelar vidriga dataspel (tänk WOW-jocke).
Alla använder verkligen lol här, istället för att skriva haha. Och det är så jävla fult att jag vill kräkas varje gång någon skriver det. Men här är det ju så att dom tycket det är askonstigt att skriva haha, så när jag gör det blir jag mobbad. Så nu när jag smsade med en kille så skrev han hela tiden lol, och jag föll för grupptrycket och skrev det jag med... Döda mig. Fan vad dåligt jag mår. Ska aldrig mer skriva det.

17.14

Älskar min nya stickade tröja. Hur skön och mysig som helst. Kommer förmodligen knarka den nu i höst & vinter.

torsdag

Nahe. Idag är det inget klänning/shorts-väder. Det regnar och är molnigt, så ni behöver ju inte vara allt för avundsjuka. Jag skulle tagit Rachel till biblioteket för att gå på någon babygroup där man sitter och sjunger och har sig... Wihu. Men jag skiter i det eftersom det regnar haha. Så jävla lat.
Är inte på speciellt bra humör idag, inte R heller för den delen. Men när jag slutar jobba vid 12.30 ska jag gå och simma, får hoppas på att jag ser min baby så blir jag kanske lite gladare. Puss o så.

a change in the weather


en jävla massa bilder från idag


inspiration

Nu kliar det i ögonen så det blir att tvätta bort sminket, bege sig ner och hämta müsli med mjölk och en kopp te. Och sen kika idol på tv4play.se. Jag funderade på att bege mig ner till Virgin Active och simma, men jag är alltför trött. Plus att jag redan har gymmat idag så jag ska väl inte bli överambitiös och träna två gånger om dagen. Poolen får vänta tills imorgon.

onsdag

Idag har jag varit inne i stan med Frida. Vi spatserade runt inne på British Museum (i typ en kvart men ändå). Vi kände oss kulturella och duktiga. Förutom det så gick vi mest runt och hade det allmänt mysigt. Stannade på ett café och drack te. Fan vad fult... det rimmade ju.
I vilket fall, har en drös med bilder från idag som jag tänkte lägga upp strax. 

godnatt

Haha det är så roligt när jag ska ta cambilder ibland. På photobooth har man ju 3 sekunder på sig att posa innan bilden knäpps, och ibland lutar jag mig fram som på bilden här ovan. Och i sista sekunden märker jag hur mycket brösten syns så då slänger jag upp handen för att täcka dom. Haha. Sen är det ju rätt gulligt att min andra hand är mellan mina ben också. Jösses.

heavy hands


...

Åh jag har gått och blivit kär. I en PT på mitt gym... Kanske borde köpa lite PT-lektioner och be att få ha honom. Då kan jag ju lägga in en stöt eller två. Han är söt och han gillar barn tydligen, bara det visar ju att en kille är bra eller hur? Plus att han är personlig tränare så grym kropp har han ju också. Pratade med honom på gymmets café idag och han frågade om Rachel var min dotter. Jag lovar att han inte hade blivit bortskrämd även om jag sa att hon var min.
Ja. Det är väl bara att hålla tummarna att han är där imorgon.

tisdag

Dags att bege sig mot skolan och hämta upp B&D. Sen blir det att följa med dom på deras simlektion... Ska köpa en smoothie och underhålla mig med den samtidigt tänkte jag. Hallonsmoothie är tamejfan bland det bästa som finns ibland.

dinner in camden

Camden är väl känt lite som Londons rockkvarter. Och jag som gärna vill tro att jag är rock n'roll gillar att hänga där, och då är det ju tur att jag bor riktigt nära Camden och att David & Jakob också gör det.
Så igårkväll efter träningen var det bara att slänga på kläder & smink och bege sig mot tunnelbanan och Camden. Det blev middag på Nando's och efter det ville pojkarna kolla på livemusik, men jag kände mig för fattig och trött så jag begav mig hemmåt till sängen.

streetstyle


india

Jag trodde att New York i april skulle bli min första resa utanför Europa men icke. Den 29 december - 8 januari åker jag och La Familia (min fakefamilj då vill säga) till ett femstjärnigt lyxhotell i Indien. Känns helt okej att få en gratis resa och dessutom få betalt för att åka dit.

update

Sitter på mitt rum och lyssnar på musik, dricker te och läser Cosmo. Jag laddar inför dagens träning. Känner mig extra seg idag, tror bara det var för att jag sov förut. Ska nog inte sova på dagen även fast det är så skönt...

thekillingmoonconfused


måndag

Åh jag upptäckte att jag inte jobbar mellan 18 och 19 idag vilket känns underbart. Har jobbat mellan 7.30 - 12.30 , nu fixar jag lunch, sen ska jag sova. Sen jobbar jag mellan 15 & 16 och sen är jag ledig hela kvällen. Funderar på om jag ska ta mig in till stan och fota. Ska slänga iväg ett sms till Frida och fråga om hon vill vara mitt sällskap.

idag

Spenderade som sagt dagen tillsammans med Frida, David & Jakob. Måste säga att jag är glad att dom 3 är här i London, känner mig "hemma" med dom. Vi spatserade runt på stan, åt lunch. Eller aa, jag var den enda som åt. Dom andra är på vätskediet. Frida körde på smoothie och dom andra två på kaffe.
Och nu är jag så trött att jag vill dö.
Godnatt.

kiss the rain


dagens shopping

Och nu förbjuder jag mig själv från att shoppa på ett tag.

i omklädningsrummet

Jag tycker det är så roligt i tjejernas omklädningsrum på gymmet. Folk spenderar timmar där inne. Vi tvättar håret, lägger på inpackning och beger oss till bastun där vi skrubbar hela kroppen med en kräm från The Body Shop. Efter en kvart när håret har dragit åt sig all näring så beger vi oss mot duschen för att skölja ur inpackningen, skrubba lite till, smörja in kroppen med babyolja och slutligen lotion. Efter det plockar vi fram ansiktsvatten och ansiktslotion, sprutar i lite värmeskyddande spray och fönar sedan håret. Äntligen ready to go home. Efter en timma eller två.
Kan tänka mig att saker och ting går annorlunda till inne i  killarnas omklädningsrum. In i duschen, tvätta håret & kroppen med en 2in1- kräm, ut, på med kläderna och ready to go. Efter tio minuter. Ibland kanske ni unnar er 10 minuter i bastun. Förutsatt att ni har en polare med er.
Typ så.

jag saknar dig

Ikväll saknar jag dig extra mycket.
.
Hittade några riktigt fina saker på stan idag så jag är glad och nöjd. Nu ska jag simma men jag lägger upp lite bilder på grejerna efter det.

söndag

Nu ska jag in till stan och träffa Frida, David & Jakob. Jag vill shoppa!

utgång

Lite svarta naglar på det också och sen är jag ready to go. Men det får fixas hemma hos Frida.
Håller tummarna för en lyckad kväll! Kameran åker definitivt med så vi får hoppas på lite roliga bilder imorgon.

amen sådär då

Nu ska jag bege mig mot gymmet och vara duktig.

lördag

Oj oj oj vad jag känner mig oinspirerad idag. Till allt. Jag har ingen lust att jobba med barn just nu, fyfan vilken pain dom är ibland asså. Rachel har varit helt äckligt jobbig den här morgonen, och Ben har jag bara lust att skaka om och slänga in honom i ett rum någonstans och tvinga honom leka med Barbies. Jag vetefan asså. Men idag var ingen bra dag.
Slutar dock om en timma och då ska jag bege mig till gymmet och få ut min ilska och slippa tänka på jobbiga ungar. Efter det ska jag nog sova lite och senare ikväll blir det förfest hos Frida och sedan utgång. En tjej som heter Ida ska följa med också, har inte träffat henne innan så det blir ju lite skojigt sådär. Hon har tydligen en snygg tatuering, och det om något är ju faktiskt inspirerande.

streetstyle


fredag

Ja, ungefär sådär skulle väl den ena tatueringen se ut. Fast finare såklart. Easy står det förövrigt.
Nu ska jag bege mig mot tunnelbanestationen och möta upp Frida. Time för myskväll hemma hos mig.

igår

Jaha. Jag skulle ju tränat idag på morgonen. Jag skulle ha en lugn kväll igår hade jag lovat mig.
Men tror ni jag höll det löftet? Nae. Inte när David & Jakob är med i leken. Vi vandrade runt från bar till bar och drack öl & vin i Camden. Trevligt var det iallafall... förutom taxiresan hem. Himla massa farthinder som gjorde att jag låg där bak i taxin och ville dö då jag mådde lite illa. Så kan det gå. Tur att jag inte började jobba förrän klockan ett idag.

jag ber er

tryck på play

tre bilder från Camden


random pics


jomen visst

Alltså okej. Jag skulle precis gå och köpa min älskling (Nokia n900), när jag kommer in på The Carphone Warehouse eller vafan det heter så säger snubben att dom inte säljer några av mobilerna... Dom har alltså en jävla massa mobiler som utställning men man kan inte köpa dom? Alltså vaaaa? Jag fattar ingenting.
Det kanske är ödet som berättar för mig att jag inte ska köpa den där mobilen. Ja Befrin du behöver inte säga något haha...

torsdag

Äntligen är jag ledig i några timmar! Ska precis traska ner mot gymmet och hoppa i poolen. Håll tummarna för att det inte är en massa folk där.

once upon a time


jaha nehe

Vet ju inte riktigt varför jag loggade in här för jag har inget vettigt att skriva. Men ville skriva något.
Kan ju berätta att jag har bestämt mig för vad jag ska tatuera , och vart. OM det nu blir någon tatuering överhuvudtaget. Mycket snack och lite verkstad. Vet inte riktigt om det blir av eller inte, men jag är mer pepp nu än någonsin. Om det blir av så blir det till och med två stycken. Men som sagt, vi får la se.
Annars har jag tjänat 18 pund extra ikväll hos grannen. Ska dock få betalt imorgon, tror ni jag blir lurad?
.
Imorgon är det jobb mellan 7.30 - 12.30. Sedan simmning mellan 13 - 13.40, sedan jobb mellan 15 - 16.30, paus, jobb igen mellan 18 - 19. Sen förmodligen utgång. Har inte bestämt mig till 100 % än.
För den som ville veta.
Puss & Godnatt

hej emilia


update

Nu ska jag fixa lite lunch, krypa ner under täcket och kolla på gårdagens Idol.
Om 1 timma ska jag bege mig mot gymmet nämligen, så ska softa loss så länge jag kan.

wrangler

Älskar den här simpla och fräscha stilen men jag får sällan till den själv. Jag känner mig mest tråkig när jag ska klä mig så, men det är ju skitsnyggt.

 


nytt

Hemkommen från Camden igen. Idag köpte jag två ringar och en plånbok (äntligen!). Tappade ju bort min plånbok första veckan och jag har inte hittat någon perfekt förrän nu. En enkel snygg svart i skinn. Känns bra. Ber om ursäkt för dåliga bilder men vafan, ingen energi.
Jag vill verkligen verkligen köpa den där andra Nokiamobilen... Det är väl egentligen inget fel på min nuvarande, men den andra är så fin. Och det är så sjukt kul med nya mobiler haha. Sämst är jag. Tack vare farmor som har gett mig pengar så kan jag ju köpa den, men vet inte om det är allt för onödigt. Och ja Befrin och ni andra, jag vet att ni tycker det är sjukt onödigt... Men jag vill så gärna.

hej och hå

Sjukt fult uttryck förresten.
Min ros är typ död. "Min". Skitdålig ros.
Jag är jättejättejättetrött förövrigt.
Så nu tänkte jag sussa.
Imorgon blir det Camden, träning, barnvakt åt grannen. Lite extrapengar är alltid bra.
Godnatt.

prinsessa

På vägen hem häromdagen mötte jag världens sötaste flicka. Jag frågade om jag fick ta kort på henne och det fick jag, hon älskade att bli fotad tydligen. Sedan ville hon knäppa en bild på mig också, tog ett tag innan hon lyckades. Sen fick jag en kram, en puss på kinden och "come some other day, I love your photos!"
Sötnos då.

tisdag

Har suttit i köket mest hela dagen och kollat på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Rachel somnade i min famn och själv satt jag och gäspade.
Efter en stund vaknade hon dock. Är det inte himla gulligt att hon sitter såhär och lutar huvudet mot handen? Hon ser så vuxen ut då.

drew barrymore

Ända sen jag var typ 10 och såg Bad Girls har Drew varit en favorit. Och hur snygg är hon inte här?

jaha men godmorgon och så

Idag är en heldag för mig. Jobbar heeeela dagen, kul verkligen. Ska väl ta mig ner och spatsera i Crouch End tror jag, kolla lite på den där mobilen... och softa på Starbucks. Rachel får följa med på mina äventyr.
Igår skulle jag skypa med mamma & pappa vid 22 men när klockan var 22.45 hade dom fortfarande inte loggat in, och jag som var så trött bestämde mig för att lägga mig istället. Preciiis när jag har släckt lampan och lagt mig i sängen ringer hon och säger "nuuu är vi hemma!". Vilken bra timing kände jag. Men hon tvingade mig in på Skype och då förstod jag väl att det var något speciellt och att det var läge att logga in. Hon sa att dom hade en dålig och en bra nyhet. Och då undrar jag, varför är det alltid så? Det ska alltid vara både något negativt och positivt när det gäller nyheter. Palla det liksom.

trivs lite bättre nu

före
nu kan ni ju förövrigt se rosen som jag stal
efter





















cross your heart and hope to die

"Hon pratar om att komma över någon med en annan.
Kanske är jag redan över dig.
När man upptäcker att det har gått en hel dag,
utan att tankarna vandrar till just dig.
Till hur det var, till vad du gjorde.
Då känner man hur tiden läker, kanske inte allt.
Men den läker.
Slickar såren lite mer rena än vad de var innan.
Men att jag är över dig spelar ingen roll.
Du har ändå förstört för mycket.
På heder och samvete?
Lögner betyder så lite för så många.
Men de har kommit att betyda mycket för mig.
Slå mig hellre med sanningen."

brazilian party

Just nu är jag i full gång med att städa & dekorera mitt rum, tror det kommer bli skitsnyggt. Iallafall med tanke på att jag inte spenderar några pengar på det haha. Tänkte visa bild sen när det är klart.
Så länge så kan jag ju visa bilder från igårkväll. Det var brasiliansk plockmat och drinkar hemma hos Raphael, Juliana & Michelle. Det trevliga var att alla var från så många olika länder; Brasilien, Spanien, Italien, Sverige, Lettland & Litauen.
Blondiebells pojke var där också, som ni ser på bilden här under.
'
Haha. Jag ser ut som en orch på den här bilden.

camden market

Camden är ruskigt mysigt. Finns hur mycket som helst att köpa, jag stannade vid nästan alla smyckesstånd kändes det som. Köpte bara en ring som syns på en bild lite längre ner. Jag ska tillbaka till Camden på onsdag tror jag, får se om det blir att jag köper något mer då eller om jag lyckas hålla tassarna borta. Vart man en går så kan man tatuera sig också, ligger studior överallt verkligen. Gissa om jag blev sugen?
Hade iallafall en jättemysig dag där, men vi hann inte vara där så länge eftersom Raphael bjöd oss på middag/hemmafest. Så det var bara att ta tunnelbanan hem, slänga på sig klackarna och några andra kläder och sen bege sig mot stan. Blev en bra kväll/natt men idag är jag jävligt trött och känner mig inte direkt på topp. Behöver verkligen sömn nu känner jag. Godnatt.

amen tjena

Var tvungen att ta bort det förra inlägget. Så jävla pinsamt. Vem skriver "Just nu sitter jag på en fest i Marble Arch och har skitkul". Om man har skitkul på en fest sitter man väl för fan inte och bloggar? Haha.
Idag har jag lite dåligt samvete. När jag gick hem igårkväll upp för mördarbacken så stal jag en av mina grannars rosor... En ceriserosa jättefin ros. Från deras trädgård alltså. Vad elak jag är... Och det var inte som att dom hade många liksom, det var två utslagna och en knopp. Numera har dom bara en utslagen och en knopp. Stackarna...
Helt död idag. Slutar jobba om en halvtimma och då ska jag gå och sova i två timmar. Längtar.
Nu sitter jag mest och väntar på att torktumlaren ska göra sitt jobb så jag sedan kan vika kläder. Partymåndag som vanligt, tvätt - och städtime är det som gäller för mig.

söndag

Nu ska jag springa till tunnelbanan och bege mig mot Camden och möta upp Frida. Hoppas på att marknaden är så bra som man har hört! Kameran åker med så lite bilder ska jag allt bjuda på senare.

update

Haha jag orkade inte gå upp tillräckligt tidigt för att hinna gå på danskursen. Sämst.
Så jag beger mig ner mot gymmet nu istället och simmar innan det är dags för Camden Market.
Funkar ju det med.

in the golden fields


aa, så måste det vara

Alltså, jag har spenderat en större del av kvällen åt att titta på Fråga Olle på Kanal 5 play. I det senaste programmet var Mogge Sseruwagi med. Damn vilken charmig och sexig kille. Jag vet inte varför, men bara åh. Han är ju inte nödvändigtvis speciellt good looking på bilden här under. Men kolla på programmet flickor, så får ni se. Sjävklart är ju smaken som baken men jag föll pladask.
Förövrigt har jag någon thing över när mörkhyade killar biter sig i underläppen... Det är liksom snyggt även fast dom inte menar det. Måste ju vara för att dom har så fylliga och fina läppar.


small pieces of heaven



amen dra mig baklänges

Blir inget Frida, Mikael eller Filip ikväll. Frida mådde inte bra stackaren och jag har väl inte direkt någon lust att träffa danskarna ensam. Så blir en hemmakväll för mig verkar det som. Funderade på förut om jag skulle bege mig in till stan och fota. Men jag tappade suget.
Så istället för att hälla i mig kalorier i form av vin så ska jag istället äta dom i form av hemmabakad pizza. Perfekt!
Ett plus med att stanna hemma ikväll är ju att jag kommer vara pigg imorgon så jag kan gå på en danskurs imorgonbitti och sedan bege mig till Camden Market.
.
Förövrigt så ser jag fram emot att Jakob & David kommer hit om 4 dagar. Den sista bilden tillägnar jag till dom... Små vovvarna då.

politik

Såhär i valtider skäms jag så oerhört mycket över att jag inte kan något om politik. Det är så sjukt dåligt av mig tycker jag... Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska rösta på, mamma har skickat röstblanketten till mig så jag kan ju rösta härifrån. Men som sagt, VAD fan ska man rösta på då? Mamma gav mig 3 alternativ som hon tyckte jag skulle rösta på haha. Men man ska ju faktiskt få sina egna uppfattningar. Blir nog att rösta blankt innan jag vet vad jag faktiskt vill rösta på. Det tråkiga är ju att jag inte ens vet varför det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls? Om jag inte röstar alls så "tar" någon annan min röst, har jag hört. Är det därför?
Lovisa & Julia... Help me out here.

streetstyle


lördag

Jahaja. Nu har jag ätit en morot och ska bege mig ner mot gymmet. Har ruskigt ont i vänster baklår, vet inte om det bara är träningsvärk eller om det är något annat. Gör lite för ont för att vara träningsvärk... Så får ta det lite försiktigt med den muskeln. Ska nog hoppa i poolen efter det och sen njuta i bastun. Efter det blir det lunch (sen lunch jag vet) och ikväll ska jag träffa Frida och förmodligen Filip och Mikael också. (Danskarna från Joe and the Juice)

don't stop believing

Älskar den här versionen av Don't stop believing. Kär i hennes röst.

i've been walking the streets at night


ÅÅÅH

Visst är det lagligt att aga barn i Storbritannien?

mm...

Ni som funderar på om Gud finns eller inte kan ju sluta fundera nu. Det är nämligen jag som är Gud och jag sitter här uppe o min himmel och styr och ställer. Puss

ja tack


the girl with the dragon tattoo

Den där Lisbeth Salamander är verkligen överallt här. Så otroligt bra är ju inte trilogin? För att vara från Sverige så är ju filmerna bra, men det är väl inget direkt speciellt med dom?
Tydligen reser folk (från utlandet) till Stockholm bara för att se platserna där dom spelade in filmen.
Att "Män som hatar kvinnor" heter "The girl with the dragon tattoo" är ju också ganska konstigt. Varför ska man alltid översätta cp?

idag har jag ångest

Träffade en underbart snygg varelse igår. Snygga jeans, vit slapp t-shirt, ruffsigt brunt halvlångt hår, lätt skäggstubb och grymma tatueringar. Åh vad jag ångrar att jag inte bad om hans nummer. Dum brud alltså. Hans kompis var precis lika snygg, lite mer vårdad, mörkmörkbrunt hår, klockren frisyr, jeansskjorta och underbart vackra mörka ögon. Fastnade ändå mer för den första. VARFÖR tog jag inte hans nummer?
Träffade även en askblond Olivia Palermo, inte den riktiga då. Men jösses vilken snygg flicka. Kunde inte sluta kolla på henne.
Kvällen var lyckad, förutom att jag ramlade på dansgolvet en gång... Lite halvt pinsamt sådär.

bilder från igår


förfest

Ser ut som att jag sitter och förfestar med Anna Hibbs, erkänn lika?

ändrade planer

Blir utgång med Frida istället. Så nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till Angel, som hennes område heter - hur gulligt? Där blir det att fixa sig, äta middag och dricka vin. Sen blir det Club Cuckoo eller något liknande. Gratis inträde och alkohol tackar man ju inte nej till.
Och jag kan lova att imorgon blir det bilder från kvällen. Kamerabatteriet är laddat !

idag

Har jobbat mest hela dagen, imorse begav jag mig ner till Starbucks med Rachel. Ganska lätt att underhålla den där ungen, man ger henne lite snacks och äppeljuice, så sitter hon med det i 20 minuter. Sen ger man henne välling och då somnar hon i vagnen. Ganska soft måste jag erkänna.
Själv satt jag med te och Elle's 25årsjubileum-tidning.

perfect


onsdagskvällen

Har haft en jättemysig eftermiddag och kväll med Frida. Först fikade vi på ett skandinaviskt café, dom sålde även sourcream & onion chips och marabouchoklad och grejer... Gissa vem som ska dit på lördag och svulla sig?
Efter det strosade vi runt på stan, sen åt vi middag. Ceasarsallad. Jag avlider lite varje gång jag tänker på hur gott det är. Vi stötte på en tjej i ett skyltfönster som sålde sig själv (se bilder nedan). Sen letade vi efter en mysig bar men hittade inte direkt någon, så vi bestämde oss för att ta tunnelbanan hem. På vägen dit såg vi att Joe&the juice hade öppen dörr, hög musik och två killar som stog där inne och städade/dansade. Jag behövde kissa. Så vi tänkte att vi kan ju springa in och fråga om jag fick låna toaletten. Dom såg lite skeptiska ut när jag frågade. Sen sa den ena "We just cleaned it. Are you gonna do number 1 or number 2?". Haha... nummer 1 sa jag, då fick jag lov att låna toaletten. När jag kommer ut igen snackar Frida svenska med dom och det visade sig att dom var från Danmark. Så vi hängde där inne medan dom städade, sen gick vi till en bar tillsammans alla fyra.

ångest

Jag ska inte alls dra om 20 minuter. Jag måste kolla på Idol innan jag beger mig ner mot Virgin Active...
.
Förut sa jag alltid att man inte ska ångra något. Det som är gjort är gjort och det finns inget man kan göra åt det, så därför ska man inte ångra något. Men vad är det för jävla skitsnack? Jag har typ 3 saker jag har gjort i mitt liv som jag ångrar så jävla mycket. Förut försökte jag ignorera dom där 3 sakerna och tänkte skit samma. Men jag inser att jag visst ångrar det. Så åt helvete med att man inte ska ångra saker. Livet funkar inte så.

onsdag

Blev en sovmorgon idag. Såklart. Om tjugo minuter ska jag ner mot gymmet och vid 16 blir det att åka in till Oxford Circus och träffa Frida.
Vädret suger idag dock. Fan.

tell me when you hear my heart stop


trött

Jösses vad trött jag är. Jag kan verkligen inte komma underfund med hur länge jag bör sova under en natt, när jag sover 6 timmar blir jag trött, när jag sover 8 timmar blir jag trött, när jag sover 10 eller 12 blir jag också trött. Vafan är det för fel på mig? Inatt sov jag lite mer än 8 timmar och nu är klockan tio och jag gäspar så mycket att käken nästan hoppar ur led. Skönt att jag är ledig imorgon iallafall. Får se vad jag hittar på.
.
Haha, hade nyss en mysig konversation med Emilia på msn, ungefär såhär lät den:
E: Fan jag vill ha sex.
M: Aa jag med.
E: Men så många killar som du har så kan du ju det...
M: Amen jag pallar inte med dom.
E: Nae men då skiter du i dom. Köp en dildo eller vibrator istället. Det tror jag är mycket bättre.

älskling älskling, älskar du mig? svara ärligt ja eller nej


update

Hur duktig är jag på en skala?
Jag tror att min motivation till att träna och äta nyttigt är just för att mitt liv ser annorlunda ut här. Jag har inte dom där underbara vännerna med mig här, så jag kan inte ringa någon och säga "Ska vi ta en fika?". Att jag jobbar och bor i samma hus bidrar också, jag kan inte riktigt koppla av här när jag väl är ledig eftersom jag är så van vid att alltid springa runt och hålla koll på alla. Så att komma härifrån och vistas i en annan miljö är otroligt skönt. Att gymmet är fräscht, personalen är grymt trevlig och att det finns pool, bastu och spaavdelning känns som ett stort plus i kanten.
.
Jaha. Känns som att det blir en bra vecka. På torsdag blir det utgång med Amanda, Lovisa, Josefine och Henrietta. På lördag ska jag träffa en tjej som heter Frida som flyttade hit för en månad sen, kontaktade henne på Londonsvenskar.com haha. Man känner sig lite desperat och mobbad som letar vänner på internet men vafan. Jag har inga gränser. Ingen stolthet. Puss på er.

...

Jag sitter här och ska försöka skriva något. Vad som helst. Något inspirerande, något djupt eller bara något.
Men det är tomt.
Jag vänjer mig mer och mer vid mitt liv här i London. Ett liv som ser läskigt annorlunda ut mot förut. Förut bestod det av skola, vänner, familj, fest. Och en himla massa fika. Nu består det av ungar, storstad och miljoner underbara butiker. Det är konstigt hur snabbt livet förändras.

tisdag

Tisdag. Jobbar alltid heldag på tisdagar, men det är faktiskt ganska skönt ibland för jag kan inte påstå att au pair är ett speciellt tufft jobb. Speciellt inte när barnen är så underbara. Jag ska plocka iordning i köket och sen ska jag ut på promenad med R. Det är ganska skönt att B&D har börjat skolan igen... Gillar att umgås ensam med R haha. Hon är inte lik högljudd, dock har R sovit väldigt lite inatt så hon är lite grinig. Jag hoppas att hon somnar i barnvagnen så att jag kan sitta på ett café och läsa i lugn och ro. Hörs.

hur söt?

'
Efter att jag tagit på mig mina höga svarta stövlar skulle Rachel bestämt sätta på sig mitt andra par.
Älskar andra bilden, på något sätt ser hon så vuxen ut där. Det ser ut som att hon faktiskt posar och försöker vara snygg framför kameran. Haha. Så underbar.

godnatt från ett regnigt london


chanel

Jag hade jättetråkigt förut. Så jag experimenterade med nagellack och då fick jag genast roligare.

ååh...

andreas wijk
Varför kan inte alla killar ha sån här stil? Ni pojkar anar nog inte hur avgörande det är för att en tjej faktiskt ska fatta tycke för er.
Och förstå att boots, pälsar, massvis med smycken och höga midjor är snyggt. På oss tjejer då alltså.

jag dog lite när jag såg den här blusen


time for a swim

Drar och simmar nu istället, så slipper jag stressa.
Fan, häromdagen kunde man gå i shorts och linne och det var ändå varmt. Idag måste man vara betydligt mer påpälsad.

streetstyle; random


måndag

Har precis städat undervåningen, nu fixar jag med tvätt... Jobbar fram till 12.30 och efter det så blir det att simma. Senare hämta upp ungarna på skolan och efter det får vi se vad livet har att erbjuda.

godnatt

Har spenderat kvällen med Gunsboken och sedan med Emma & mamma på Skype. Galet hur mycket jag längtar tills vi åker till New York.
Nu är jag sjukt trött så jag ska bege mig mot sängen. Efter att jag har lyssnat på mina 3 nya favoritlåtar. När jag har någon ny favoritlåt så blir jag beroende av den, kan gå och tänka på den om jag är på stan eller liknande och längta tills jag kommer hem och få lyssna på den. Kan tänka mig att jag inte är ensam om det dock.
Scouting for Girls - This ain't a lovesong
George Michael - Faith
Katy Perry - Teenage Dream

starbucks

Sitter på Starbucks nu efter träningen,  hänger med datorn och dricker te, äter torkad mango och cashewnötter. Jag var på gymmet i två och en halv timma, när man blir medlem får man en gratis gång med en PT som först ställer en massa frågor om vad man vill få ut av sin träning och sen lägger upp ett program utefter det. Jag trodde innan att det skulle bli pinsamt att en vältränd kille skulle hjälpa mig med det där, men det var bara grymt roligt. Paul var en skön prick. Jag vet inte vad som har hänt med mig men helt plötsligt tycker jag det är kul att träna. Det här kommer bli grymt.
Nu måste jag verkligen kissa. Jobbigt. När man sitter ensam på ett café måste man ju liksom bära med sig alla värdesaker och skit in på toaletten. Och jag kissar ju väldigt ofta...
Haha skulle ta en fin bild. Men det är ju också rätt pinsamt för folk ser ju att jag sitter och tar kort på mig själv... Nåväl. Nu håller jag verkligen på att kissa på mig.

nytt

Mina nya skor. Känns som ett måste i garderoben. Perfekta.

old pics


you make me feel like i'm living a dream

Inte nog med att resan till NYC är bokad. Befrin, Emilia, Sandra, Linnea, Olivia & Evelyn kommer hit till mig den 7 oktober också! Jag dör lite av lycka.

dreaming of



update

Nej men vad trött jag är. Men Notting Hill började precis på TV och jag har inte sett den på flera år... Kan inte bestämma mig. Måste ju ändå sitta uppe till Daniel somnar eftersom jag är barnvakt ikväll. Imorgon jobbar jag mellan 7.30 - 12.30, efter det ska jag ner till gymmet och få en lektion av Paul... Haha kinky. Nemen han ska visst gå igenom hur alla maskiner funkar. Rookie som jag är. Sen ska jag sitta på Starbucks i min rosa mjukisdress med datorn och boken i flera timmar. Det är min söndagsplan.

just another girl


pink

Jag och Rachel matchar ikväll. Så himla söta.

and i fell in love with the city

Snacka om att jag borde få en lektion om hur man posar med ansiktet när man ska ta kort. Haha, jag ser ju himla rolig ut.
Fastän jag bara sov 4 timmar inatt så begav jag mig in till Oxford Street för att köpa lite träningskläder och grejer. Jag har en lista på grejer jag behöver köpa och nu är den listan lite kortare. Jag köpte träningsbh, träningslinne, väska (att ha träningskläderna i), mjukisdress och ett par härliga kilklackar. Nu ska jag inte shoppa mer...

igår

Ellen & jag gick till The Village igår i Muswell Hill, vi drack vin/cider och försökte ragga upp några killar som skulle köpa alkohol åt oss. Vi kände oss lite för snåla och fattiga för att betala själva. En kille börjar prata med oss och efter ett tag köper han vin åt oss, trevlig men lite konstig. Sedan säger han att han kan ta med oss in på Club Loco (21+) som ligger på andra sidan gatan och som har öppet till 04. Village stänger 02. Visst tänkte vi, varför inte? Han börjar prata om att vi inte ska utnyttja honom bara för att vi kan, utan att vi ska hänga med honom för att vi vill. "Neej vi utnyttjar dig inte" men det var väl exakt det vi gjorde. Väl inne på Loco pratar vi med han & hans kompisar men efter ett tag känner vi för att hänga med några andra så vi smiter iväg till dansgolvet för att gömma oss för snubbarna. Dom sa att vi skulle följa med dom hem på efterfest. Om vi inte gjorde det skulle dom fixa så vi blev utslängda och portade från klubben. Trevlig prick va?
Det slutade med att en kille som heter Rohan (haha ja, som staden i Sagan om Ringen) hjälpte oss att komma bort från killarna.
Två olika killar frågade förövrigt om jag ville gifta mig med dom. Amen visst vettu.

lördag

Jösses vilken kväll det blev igår. Är lite seg idag, men ska bege mig in till stan nu för att köpa träningskläder och möta upp Ellen & några andra au pairer. Ha en bra dag.

bara så ni vet

måste bara påpeka att det var jag som gjorde glasyren på muffinsen ...

i'm a little bit lost without you and i'm a bloody big mess inside

Jag, Emma, Julia och Lovisa har en scrapbook som vi skickar runt till varandra nu när vi inte befinner oss i samma stad längre. Nu har jag precis skrivit i den och klistrat in bilder (sidan jag håller upp är gammal, vill ju inte avslöja vilka bilder jag har klistrat in innan dom 3 töserna har sett dom i verkligheten). Vi blev inspirerade av Systrar i jeans, väldigt sött må jag säga.
Nu sitter jag och väntar på att torktumlaren ska göra min tvätt torr så jag kan gå ut och gå. Senare blir det vin i Muswell Hill tillsammans med Ellen (en au pair) och kanske några andra au pairer. Vin känns välbehövligt nu.

city


torsdag kväll

Spenderar kvällen i sängen med en kopp te och Guns.
Imorgon ska jag tamejfan köpa gymkort. På lördag ska jag köpa träningskläder och sån skit. Så jävla pepp är jag! Äntligen. Frågan är bara hur jag ska ha råd med att gå på det där lyxgymmet. Det är en annan sak. Mamma, Pappa?...

nokia n900 black

Här är mobilen jag vill köpa förövrigt.
Jag är lite smått besatt av den... Men jag ska försöka hålla tassarna borta och spara pengarna till något vettigare.

what to do

Jösses vad dagarna blir långa när man går upp tidigt. Man kan bli lite uttråkad kanske men det är bättre än att sova bort halva dagen, som jag alltid gjorde förut.
Har varit ledig i några timmar och den tiden har jag mest spenderat på skype med Emma, Lovisa & Befrin. Om tjugo minuter börjar jag jobba igen, jobbar dock bara en timma. Sen blir det powerwalk och sen vet jag inte. Är ledig ikväll och börjar inte förrän klockan ett imorgon så jag borde ju hitta på något ikväll. Frågan är bara vad.

hur blir jag hel igen efter att du tog sönder mig?


jag dör lite

Resan till New York är bokad. 31 mars - 14 april 2011. 8 månader kvar...
Jag och Lovisa åker för att hälsa på Emma, och jag kan inte fatta det. Det kommer bli grymt.

Mmmmm....

Nemen fyfan vad söta dom blev. Läskad någon?

cupcakes...

Jag kan inte baka muffins. Sämst.
Skulle precis göra det, katastrof. Så nu ska jag gå ner till Crouch End och köpa muffins istället...

update

Åh vad nöjd jag är med mig själv nu. En timmas powerwalk och jag har ätit riktigt nyttigt idag. Nu är det bara att fortsätta med det här, en dag i taget så blir det nog bra. Ska bara skaffa mig lite fina träningskläder så blir jag nog ännu mer motiverad. Nu blir det iallafall powerwalk i 6 veckor, sedan simning i 6 veckor. Efter det får vi se vad jag fortsätter med. Har inte bestämt mig hur jag gör med det där gymmet, Debs sa att dom kan dra pengarna från hennes konto så förmodligen kör jag på det sen.
Nu blir det mer Guns och sedan sängen. Godnatten.

update

Har inte haft fransk manikyr på hur länge som helst så jag kände att det var dags att köpa nagellack och fixa det. Nu är det dags för en powerwalk. Med Guns i öronen blir det nog en perfekt kväll känner jag. Gud, jag har verkligen blivit besatt av dom nu ...

onsdag

Så jävla skönt att vara hos frisören. Jag skulle ju lika gärna kunna köpa hårfärg och färga hemma. Men jag kände för att bli lite ompysslad och bortskämd så det fick bli frisörstolen den här gången. Ingen klippning blev det, jag pallar inte ha kortkort hår.
Efter frisören skulle jag gå och sätta in pengar på banken, men det fungerade självklart inte eftersom jag behövde någon mer kod. Måste få tag i den. Sen gick jag till ett gym för en rundtur och höra vad dom hade för olika medlemsprogram. Dock behövde jag ha ett engelskt konto för att bli medlem där så det sket sig. Får försöka leta upp ett annat gym här i närheten, ska finnas två till om jag inte minns fel.
Sedan blev det grekisk sallad till lunch, sen te och bok på Starbucks. Det är verkligen grymt skönt att sitta ensam på ett mysigt café och läsa en bok. Alla gör det här. Ett tag var vi 7 stycken inne på Starbucks och alla satt ensamma och var mitt uppe i sin egen grej. Jag vet inte, men jag gillar det. Det känns så mysigt.

fur & red


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus