Emma, nu kommer vi.

Om 6 timmar ringer väckarklockan och då beger vi oss mot New York.
Äntligen. Efter 9 månaders längtan får jag äntligen hålla om min Emma igen.

oh you've been on my mind


längtar

Ska in till stan vid 18 och möta upp Lovisa som anländer från Sverige. Och bara för allt är så nära nu så känns det som att tiden går sjuuukt långsamt. Underhåller mig själv med 90210 så länge.

packning

Sitter med en kissekatt i knät och skriver upp vad jag ska packa med mig till NY. Inte det lättaste. Det jag har kommit på än så länge är det viktigaste, alltså pass osv, och nu är jag på kläder; ett par jeans och två t-shirtar har jag skrivit upp än så länge. Det räcker väl?

ber om ursäkt

Kan ju bara slänga in lite såhär nu på kvällskvisten att jag igår menade att jag bäddade sängen med nya lakan. Eftersom alla (Ida) inte förstod det. Sådär. Nöjd?

fina shorts

Min dag har sett ut ungefär såhär : Jobb, sova, jobb, softa, träna, bädda sängen och nu sova.
Godnatt mina fåglar.

Aj...

Hade ingen aning om att snubben i Gagas video faktiskt ser ut sådär. Tydligen tatueringar.

mmh...

Malin: Vad tycker du om min nya bloggdesign?
Befrin: FUL
Malin: Jaha...
Befrin: Ae fan vad skön jag är som är så ärlig.

we'll laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night


sjuk

Hemsk natt. Skulle möta upp Ida igår. Sätter mig på bussen, hoppar av två stopp senare, promenerar hem, lägger mig i sängen och somnar, vaknar några timmar senare och måste rusa till toaletten. Hej magsjuka. Trevligt att råkas, det var länge sedan. Lägger mig och sover igen, ytterligare en timma senare får jag säga hej till toaletten. Inte kul.
Kommer spendera dagen i sängen också hade jag tänkt. Hoppas att jag får behålla frukosten.

igår

Blev inte som vi hade tänkt oss igår, men det blev roligt till slut iallafall.
Och nu orkar jag inte skriva mer.

fest var det ja...

och här sitter jag och gäspar.
Jag försökte också se snygg ut på en bild. Men det gick inte.

tankeställare

Jag var två sekunder från att dö idag. Eller dö vet jag väl inte. Men jag var två sekunder från att bli påkörd. Läskigaste som har hänt på riktigt länge. Någonsin kanske? Aldrig varit så nära att utsättas för en olycka. En idiot som dök upp från ingenstans. Det får en att tänka efter lite.
Nåväl. Som tur är gick allt bra, annars hade jag ju inte suttit här så det kanske ni redan har listat ut.

someone like you


dofter

Jag älskar hur dofter tar en tillbaka till dåtiden på bara några mikrosekunder.
Parfymer är ett bra exempel på sådant.
Lily är också ett bra exempel på det. När jag luktar på hennes huvud så tar det mig tillbaka när jag var sisodär 10 år och sprang runt i stallet med Sandra, Martin & Evelina m.fl. och lekte Vinken i stallet. Eller när vi var uppe på höskullen och byggde tunnlar, eller när vi sprang runt hela stallområdet och letade efter kattungar. Åh vad jag är glad att jag är uppvuxen på landet.

13.48

Vårvädret håller i sig även idag, känns ju helt perfekt om du frågar mig.
Och idag är det exakt en vecka kvar tills jag och Lovisa flyger till New York till Emma. Ja, jag räknar ner...
För tillfället har jag paus och passar på att färga håret. Inget vackert med en ljus utväxt.
Jaha... Annars så blir det Cuckoo ikväll igen. Precis som förra torsdagen. Var faktiskt riktigt kul att gå ut på klubb igen, roligare än vad jag hade förväntat mig. Så jag, Ida & Joline drar dit ikväll igen.

collections


ursäkta?

Ibland undrar jag verkligen vad som händer i modevärlden. Verkar som att det bara är en tävling om vem som kan komma på den galnaste outfitten, vem som kan stå ut mest. Det slutar ju bara med att alla går runt som Anna Dello Russo här ovanför. Tycker någon på riktigt att detta är fint?
Folk är ju galna.

14.36

Ut i solen! Blå himmel, sol och 19 grader. Vet inte om det kan bli mycket bättre. Puss o sådär.

tisdag

Ho ho ho finns det några snälla barn här?
Nae det hoppas jag verkligen inte! Snälla barn är tråkiga och ni får inte hänga på min blogg! Ae. Jag skojade.
Bra dag idag. Riktigt varmt. Då blir jag glad inombords och visar det för alla främlingar genom att gå och le för mig själv. Utöver det så är jag glad över att jag har sovmorgon imorgon. Som alla onsdagar iförsig. Men hinner glömma bort det varje vecka så när jag kommer på det på tisdagkvällen så blir jag alltid lika nöjd.

bråk

Alltså. Dom senaste dagarna har det varit kalabalik här i huset. Matt & Debs bråkar hela tiden. Något jag inte förstår mig på är hur två vuxna människor kan skrika så mycket, smälla så hårt i dörrar och svära så mycket när dom har tre småbarn och en au pair i närheten. Jag förstår inte ens hur två vuxna människor kan bråka så mycket över huvud taget, inte ens jag som är tonåring har någonsin haft ett sådant bråk. Jag bryr mig väl inte speciellt mycket, men jag tycker så synd om barnen. Häromdagen när jag gav Ben ett bad så bråkade dom så det stod härliga till. Lilla B la sig med huvudet under vattnet för att slippa höra, Daniel stängde in sig i TV rummet och Rachel sprang efter båda föräldrarna och skrek och grät.
Jag är så tacksam över att mina föräldrar inte haft sådana bråk. Eller, dom har åtminstone aldrig bråkat så när jag & Adam har varit i närheten. Vad som händer bakom stängda dörrar vet ju inte vi. Har två söta historier om när mina föräldrar har varit oense. En gång för många år sedan råkar pappa "smälla till" mamma i sömnen, mamma, som såklart vaknar, håller då ut sin armbåge mot pappa (som ligger med bakhuvudet mot mamma och fortfarande sover, ovetandes om vad han har råkat göra) och säger "Vänd dig om snabbt". Jag vet inte hur mycket vi har skrattat åt det... En annan gång för några år sedan, sitter jag, pappa & Adam i soffan, mamma är i köket och fixar med snacks eller något. Sen kommer hon in i vardagsrummet och vrålskriker "FÖR I HELVETE PELLE!!!!!". Jag hinner tänka typ "Åh herre vad har pappa gjort?!". Och nästa mening mamma häver ur sig är "VI MISSADE ATT SPELA IN PÅ SPÅRET!!!"
Åh vad jag älskar mina föräldrar.

Idag satt jag på en parkbänk i solen med en latte, läste ut en fin bok och insåg att livet ordnar sig till slut.



haha hittade precis den här bilden, det är ju jättehemskt?


söndag

Ae. Blev varken Ida eller Brick Lane idag.
Istället mötte jag upp Frida inne i stan. Efter snart 9 månader i London har jag äntligen hittat mitt favoritkafé!
Och hittade även stans finaste jacka... Vill vill vill ha. Kanske måste köpa. Mamma? Lust att ge mig en tidig födelsedagspresent kanske?
För övrigt så har London även idag bjudit på underbart väder. Blå himmel, sol och vårvärme. Och om en och en halv vecka är jag hos min Emma.
Livet leker.


kan man ha roligare?

Medan jag väntar på att min kära Ida ska bli på bättre humör (gud vad glad jag är att jag aldrig får pms...) så sitter jag och målar mina naglar. Prickigt. Då blir man glad varje gång man kollar ner på sina naglar.
I vilket fall, jag & Ida ska bege oss till Brick Lane för att gå på marknaden där.

några bilder från i torsdags


fated to pretend


vår

Åh idag är det vår i London. Blå himmel, sol och 10 plusgrader. Promenerade tillbaka från gymmet i jeans, t-shirt och skinnjacka. Kändes revolutionerande att inte behöva ha en tröja under. Nu ska jag bege mig ut igen för att ta med mina tre små ungar till biblioteket.
Ikväll står det jobb på schemat... Himla trist om du frågar mig. Men men, vad ska man göra.

she was a fast machine

 


19.47

Ae. Tuff dag.
2 timmars sömn.
Men kul hade vi.

18.55

Har spenderat eftermiddagen med att kolla på 90210 och mysa med Lilly.
Nu är det dock slut med det. Håller på att göra iordning mig. Det är ju St Patrick's Day idag och det ska såklart firas. Blir att slänga på sig en röd klänning och svarta klackar och bege mig till Cuckoo på Regent Street tillsammans med Joline.

i never loved one like you

Sitter och lyssnar på Edward Sharpe's Home och dricker en kopp te och väntar på att min kära Sandra ska logga in på Skype. Jag tror det ska smidas sommarplaner.

söndag, eller?

Oj oj oj. Idag har jag betett mig som att det är söndag. Har inte gjort något vettigt på hela dagen och jag har lite ångest över det. Men nu ska jag iallafall ta tag i mig själv. Slänga på lite smink och normala kläder och sedan promenera till Muswell Hill för att möta upp Ida för en kvällsfika.

stockholm streetstyle

no words needed...
speciellt inte för kille nr 1

dååååålig malin

Jag & Frida satt häromdagen och pratade om hur onödigt det är med halvtaskiga kommentarer som man häver ut sig. Kanske om någons hår eller byxor. Helt oprovocerat. Man bara häver ut sig. Förstår inte varför? Så otroligt oerhört gränslöst onödigt att vara så ytlig.
Så jag önskar då att jag inte tycker att detta faktiskt är underhållande att titta på...
http://www.listal.com/list/without-make-up

ny granne

Kan ju nämna att damen på bilden här under bor en kvarts gångavstånd från mig. Så okej.. granne var väl kanske att ta i. Men ni fattar poängen. Jag vet till och med vilken bar hon brukar hänga på. Även den en ligger en kvarts gångavstånd härifrån. ÅÅÅH HUR COOLT?!?!?! Nae men skämt åt sidan. Tänkte bara att ni kanske ville veta ... En liten fågel viskade i mitt öra.

förstår inte?

Kan någon förklara varför man hör & läser "Woop Woop" överallt? Blir äcklad varje gång detta ord uppenbarar sig för mig.

harmoni

Ännu en dag lider mot sitt slut. Golven i köket luktar kamomill. Rastlöshet leder till lek med nagellack och tuschpenna. En promenad leder till fina bilder på vårblommande träd. Fina tankar cirkulerar numer inuti mitt huvud. Jag har hittat tillbaka till harmonin igen.

20.40

Är sådär oerhört oinspirerad igen att jag vill klicka på "ta bort blogg".
Men nejdå. Det ska jag inte göra.
Tror att jag har gjort av med för lite energi den här veckan och helgen.
Har liksom inte gjort något. Inte rört på mig.
Saknar gymmet. Och Guy. Eller Gymkillen då. Så kanske poletten trillar ner?
Förresten. Det är så roligt med engelska killar, dom är inte det minsta blyga. Dom vågar minsann komma fram mitt på ljusa dagen och börja prata med en som om det vore det mest naturliga i världen. En ny PT som har börjat jobba på gymmet kom fram till mig när jag satt nere i caféet häromdagen och väntade på Ben & Daniel. Bara sådär. Kommer fram och hälsar, småpratar lite, frågar om mitt namn (två gånger...) och säger att han hoppas att vi ses igen. Angel heter han också. Ängel. Hur kan man döpa sitt barn till det? Visst det är fint... men lite komiskt tycker jag allt.

14.00

Nu blir det eftermiddagshäng med Frida.
Bio & fika står på schemat.
Tjingeling.

så sant så sant


i'm gonna get there


0.41

Jaha. Då har man sett Social Network också. Om man ändå kunde vara världens yngsta miljardär som Mark Suckerberg är. Satan alltså... Varför kommer man inte på någon grym idé? Synd bara att han är socialt missanpassad och en idiot. Jag undrar hur lycklig han är egentligen? Någon som vet hur han mår nu för tiden? Kan man ju alltid ta och fundera över en lördagsnatt som denna om man heter Malin.
Godnatt o så.

lilly ♥ daniel


lördag

Jobbar ganska många extratimmar nu i helgen för Debs fyllde ju år häromdagen så hon & Matt är ute på äventyr. Haha, i år fyller hon 39 och jag tycker att Matt slog på stort när det gällde presenten. Han har hyrt en Bentley som dom cruisar omkring i under dom här 3 dagarna plus att han har tagit med henne till en hemlig destination. Jag sitter och funderar på vad han ska ge henne när hon fyller 40 nästa år. Ett privatplan?
Annars har jag precis spenderat 2 timmar på gymmet. Men jag har inte tränat. Nejdå. Jag låg först i ångbastun, sedan i vanliga bastun, la ansiktsmask, färgade ögonbrynen och läste. Tog inte ens med mig mobilen. Nu känner jag mig som en ny människa. Näe skämt åt sidan, jag tycker det uttrycket är ganska roligt. "En ny människa"
Ska nu bege mig mot Ida för att kolla på melodifestivalen (tydligen final redan... jag som inte sett melodifestivalen en enda gång i år), äta chips med dipp, choklad och dricka coca cola. Hör och häpna gott folk! Ingen utgång den här veckan inte.
Hörs.

...

För övrigt är det alldeles för många inne på facebook en fredagkväll vid den här tiden.
Gå ut och umgås!

maj 1991

Nae men fy.
Jag tog nyss reda på vad det var för veckodag jag föddes på.
Det var en tisdag.
Tisdagar har alltid varit den veckodagen som jag gillat minst.
Och så föddes jag på en tisdag...
Trist.

what i'm feeling inside


fredag

Ännu en kväll spenderas i soffan. Dock utan Lilly. Ikväll hänger hon tydligen hellre med Ben & Daniel. Svikare.
Själv sitter jag och kollar på Will & Grace. Fick lite flashbacks till när jag gick i högstadiet och låg i soffan hemma i Vimarka med japansk lime-te och lingongrova med cheddarost och kollade på det. Utöver det sitter jag också och ångrar att jag inte köpte Sourcream & Onion chips på Scandinavian Kitchen när jag & Ida var där i onsdags...

jon & erin all over again


"that's amazing jeremy, but I'm gonna go home now and fart into a shoe box"

Jag har spenderat min torsdagskväll i soffan med Lilly aka Bitey. Vet inte om jag har nämnt att det finns en till kissemisse? Issie aka Hidey heter han. Vi har väl haft katterna i en vecka nu tror jag och jag har inte sett Issie en enda gång. Han gömmer sig. Därav Hidey. Lilly gillade ju att bitas förut. Därav Bitey. För er som inte hängde med i svängarna.
Lilly är iallafall underbar nu. När hon inte spatserade omkring i bokhyllorna så låg hon på min mage och spann. Är glad att hon är så kelig för det får mig att sakna min älskade Lukas lite mindre. Det dämpar abstinensen lite.
För övrigt är Date Night den roligaste filmen jag sett på väldigt länge.

j & d

Saknar er. Ganska mycket. Typ.
Tur att dom kommer i slutet av April. Då är det Camden Crawl som gäller.

barnprogramsdags


17.58

Haha måste visa den här bilden jag tog på Rachel förra veckan. Hon såg så rolig ut.
Har jobbat mest hela dagen och ikväll är jag barnvakt eftersom Debs fyller år. Just nu har jag dock en paus så jag ligger i sängen och vilar för mitt huvud värker. Blablabla.

inspiration

Här sitter jag med penna och papper och letar inspirationsbilder. Det skrivs shoppinglista inför New York. Kan ju dela med mig, även om ni inte vill.
  • VS underkläder & bikins
  • Converse
  • Färgglad stor clutch
  • Brun skinnjacka
  • Svart skinnjacka med nitar
  • Ray Bans
  • Hår & hud-produkter
Ja det var la ungefär det jag har kommit på än så länge. Vet inte om jag ska skriva upp så mycket mer, det är ju rätt kul att impulsshoppa. Kommer nog vara ganska så omöjligt att undvika det känner jag.

i'm not crying because you're mean, i just can't imagine how incredibly painful it must be to be you.


22.00

Nu är jag så trött att det kliar i ögonen. Fast det är förmodligen bara för att jag inte har tvättat bort sminket än. När jag kommer hem blir jag helt plötsligt otroligt medveten om att jag har smink, smycken och en obekväm bh på mig. Har gått runt så hela dagen utan att tänka på det sen när jag kommer hem så måste allt av.
Har som sagt spenderat dagen med Ida, först i Camden och sen i West End. Går fortfarande runt och är lite trött på allt men det börjar ge med sig.
Just nu stör jag mig på att Lilly (den fula katten) står och jamar utanför min dörr. Hon är kär i mig nu förstår ni. Schizo. Hon får la bestämma sig om hon tycker om mig eller inte.

haha

Upptäckte precis att jag har fått ett mail från mamma med den här bilden och texten "Jag är på Platå!!! / Morsan"

21.54

Ojojoj vad det är många onödiga tankar som snurrar runt i mitt huvud. Jag vet inte varför riktigt, det blir väl så ibland antar jag. Glad att jag är ledig imorgon, ska åka till Brick Lane med Ida som också råkar vara ledig.

frukost med min äldsta vän

Skulle göra mycket för att få äta den här frukosten med Sandra imorgon när jag vaknar.

fint med färg


17.56

Idag är man trött kan jag lova.
Jag tycker lite synd om min framtida pojkvän som kommer behöva sova med mig när jag är förkyld/alkoholpåverkad. Imorse vaknade jag av en putt och ett "nu får du fan försöka andas normalt" från Ida. Ber om ursäkt.
Ligger för tillfället i min säng och tänker på vad jag ska göra med mitt hår. Men eftersom jag inte kommer på något så skiter jag i det och kollar på film istället.

grattis på födelsedagen, vackra mamma


12.09

Sitter i Idas säng med ruffsigt hår och en hungrig mage.
Igår blev vår senaste utgång här i London, kom hem runt 06.
Det var dock inte den roligaste utgången någonsin kan man väl inte påstå.
Folket på klubben var ganska random men det funkade.
Efterfesten var väl... intressant? Ingen visste vem som bodde i lägenheten vi var i. Kände ungefär en och en halv person på festen. Det vill säga Ida och killen som bjöd dit oss. Och i den där lägenheten träffade vi Londons mest irriterande kille. Han frågade oss, utan att överdriva, 5 gånger vart vi var ifrån inom loppet av en 1 timma. Han fick olika svar varje gång och 5 minuter senare hade han glömt bort oss igen. Efterhängsen som ett plåster var han också. Fyfan.

lördag

Med lite mer smink, annan färg på tröjan och kilklackar så är jag redo för en utgång.

13.30

Beger mig ut i solen för att spendera eftermiddagen med Ida.

popcorn

Haha. Såhär såg det ut när jag & Ida kollade på film och åt popcorn häromdagen. Det är inte Ida till höger... Eerhhm.

21.54


abstrakt

Det som är bra med ett stökigt rum är att det är något konkret som man faktiskt kan ta tag i. Plocka undan, organisera, städa bort. Poff. Borta.
Mina vänner vet att jag gillar ärr, blåmärken och sår. Ta det inte som att jag gillar att skada mig själv. För så är det inte. Ärr gillar jag för att dom berättar en historia, oftast en minnesvärd sådan. Blåmärken och sår har jag inte riktigt förstått själv varför jag gillar dom. Men jag tror det är för att man faktiskt kan se smärtan och förstå vad det är som gör ont. Att man vet vart det kommer ifrån.
Det är inte samma sak med tankar och känslor. En massa tankar i hjärnan som cirkulerar är inte något konkret som man kan organisera. Det är en abstrakt röra som jag inte har någon kontroll över. Och det skrämmer skiten ur mig. Oftast hinner jag inte tänka klart en jobbig tanke innan en annan kommer upp. Jag önskar jag kunde stapla tankarna i olika högar och ta tag i dom en efter en. Plocka undan, organisera, städa bort. Poff. Borta. Men det fungerar inte.
Jobbiga känslor. Jag ser dom inte. Ser inte vart smärtan kommer ifrån. Förstår inte alltid varför det hugger till i hjärtat. Förstår inte varför det känns som att någon precis har gett mig en örfil och spottat mig i ansiktet.
Jag är en av dom som inte har vandrat på rosa perfekta moln än. Jag har vandrat på rosa moln men då har det regnat samtidigt. Ingenting är någonsin perfekt. Ofta är det mesta bra. Ofta känner jag att livet är värt att leva. Men ibland önskar jag att jag bara kunde få känna mig helt lycklig, tillfreds, nöjd. Punkt. Jag undrar när det ska bli min tur.

skype med Sia

Malin: Vad gör du då?
Sia: Ae, kollar på Spiderman. Den går på tv faktiskt.
Malin: Jaha... Aldrig sett Spiderman faktiskt.
Sia: VA? Asså vet du vem min förebild är?
Malin: Eeehh... Spiderman? (med självklart tonfall)
Sia: Nej. Superman. Men ändå.

isn't she a lovely piece ?


tillbaka till framtiden

http://irinawerning.com/back-to-the-fut/back-to-the-future/
häftigaste på länge

fint

Min högra hand är misshandlad.
Ett mysteriskt blåmärke från i lördags.
Resten är från den fula katten.

i said maybe, you're gonna be the one who saves me


torsdag

Jag & min fina lilla bäbis.
Har spenderat förmiddagen i soffan tillsammans med henne. Hon har kollat på barnprogram och jag har sovit. Då är jobbet ganska skönt måste jag säga. Eller jag sov ju såklart inte hela tiden... Men en liten stund iallafalll. Sen var det dags att ta tag i livet och vika tvätt.
Men nu har jag paus och jag tänkte ta en dusch och smörja in mig med liten brun utan sol... Tröttnat lite på mig själv så att bli brun kanske hjälper? Skickade ett sms till Ida igår :
"Har granskat mig själv i spegeln och jag tror inte jag gillar det jag ser. Trist"
Får detta svar
"Tur att alla andra gör det då"
Tror nog det var det bästa svaret jag kunde få faktiskt. Började till och med le när hon sa det haha. Tönt.

garderob

Jaha, idag har man sysselsatt sig med att organisera sin garderob. Vet inte ens om jag får använda ordet "organisera" eftersom det ända jag gjorde var att vika ihop klnaäder lite vackert.

kissemissen

Matt (pappan i familjen jag jobbar för, för dom som inte har uppfattat det) tog hem två katter igår. Utan att säga till Debs. Ni kan ju gissa om det blev liv i stugan. Den ena katten har legat under min garderob hela natten och den andra är spårlöst försvunnen. När jag kom hem från frukost med Ida så har den ena förflyttat sig dock. Så den här fula katten har legat och tryckt i ett hörn några timmar nu. Satt och kliade den lite och fick den att spinna iallafall. Framsteg. Tror jag döper honom till Rutger. Eller Rut om det är en tjej.

22.30

Skit. Råkade precis radera hela inlägget jag skrev nyss. Det var ändå värdelöst så det spelar ingen roll.
Har verkligen ingenting vettigt att skriva.
Det finns en engelsk tv serie som heter Skins som jag har följt. Kollat på första, andra, tredje och fjärde säsongen. Men nu tänker jag fanimig inte kolla på den senaste för den snyggate killen blev mördad i slutet på fjärde säsongen. Å andra sidan är det helt nya skådespelare i den femte. Men jag bryr mig inte. Satan vad arg jag blev. Sedan råkade jag avslöja det för Ida innan hon hade sett det avsnittet. Då blev hon arg... Förlåt.
luke pasqualino

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus