alltså, borde jag bli konstnär eller vad? jo ja tack, jag vet.


average


tisdag

Lite random bilder från idag sådär.
Första gången på ett bra tag som jag lyckades äta både en nyttig och god lunch. Det har varit liksom lite antingen eller. Om någon fann detta oerhört intressant kan ni ju alltid anteckna.
Utöver det så har jag målat med vattenfärg och oljefärg idag! Hur kul som helst. Kände mig som ung igen. Citerat Björn Gustavsson.
Sen fick jag en snilleblixt att det skulle ju säkert se himla roligt ut om Rachel satte på sig min tröja. Och ja. Det såg ju rätt löjligt ut. Löjligt men gulligt.

onsdags

I onsdags hade jag och Ida vår sista "ensamma" utgång tillsammans.
Under de senaste månaderna har Ida och jag gått ut tillsammans i princip varje torsdag. Blev lite av en tradition för oss. Men förra veckan fick det bli en sista onsdag i Camden istället för en sista torsdag. Fungerade bra det med. Allt stängde lite tidigare än på torsdagar men vad gör väl det så länge man har finsällskap?
Innan vi gick ut satt vi uppe på taket, njöt av utsikten, åt god pizza och drack drinkar.
Kändes ganska så rätt.

på tal om ingenting

Förstår inte varför Ashley och Mary Kate's illasyster inte är mer känd.
Elizabeth Olsen

the bodies

Har helt glömt bort att visa dom här bilderna.
Jag och Lovisa var på ett museum i New York som heter The Bodies. Det är alltså en utställning med riktiga människokroppar. Man fick se allt. Lungor, muskler, blodsystemet, spädbarn, hjärnan you name it. Ganska så vidrigt men oerhört intressant. Utan tvekan det häftigaste muséet jag har varit på.

england sverige 1-0

Det är så kul med folk som kan ge komplimanger. Det händer inte speciellt ofta i Sverige kan jag tycka. Jämfört med England iallafall. Eller alla andra länder i hela världen för den delen. Det är något jag verkligen kommer sakna med London, att alla är så snälla här. Folk säger förlåt om dom råkar stöta till dig med armbågen, folk öppnar dörrar, ger komplimanger och har helt enkelt mer respekt för främlingar här. Bara man är ute på krogen och det är hur trångt som helst ber folk om ursäkt om dom ska försöka komma förbi dig. I Sverige skiter man fullständigt i andra och bara armbågar sig fram.
Jag tycker det är så himla synd att svenskar är så pass ignoranta och reserverade.
Ååååh. Något jag speciellt stör mig på är svenskar i mataffärer. Dom flyttar inte på sig om man vill komma förbi och dom ger dryga blickar. Jag menar snälla någon, hur svårt kan det vara att bara vara lite trevlig?

we'll be friends until we can't remember how old we are

Mia maria vilken jobbig natt jag hade. Vaknade 20 gånger och var tvungen att snyta mig. Kanske borde göra som Ida och trycka upp en papperstuss i vardera näsborre istället. Får la sova ifred då kan jag tänka mig. Men nu har iallafall febern gått över, alltid ett bra tecken.
Åkte till Hammersmith idag för att säga hejdå till Ida. Lämnade huset 12.30 och var framme i Hammersmith vid 14. Det är väl det enda jobbiga med storstäder; att det tar en evighet att ta sig någonstans.
Om en kvart lyfter Idas plan hem till Svea. London känns redan dött och grått utan henne. Men vi ses redan i sommar igen så det känns inte allt för tufft. Blir jobbigare nästa gång vi ska säga hejdå eftersom efter det åker hon till Australien.


21.05

Det blev en lång natt. Det har resulterat i en förkyld och febrig Malin. Sitter och dricker en kopp te med Lily i knät innan jag ska hoppa in i duschen och sedan göra sängen sällskap. Lite Sex and the City ska vi nog hinna med också.

grattis på din dag

du förtjänar allt

not being with you


skypedate

Skypeade med min fina Emma i någon timma förut. Fy vad jag saknar den ungen. Men snart är det juli och då kommer hon hem till Linköping igen. Men tydligen styr hon kosan upp till Stockholm redan i Augusti. Duger väl. Stockholm är ju inte lika långt bort som NY iallafall.

mors dag

Skrev detta inlägg för flera månader sedan. Jag tror inte att min fina mor har sett det så därför återpublicerar jag det nu lite lämpligt på mors dag.
Mamma är bland det viktigaste i mitt liv. När jag var nyfödd sov jag på mammas mage, när jag var 1 år vägrade jag att slitas från henne och jag grät så fort någon annan skulle hålla mig, när jag var 4 år minns jag att hon åkte iväg varje tisdag för att spela tennis och jag minns hur jag grät varje gång. En känsla av sorg uppstod i mig, det kändes som att hon inte skulle komma tillbaka men nästa morgon var hon där igen; lika kärleksfull och varm. Bandet mellan mig och mamma är så starkt och det är jag oerhört tacksam för. Jag älskar henne gränslöst och jag vet att hon älskar mig gränslöst.
Ända sen jag var liten har hon sjungit en speciell sång för mig, det handlar om en flicka som föds i maj när träden blommar, när sjön glittrar och när fåglarna kvittrar. Om hur flickan nästan alltid är glad och ser hela livet som en sommardag. Än idag känner jag mig trygg varje gång jag hör den låten. Jag vet att mamma sjunger den sången som om den var skriven till mig, för det är så hon ser mig. Flickan som nästan alltid är glad.
Mamma har klappat mig på pannan, hållt om mig och kommit med tröstande ord när jag har varit ledsen. Hon har tagit hand om mig när jag har varit sjuk. Hon höll min hand och satt vid mig i timmar när jag låg på sjukhuset, hon kammade och flätade mitt hår, hon gjorde allt för att jag skulle må bättre.
Varje gång vi är ifrån varandra gör det ont i hjärtat, av saknad, av kärlek. När hon var bortrest för några år sedan låg jag vaken en natt och grät, allt jag ville var att ha henne där vid min sida. Jag hämtade telefonen och ringde henne men allt jag fick var telefonsvar. Jag ringde om och om igen i vetskapen om att det bara var telfonsvararen jag skulle nå. Men det hjälpte, för jag fick höra hennes röst.
Ikväll är hela min kropp fylld av saknad. Mamma, jag saknar dig.
Jag älskar dig, nu och föralltid.

lördag 21.44

Förfestar med Ida, Kay, Matt & Tinja och lyssnar på Guns N'Roses. Lyssnar man på G N'R kan inget gå fel.

speechless


R

Två av dom första bilderna jag tog på mig & Rachel. Teeny tiny baby boo. Haha. Malin. Är du uttråkad eller?

pourquoi?

Varför är det alltid tjejer som är läskiga i skräckfilmer? Exorcisten, The Ring, The Grudge, Paranormal Activity, Mördande legender, Blair Witch Project... Å andra sidan är det alltid män som är mördare i thrillers och polisserier. Väger väl upp antar jag.
Ja. Det är väl ungefär sånt här som jag sitter och filosoferar över under lördagseftermiddagar.

coco


fredag

Lång dag. Trött.
Har bara en sak i tankarna. Vägrar försvinna.
Ska försöka distrahera mig själv med Water for elephants.

hahaha


yes but no


alltid i regnet

Alltså. När det regnar i filmer... Varför måste dom överdriva? Ni vet en sån där scen där två kära människor har haft en fight eller något, men sen inser dom att dom inte kan leva utan varandra och dom ska mötas upp utomhus. Dom springer lite gulligt mot varandra i regnet. Fair enough. Det kan ju regna liksom. Men i sådana scener i filmer så ska det alltid VRÄKA ner. Måste dom göra så? Det regnar aldrig så mycket i verkligheten. Det är bara när man duschar som man blir så blöt av vattenstrålar. Ae. Skärpning.

infinity, love & kindness


onsdag

Började dagen med kaffe i solen med Joline. Vid 12 gick jag hem igen och la mig i solen på takterrassen. En ganska så skön dag om du frågar mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta in Ida som kommer till mig om någon timma. Blir väl lite förfest på takterrassen och sedan tror jag Camden står på schemat. Överraskad någon?

tänkte på en sak förut

När hade Vickan och Ockelbo-Danne tänkt att skaffa kids?

prag 2010

i brist på annat

tisdag

betyder heldag. Börjar 7.30, jobbar hela dagen och är barnvakt på kvällen. Men ikväll är jag inte barnvakt åt "mina" barn, utan åt Zach & Elsa igen. Blir väl samma visa ikväll; underhålla mig själv med SATC när dom har gått och lagt sig. Känns inte allt för tufft.

will you miss me when i'm gone?åh åh åh ...


cause we're happy as we're ever gonna be

Aldrig har jag mått så bra som jag gör i London. Det är otroligt hur mycket mer jag har börjat tycka om mig själv det senaste året. Jag är lite rädd inför flytten hem. Att jag inte ska må lika bra längre.
Jag satt och tänkte på förut när jag grät sist. Tänkte på vad jag har gråtit över under det här året jämfört med tidigare år. Jag minns att jag grät ofta förr över vad andra gjorde mot mig, över vad andra sa till mig. Under det här året tror jag det har hänt en gång att jag gråtit över ord som någon annan sagt till mig. Det fanns en tid då jag grät varje dag över ord som jag fick höra. Jag vet inte om jag helt enkelt har träffat snällare människor, om det är att jag har kommit in i vuxenvärlden eller om jag har blivit starkare. Kanske en blandning av alla tre.
Ibland tänker jag tillbaka på den tiden då jag mådde som sämst och jag gläds över att jag inte längre är där. Att jag har gått vidare och att jag älskar livet. Dock skräms jag över framtiden. Att jag någon gång kommer må lika dåligt. Att det förmodligen kommer komma en tid då jag kommer gråta lika mycket som då.
Men. Vad tjänar det till? Det enda man kan göra är väl att leva i nuet.

lily & ishie

världens finaste katter

3-dagarsregeln

Hur töntigt?
"Vänta 3 dagar innan du hör av dig"
Träffar man någon ute en kväll och byter nummer ska man alltså vänta 3 dagar för att visa att man är tillräckligt intresserad men inte desperat. Haha. När killar gör så har jag absolut ingen lust att svara. Känns liksom som att dom har gått och tänkt ungefär "Kan jag smsa nu eller ska jag vänta en kvart till kanske?..." Äh, gör vad du känner för. Ring dagen efter om du vill det. Smsa en kvart efter att vi sagt hejdå. Hör inte av dig alls. Gör vad du vill och spela inga spel.
Lite så känner jag.
Hörs.

red hair & eyeshadow


haha

"Domkyrkan

När 50 pensionärer invaderade Stångs förra veckan luktade restaurangen plötsligt som Domkyrkan.

Luktade det så för att dom är gamla? Luktar Domkyrkan så för att den är gammal? Eller luktar Domkyrkan av död?
Luktade pensionärerna så för att dom snart ska dö?"

Citerat Andrea
pastthepointofconcern.blogspot.com

18.24

Har jobbat mellan 8 - 16 och nu blir det bio med Ida & Joline.
Vi ska se Pirates 4. Kan inte påstå att dom filmerna är mina favoriter, men bio är ju alltid mysigt.

18.50

Ska fixa middag nu innan jag ska gå till Zach & Elsa.
Eftersom ungarna går och lägger sig relativt tidigt ska jag ta med mig min dator för att underhålla mig själv med Sex and the City. Ska se alla säsonger hade jag tänkt så igår satte jag igång med säsong 1.
Jag tycker alltid det ser så bekvämt och fint ut när folk ligger och skriver på sina datorer sådär i filmer. Men när jag ligger så själv får jag ont i ryggen efter 2 minuter. Det var då själva ...
Jag är så mobbad som försöker härma hur andra människor rör sig för övrigt. Jag är en sucker för kroppsspråk.

honungsblond

Funderar på att skaffa mig den här hårfärgen. Då blir nog pappa glad. Han tycker att hans lilla flicka ska vara blond. Det jobbiga med att vara blond är dock att håret aldrig ser speciellt välvårdat ut om man inte stylar det med bra produkter vareviga dag. Och det orkar inte jag. Så jag kan inte riktigt bestämma mig. Men jag orkar inte med att mitt mörka hår ska blekas på något konstigt vis och se förjävligt ut i sommar.

lördag

Blev sushi och jordgubbar. Satt fint.
Har en riktigt slappardag. Behövde inte jobba imorse eftersom jag jobbar imorgon istället. Ikväll är jag barnvakt åt Zach & Elsa som bor en bit bort. Känns bra. Tjänar lite extra pengar och undviker att slösa pengar på en utekväll. Känns välbehövligt om du frågar mig.
Livet känns barnsligt lätt just nu. Jag lever i nuet så mycket som jag bara kan. Jag älskar London men jag älskar att jag åker hem om cirka en månad. Ska försöka ta mig hem runt den 20 juni eftersom jag och några kompisar vill åka utomlands över midsommar. Längtar så jag dör. Verkar som att det lutar mot Ibiza. Inte mig emot, så länge jag får min dos av värme, sol, bad och vänner är jag nöjd.

14.20

Har solat nu på förmiddagen men nu ska jag springa ner till Crouch End och äta lunch med Joline.

bal

Åh idag dansar Befrin bal. Avundsjuk. Lycka till!
bild från när jag & Ray dansade förra året

we were never here


90210

Ae. Bra underhållning det där programmet.
Har gått och tänkt på varför det heter 90210, gissar att det är postkoden i Beverly Hills eller något sånt där annat fiffigt. Orkar inte googla. Joline kommenterade idag att jag har väldigt speciella tankar som pågår i mitt huvud. Ha! Som om jag inte redan visste det. Pyttsan.

a smooth sea never made a skilled sailor


LCHF

Jessica: Har ni provat Low Carb High Fat? Den dieten är asbra!
Joline: Jaså? Gick du ner mycket eller?
Jessica: Nej...

fredag

Börjar jobba om 25 minuter. Ska nog bege mig till parken med Rachel, möta upp Joline och förmodligen prata ännu mer om gårkvällen.
Det är väl bäst att klä på sig något vettigt så att inte folket i parken anmäler mig för blottning. Nu var visst blottning inte ett ord men det struntar jag fullständigt i.
Hörs.

thursday night


åh...

Skinny love med Birdy.
Vet inte om den är stor där hemma i Sverige, ni kanske redan har hört den tusen gånger.
Men det är ju så vackert att jag dör.

torsdag

Idag har jag städat. Skönt. Finner det mycket tillfredsställande att städa faktiskt.
Har haft paus i en timma nu och ska precis hoppa in i duschen, sedan bege mig till pojkarnas skola och ta dom till sin simlektion. Medan dom simmar tänkte jag fördriva tiden med att dricka latte och läsa.
I afton blir det vin med Joline på takterrassen i solen.

kläder

Det finns många saker som jag vill ändra på med mig själv. Det första jag ska ta itu med är att sluta med alla onödiga impulsköp och att sluta köpa kläder som inte passar mig. Med kläder som inte passar mig menar jag kläder som inte är smickrande för min kroppstyp. Alltså. Det är så dåligt av mig. Typ linnen som är höga i urringningen, sådana som sitter riktigt tight menar jag, herregud jag ser ju 7 storlekar större ut. Sen stör jag mig på att jag har köpt ett rouge från Face. Jag passar inte i rouge. Det ser bara ut som att jag är jättevarm och går runt och svettas. Hur fräscht är det på en skala? Och det här med impulsköp... Tror jag har ungefär 4 klädesplagg i min garderob som jag köpt för länge sen och aldrig använt. Det är väl okej att göra så när man är rik som ett troll men med min tunna plånbok är det inget smart drag. Nej. Nu ska jag skärpa mig. SKÄRP TE DÄH UNGE!
Typ den här klänningen skulle jag inte se riktigt klok ut i. För att bära upp denna ska man gärna ha milslånga ben som denna vackra dam.
columbine.freshnet.se

"i'm the kind of chick that knocks you off your feet"

Haha, Willow Smith är ju grym.

did you know what life could be like?

http://www.youtube.com/watch?v=cmOxGNqoFrA&feature=related
Av någon anledningen funkade det inte att lägga upp klippet här som vanligt.
Men i vilket fall, en kille som gick i min klass i högstadiet har spelat in en otroligt bra låt. Lyssna!

20.50

Nu kom Befrin med sin ärlighet igen.
"Jag gillar inte bloggar längre. Finns ingen bra"
"Min då?"
"Nej. Din är tråkig"
Jahopp. Ja det får man ju gärna tycka. Men hon motiverade sitt svar med att jag aldrig skriver något längre. Och det är ju faktiskt sant. Men jag orkar inte. Jag känner inte att jag har något intressant att bidra med till er vardag. Men mitt liv rullar på som vanligt här borta, jag jobbar, festar, umgås med kompisar och festar lite till. Går och tänker på sommaren, att jag åker hem snart, att jag ska få umgås med mina vänner, att vi ska utomlands, att rött hår är himla fint, att jag borde äta nyttigare, att jag kommer behöva säga hejdå till Ida, London & Rachel snart.
Men åh, vad jag längtar till mitt Vimarka.
Nu ska jag kolla på The Shawshank Redemption innan jag ska göra kudden sällskap.

idag

Har spenderat dagen med Ida i Camden, köpte lite smycken och dylikt. Åt lunch. Åt glass. Satt på Primrose Hill. Var väl allt.

home is wherever i'm with you


rachel dansar balett


hohoho

är det bara jag som får en smärre chock varje gång man ser bruno mars utan hatt?

22.13

Blommor är fina. Päron är goda. Jag har nya örhängen. Jag har fortfarande ont i näsan sen jag och Ida krockade i fredags. Krockade med varandra alltså. Panna mot näsa. Inte i en bil. Hade ju varit hemskt.
Ungefär så.
Hörs.

make it rain


söndagsmiddag

Åt på Monkeynuts med Joline ikväll. Det var gott.
Jag tänkte att jag ska gå mot strömmen och ta kort på tallriken efter att jag har ätit istället.
Man måste ju vara unik.

rachel


destroy what destroys you


Glee

Joline: Tydligen kommer någon dö i Glee nästa avsnitt.
Malin: Jaha...
Joline: Mm...
Malin: Kan man dö i Glee? Trodde det var typ som Nangijala...

igår


the roommate

vem kunde tro att man någonsin skulle vara rädd för leighton meester?

stop waiting for friday - ungefär så levde jag & joline igår17.40

Beger mig mot Muswell Hill för att träffa fina Ida.

jag menar, titta bara


zara & COS

Zara har aldrig direkt varit en favoritaffär för mig. Knappt handlat där någonting, kanske något enstaka plagg när jag har varit uppe i Stockholm.

Men nu... Alltså Zaras vårkollektion är så fin att jag inte vet vart jag ska styra blicken när jag går in i butiken. Hittade inte så hemskt bra bilder på hemsidan men här är några i vilket fall. Kan någon bara ge mig pengar så jag kan få gå loss där inne?

Och COS... Det är en grym affär vill jag lova. H&Ms exklusivare affär för er som inte visste. Finns för mycket fint där inne vill jag lova. Åh.

 


fint


beautiful days

Har haft riktigt underbara dagar här i London med mamma, pappa, Sandra, Sollan & Stiggan.
Kan väl ungefär sammanfattas med orden mat, vin, mat och shopping. Och mat.
fredagskvällen åt vi middag i Crouch End, spatserade hem till mig efteråt och pratade lite. På lördagen blev det lite shopping och sedan champagnelunch på Gordon Ramsey at Claridge's i Mayfair. Kvällen spenderades på en bar i Soho som heter Milk & Honey, blev lite drinkar där och sedan åkte dom vuxna hem men Sandra & jag fortsatte festandet i Camden. Måste säga att det blev en lyckad (& förfärligt lång) kväll med roligt folk (i slutet)... Söndagen spenderades ute i Richmond till en början, sedan grym mat på en mysig restaurang i Pimlico. Måndagen blev det mer shopping för mig och Sandra och sedan mötte vi upp dom vuxna i Hammersmith och åt på en restaurang som heter River Café, sedan blev det champagne i Crouch End. Och idag blev det parkmys med alla + Rachel, sedan lunch på Pied à Terre. Sen blev det adjö för nu.
Underbart. Och nu är man 20 år fyllda också. Var väl himla trevligt.

fler asiater borde färga håret blondt


igår

Det var hur underbart som helst att få träffa mamma & pappa igår. När vi står och kramas för fullt så är det någon som kommer och petar på min rygg och låter "IIIH". Hinner tänka ungefär "Vem fan är det?..." , vänder mig om och där står såklart Sandra. Lyckas pipa ut ett "nääeee?!" och sen börjar jag gråta, kramar Sandra en stund och sen hoppar Sollan & Stiggan fram (Sandras föräldrar). Haha gissa om jag var chockad.
Grattis på mig själv förresten! Tror det var första gången jag vaknar upp helt ensam på min födelsedag. Sitter och äter frukost och väntar på Vimarkagänget. Idag blir det tydligen shopping och finlunch och grejer.

the beauty of irony...

Är det bara jag som tycker att det är lite ironiskt att Ted Gärdestad sjunger att han tror att livet kommer få ett lyckligt slut och sen begår han självmord?
Hemskt. Men ironiskt.

fredag

Jag vet inte riktigt om jag kan vara på mycket bättre humör.
Jag är ensam i huset, vädret är underbart och mamma och pappa kommer om några timmar.
I väntan på dom ska jag fixa lite med tvätt men innan det ska jag slänga i mig lite pizza.

m & p

Orkar inte riktigt dela med mig av något idag.
Kan la säga att jag bara tänker på att mina älskade föräldrar kommer hit imorgon kväll. ÄÄÄÄNTLIGEN!
Hörs.

"The girl married her Prince. The bad guy is dead. It’s a real Disney weekend here on Earth."


haha

Kommer ihåg när Joline skulle ta en bild på mig. Ville inte posa utan en accessoar så jag plockar upp Idas öl och dricker en klunk. Efter klunken tar Joline en till bild. Alltså denna. Jag ser ju inte direkt ut att njuta av ölen. Jag hatar öl. Orka dricka öl bara för att ta en bild. Onödigt.
För övrigt är jag rätt festsugen.

20.57

Nyss hemkommen från en kvällsfika med Ida. Nu ska jag kolla på avsnitt 1 av NittiLeaks som hon tipsade om.
Försökte nyss ta en cambild men jag är för ful så det blir ingen...

miss you

sandra

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja den här texten. Vad jag än skriver kommer inte vara nog.
Min äldsta vän. Klassas snarare som en syster.
Vi har känt varandra i tjugo år nu. Förstår du det S? Tjugo år.
Jag förstår inte hur det har gått till, hur tiden kan ha gått så fort. Det känns som igår som vi lekte med kattungar på höskullen eller letade golfbollar i kohagen.
Ibland kan jag sitta och tänka på dig och mig och bli imponerad. Hur häftigt det är hur länge vi hållit ihop och hur väl vi känner varandra. Att vi inte behöver prata högt, utan en sekunds ögonkontakt räcker och sedan vet vi vad den andra tänker. Att när vi inte setts på flera månader så spelar det ingen roll, allt är precis som förut.
Det har varit tomt att för första gången inte bo 30 meter ifrån dig, utan att istället ha ett hav emellan oss. Men i sommar, då blir allt som förut. Då ska vi gå på promenader med hundarna och prata om hur vi ska ta oss in till stan dagen efter.
Önskar jag kunde vara med på middagen ikväll. Grattis på födelsedagen. Vi ses snart.

 

 

 

 

 

here is the deepest secret that nobody knows
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart
i carry it in my heart

jag älskar dig

fint

 

godnatt


måndag

Har spenderat eftermiddagen med Joline & barnen hon tar hand om. Först i Priory Park och sen gick vi hem till henne och grillade och pratade bort med hela kvällen. Himla mysigt om du frågar mig.
Har två nya fans för övrigt. Katie här under och hennes lillebror Billy. Dom älskade mig för att dom fick rida på min rygg. Hehe man kan väl sin grej liksom...

bambi


strössel


FB

Söndagskvällar måste vara den tidpunkt då flest folk är inloggade på facebook.
Jag lovar.

got milk?

Torsdagen slutade med att jag och Jakob vandrade runt i London-natten bärandes på 5 liter mjölk. Som sedan blev 3. Och till slut 2. Mer orkade vi inte bära.

snälla bli min

jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut?
är det nu, nu som det tar slut?
fast du inte vill lyssna så vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

your body is wonderland


konsten att dansa

Alltså. Fulla folk på dansgolvet.
Kan vara ett av dom mest pinsamma tingen som existerar.
Jag ska aldrig mer dansa.
Har studerat folk på dansgolvet oräkneliga gånger och igår kom jag fram till att jag har aldrig tänkt att "åh vad bra hon dansar" eller "oj, hans moves var imponerande". Jag menar herregud, sättet folk dansar på är ju oerhört pinsamt. Speciellt om dom är seriösa när dom dansar. Det är väl okej om folk dansar skämtsamt, det kan till och med vara väldigt underhållande. Men när tjejer dansar och ska se sådär sexiga ut och böja på benen och liksom kråma sig ner mot golvet. Kom igen? Jag ska erkänna att jag har gjort det själv i mina dagar... Aldrig mer. Det ser ju bara så oerhört löjligt ut. Nu är det slut på det där. Skärpning.

igår

Bilder från igår, som lovat. Började dagen med mat & ett glas vin på The Enterprise, efter det begav vi oss till Primrose Hill med vin, öl och gittar och spenderade x antal timmar där. Vid 20.00 drog vi oss mot HMV forum för att kolla på något band som jag inte minns namnet på, och vid 22 spelade ett band som heter The View. Man känner sig ganska liten och svag när man befinner sig i en stor samling med fulla människor som lyssnar på livemusik, slängdes fram och tillbaka i någon timma eller så, man får lite panik när man håller på att ramla. Jag menar, är det så svårt att stå på ett ställe och hoppa upp och ner? Måste folk stå och svaja åt alla håll och kanter hela tiden?
Efter Forum gick vi till Barfly, som för övrigt var ganska dött. Beslutade mig för att åka hem relativt tidigt. Har i vilket fall haft en väldigt trevlig helg.
Glad valborg för övrigt.

03.11

Här sitter jag och trycker i mig gårdagens tacos. Väldigt gott måste jag säga.
Idag har det stått Camden Crawl på schemat. Lite halvbesviken om jag ska vara ärlig. Trodde det skulle vara mycket bättre organiserat. Har man köpt en biljett för 500 spänn vill man inte behöva betala ytterligare inträde på vissa pubar. Men trevligt sällskap väger upp.
Lite bilder kommer upp så småningom.
Hörs.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus