onsdagskvällen

Sitter och umgås med mamma och farmor ute på altanen.
Ska strax dra mig mot Lovisa för att grilla. Och ikväll ska jag allt få av mina äckliga lösnaglar.

studentpresent

Blev inte en vacker ring från Sandström, utan två. Presentkorten räckte gott och väl, har fortfarande 300 kronor kvar. Älskar verkligen deras ringar, att dom är av bra kvalitet gör saken ännu bättre. Att dom är dyra som satan och att jag inte har råd att köpa dom för egna pengar är dock lite sämre.




random










onsdag

Långklänningen från förra året fick åka på idag. Nu ska jag in till stan med mamma och prata med Swedbank och köpa någon vacker ring från Sandström De Wit.

tisdagskvällen

Har hängt loss ute på landet ikväll, badat, åkt båt och ätit mat. Njutit av värmen och naturen. Gick runt i träskor och morgonrock, en riktigt lantlolla.
Är förövrigt lite irriterad på Mr. Mactop. Hatar att inte ha en mus att styra skiten med, den där plattan är så sjukt jobbig. Och att hantera bilder på den här datorn är också förjävla jobbigt. Och att redigera dom. Palla... Än så länge gillar jag Svarte John mer.
Imorgon ska jag in till stan med mamma och fixa lite grejer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Och jag ska faktiskt hoppa in. Bara för att jag skrev det...

vad hände?

''
Vet inte riktigt vad som har hänt med mig... Jag brukade alltid ha så finplockat i mitt rum. För tillfället ser min säng ut såhär. Men det ska jag ta itu med nu tänkte jag...

Om jag hade det stressigt igår?

Ja mina vänner, det kan jag lova att jag hade. Var kanske inte så jävla smart att åka till Varamon just igår med tanke på att vi skulle ha förfest hos Emma redan vid 18. Men det ordnade sig ändå. Med Emmas halsband som jag fick låna behövs inga speciella kläder, fick en himla massa kommentarer om det där halsbandet. Igår var jag minsann arab och inte bosna.
Kvällen blev relativt lyckad, var lite segt på Måndagsklubben ett tag, men folket kom igång frammåt midnatt. Vi gjorde dock en stor miss när vi stressade från Emma till NH för att komma dit innan 21. Det var nada kö så att säga. Blev att sova hemma hos Befrin, lite nattmacka och varm Oboy och sedan var vi redo för sängen.
Fler bilder kommer.

måndag

Bikinin, sommarklänningen och dagens ansiktsuttryck är på. Blir att åka in till stan för att inhandla några småsaker och sedan dra sig mot Varamon och Motala tillsammans med Sandra, Emilia & Befrin.

snälla...

Åker till London den 7 juli. Jag måste fanimig ligga innan jag drar.

Någon som är på?

spa

Har haft tre underbara dagar på Emmas land. Ätit massvis med jordgubbar, vi hittade sniglar på dom x antal gånger (vänligen se bild nr.2). Känns ungefär som jag har varit på spa, med den liknelsen vill jag berätta hur utvilad jag är.

Nu måste jag dock städa huset. Inte så grundligt dock. Är softsugen och vem fan städar klockan elva på kvällen?






















godnatt

Imorgon åker jag ut till Emmas land, känns så jävla fel att jag inte har varit där under de 3 åren som vi har känt varandra. Men imorgon ändrar vi på det. Det blir alltså en lugn midsommar ute på landet för mig. Passar mig perfekt.
Blir förmodligen ingen uppdatering under dom dagarna jag är där men kameran åker med så lite bilder ska jag allt försöka ta. Dags att nana kudden.

sova sött

Sandra har en tendens att somna konstigt ibland. Detta är en snygg pose, var tvungen att ta en bild. På min gamla dator har jag en bild där hon ligger ungefär likadant men har en tekopp klämd mellan axeln och kinden. Hon hade feber och hon hävdade att koppen var kall och skön att ha mot kinden. Så hon lutade helt enkelt kinden mot den och använde den som kudde. Söt.

i'm not gonna spend my life being a color










nytt

Blev ganska besviken på Stockholms shopping i helgen, hittade inget klockrent plagg. Gick runt och letade efter en väska hela dagen men till slut gav jag upp. När Nicole och jag var påväg hem till hennes syster för att hämta hennes grejer gick vi in i en Vintagebutik och där hittade jag väskan här under. Det är min nya älskling, äkta läder så den kostade mig nästan alla pengar jag hade kvar på kontot. Fan vad det där lät dramatiskt... Hade ju inte så hemskt mycket pengar kvar på kontot men det sved ändå.


Jackan köpte jag för ett tag sen här i Linköping. Resten är från Sthlm. Tröjan (tredje bilden) är förövrigt världens skönaste. Köpte också lite ögonskuggor men dom fick inte vara med på bild.












godmorgon

Det är helt sjukt hur länge jag kan sova. Nu är klockan strax efter ett och jag gick precis upp. Jag somnade vid halv två.
Sitter ute på altanen och äter äcklig müsli som jag köpte igår. Bara för att jag skulle vara nyttig.
Idag hade jag tänkt att göra lite nytta, alltså packa upp min väska och städa lite. Men nu tittar visst solen fram så jag kanske väntar med det ett tag... Solen är viktigare.

sova

Blev inga bilder på mina senaste inköp idag, ber så himla mycket om ursäkt. Jag verkligen känner besvikelsen från er strömma mot mig.
Har festat loss på Himnabadet idag tillsammans med Sandra, Sia, Befrin, Linnea & Beata. Brände brösten. Förstår inte att jag alltid ska göra det, så sjukt fult. Efter det inhandlade jag lite nyttiga grejer. Sen kom Emma till mig och vi åkte och handlade onyttiga grejer. Fan.
Har suttit och kollat på Sex and the City i min ensamhet och nu ligger jag i sängen och upptäckte att min Mactop har bluetooth. Askul ju. Har laddat in alla bilder från mobilen. Därav dessa tre här under.



...

Jag och Emma sitter och kollar på en dokumentär på femman, en heterosexuell tjej som har flyttat in med 3 lesbiska tjejer för att se om hon själv skulle kunna "bli" lesbisk.
"Om du skulle ha sex med en tjej, skulle du vilja ha det med en manlig lesbisk tjej eller med en annan modetönt som dig själv?" frågar Emma mig, helt seriöst.
Modetönt. Tack Emma.

jag och sandra är underbart vackra

Hemma från La Stockholmo och min mobil är levande igen. Blev lite shopping som jag hade tänkt visa upp imorgon, om jag har orken.
Ligger just nu i soffan med Sandra bredvid mig, vi kollar på Sex and the City men båda vill dö. Bara för att vi är trötta.
Jag har en ny pojkvän. Träffade honom på tåget idag. Adriano heter han och han har en t-shirt från Armani. Han är 3 år och jag tror att jag delar honom med Nicole, som dock tycker att han har fått en dålig uppfostran.

malin och grabbarna

Stockholm var på G igår, på dagen var jag på stan med 5 grabbar och virrade runt bland alla människor. Fan vad folk var intresserade av Viktoria och Daniel. Det hela slutade med att jag och dom andra 5 satt och kollade på vigseln på en storbildsskärm, gissa om jag ville dö efter ett tag. Och jag är ändå tjej, kom igen killar...

På kvällen blev det förfest och sen utgång, denna gång med 5 andra grabbar. Vi hängde loss inne på East mest hela kvällen.

Och ikväll är det fotboll... Jag och jag-vet-inte-hur-många-grabbar.

Sa igår att det är skönt att umgås med bara killar, och visst - det är kul. Men nu saknar jag att umgås med lite östrogen. Tur som fan att Nicole kommer upp imorgon så man får shoppa lite. Sen vill jag bara hem och umgås med dom bästa innan jag åker... Och Juliajäveln som åker till Norge redan imorgon, kommer alltså inte kunna säga hejdå till henne. Det suger så jävla hårt.

i will walk on water








sthlm

Acke tycker att mina cambilder är fula , det tycker jag med. Men photobooth är soft så jag tänker fortsätta med det. Frågan är hur man får igång camen på den här datorn... Hittade den men jag var ful så jag bjuder inte på någon bild.

Jag kollar på fotboll. AAAAAAASTRÅKIGT


godnatt

London blir av. Tur det annars hade jag ju behövt skaffa en ny blogg...

Bara att jag inte åker i augusti, utan jag åker om två jävla veckor. Men ska försöka skjuta på det iallafall en vecka, måste hinna umgås med alla jag älskar innan jag åker. Kuk asså. Skitglad men panikslagen.

Och nu måste jag verkligen sova, har precis packat klart. Däckar om en minut.

bilder från idag




















500














nyduschad

Nu har jag färgat håret och duschat.
Sitter och väntar på Emilia, Befrin, Samer, Sandra och Sia. Får se vad som hittas på ikväll. Måste packa inför Sthlm imorgon. Nicole kommer dit på måndag så då jävlar ska vi shoppa tillsammans!
Bilder från dagen kommer upp senare.

torsdag

Lite bilder från gårdagen.
Hur snygga är inte kattungarna Sia?

Nu är det dags för uppfräshning och sen stan, tandläkaren och grejer.

Efter det blir det poolparty hos Evelyn.
















fan vad söt man var när man var liten...

Ligger i sängen och fan vad soft det är att ha en laptop, eller en mactop snarare. Det ska jag döpa min dator till. Jag har en tendens att döpa mina elektriska vänner. Min förförra mobil hette Snyggve, den förra Börje, min andra dator heter Svarte John, min gamla ipod Fulnisse. Min nya ipod och min nya mobil har jag inte hittat något bra namn till än. Dom är fan inte ens nya längre. Hur lång tid ska det ta att hitta ett bra namn liksom... Men iallafall, Mactop är en ny vän i samlingen.
Idag sov jag till klockan 14, men det var bara för att jag la mig klockan 7, så jag blev inte arg på mig själv. Efter att jag matade mig själv åkte jag till Evelyn och hängde vid hennes pool. Kvällen bestod av Evelyn, Befrin, Olivia, Jimmie, tacos, chips, morötter, te och Sex and the City.
Imorgon är det tandläkaren som gäller. Sen hem till Evelyn för mera poolhäng, samt födelsedagsfirande eftersom hon fyller år idag. Eller igår eftersom klockan är över midnatt.
Ja, jag är trött. Godnatt.

onsdag

Blev en sen natt så jag vaknade inte förrän klockan två. Nu ska jag ta med mig hunden och åka till Evelyn och bada järnet.
Förresten, jag är så glad att jag äntligen har fått lite färg!!!

random


tisdag

Nyduschad och färdigsminkad. Ska möta upp Befrin i stan efter att jag har fixat håret och slängt på mig lite kläder!


jävla jävel

Vart har du lagt min jeansjacka? Va?

Lämna tillbaka den!


måndag...

Hurra. Halsflussen blir bättre och bättre hela tiden. Imorgon är det stan med Befrin, kvällen ska väl spenderas med ett annat B förhoppningsvis. I helgen blir det Stockholm.
Och jag ska nog radera min blogg.

den där andrea

Varje gång jag går in på Andreas blogg så lyckas hon alltid underhålla mig. Skön brud säger jag bara.



" Kära Platå,

Jag har aldrig varit Er vän, och det har Ni kanske märkt. Jag har alltid haft svårt för Era dörrvakter som inte verkar veta vad hyfs är, för killarna med listorna i kviltade jackor som tror att de äger Platensgatan och knappt bevärdigar de betalande gästerna en blick. Jag trodde att själva grejen med killar med listor var att de skulle vara lättflirtade?! Jag hatar er kö utmed husväggen och det faktum att man måste betala inträde från klockan 22.00.

Men, kära Platå, allt detta skulle jag kunna förbise, om det inte vore för era fruktansväda gäster. Om man nu har anställt killar med listor för att få rätt klientel till er uppblåsta nattklubb, kanske man också skulle se till att de gjorde sitt jobb? För allvarligt, när ni släpper in killar -90 som tar vad de kan få och om de inte kan få något så tar de det i alla fall, då är det inte roligt längre.


Kära manliga Platåbesökare,

Nej, när jag tittar två meter till vänster till dig betyder det inte att jag vill ligga med dig.
Nej, att bjuda mig på en drink får mig inte att vilja ligga med dig.
Nej, det är inte coolt att hoppa full på kryckor, så nej, jag vill inte ligga med dig.
Nej, att ha en soffa och en champangehink gör inte att jag vill ligga med dig.
Nej, att knäppa upp skjortan ner till naveln gör inte att jag vill ligga med dig.
Nej, när min blick av misstag råkar glida över dig betyder det inte att jag vill ligga med dig.
Nej, bara för att jag går upp på dansgolvet betyder det inte att jag vill ligga med dig.
Nej, tolka inte att jag vänter ryggen till som en invit, jag vill inte ligga med dig.
Nej, du är inte snygg, het, inne, cool eller på något sätt attraktiv. Jag vill inte ligga med dig.
Nej.
Nej.
Men neeeeej.
Men NEJ SÄGER JAG!!


Vänliga hälsningar,
Andrea "

and i will follow you into the dark








idag gråter jag

Mina tre år på Katedral har varit underbara, har lärt mig mycket om mig själv och livet. Lärt mig att man kan ta sig igenom jobbiga grejer. Lärt mig att det finns människor som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta.

Att det regnade igår spelade absolut ingen roll. Det som spelar roll är att jag fick en perfekt dag med min klass, och speciellt med Emma, Julia och Lovisa. Älskar att vi alltid är dom vi är.

Dagen började med uppstigning klockan 05.00, sedan åkte jag och Sandra (som förövrigt hade underbara outfits) in till Sporthallen och mötte alla andra studenter. Fotograferingen gick på 5 minuter, sedan var det champagneöppning utanför toaletterna, efter en stund blir vi meddelade om att vi inte får vara kvar där. Klassen drar vidare till Joel för lite förfest, det kändes underbart att förfesta 08.30. Ni vet hur visan går; klassrumshäng, utspring, flak, mottagning, förfest, middag, utgång.

Mottagningen var perfekt, fick jättefina presenter; bl.a en MacBook Pro och massa presentkort på Sandström De Witt (favoritsmyckesaffär). Förfesten hölls av David och en halv vinflaska senare begav vi oss mot middagen på Storan som serverade god mat. Efter det var det Platå som gällde, det var väl det som var minst kul under kvällen tror jag, satt på en stol mest hela tiden, höll på att somna så trött jag var. Sedan fick jag piggna till för jag och Emma skulle dra på Jacuzzi-efterfest hos tre boys som gick på mitt högstadie. Somnade där, vaknade upp med feber och halsfluss.

Så förutom att jag nu mår som om en långtradare har kört över mig så har allt varit perfekt.














igår

Fan vad mycket jag inte har bloggat. Orkar inte, hinner inte. Studentveckan suger musten ur mig. Men imorgon är det dags, och jag fattar det inte. Här är iallafall lite bilder från igår.




















streetstyle








igår

Igår var jag både bosnisk, hette Anna och var någon bruds lillasyster. Helt okej utekväll om du frågar mig, varit med om sämre och bättre. En trevlig kväll med mycket ögongodis var det iallafall. Det märks att det är sommar nu, alla är så jävla mycket gladare och mer sociala. Härligt. Dock vill jag ha tillbaka det fina vädret...

Nu ska jag läsa.






rosé

Väntar på att mina kära föräldrar ska komma hem och skjutsa mig till Norman för förfest.
Ikväll blir det Måndagsklubben på NH.

Mamma är orolig för att hon tycker att jag dricker för mycket alkohol. Jag påpekar dock att jag bara har studentvecka en gång i mitt liv. Starkt argument känner jag.


protect the skin you're in



by marc jacobs

Mamma och pappa var i London för två veckor sen. Häromdagen frågade mamma om jag visste vem en kille som heter Marc Jacobs är, när jag sa att jag visste det sa hon att hon hade en present till mig därifrån. Det var en fin nyckelknippa, i skinn med leopardmönster.

Sen berättade hon att hon hade köpt en t-shirt till Adam med en naken Helena Christensen på men hon var osäker på om han skulle gilla den. Jag råkade berätta för honom på fyllan vad han skulle få och han verkade gilla det han hörde iallafall. Så ikväll tar jag med den till honom. Blev lite besviken att han gillade min beskrivning av den, hade gärna tagit den själv annars.

(dålig bild jag vet, min systemkamera gömmer sig hemma hos befrin)

i will think of you

Har tillbringat dagen på en filt i gräset, mellan 14 och 18 låg jag och solade, läste och sov. Underbart skönt. Idag har jag dock sett till att inte bränna mig, stolt över mig själv.

Under kvällen har jag mest hängt med Sandra, ätit, druckit te och kollat på Sex and the City. Himla mycket SATC på senaste tiden. Men what the fuck. Det är underhållande.

Även fast jag sov ungefär två timmar där på gräsmattan börjar jag bli sömnig, men ikväll känns det extra trist att lägga sig ensam. Känner att det skulle sitta fint med lite manligt sällskap.


but then again, i don't remember you








befrins artonårsfest

Befrins födelsedag är lika trevlig varje år, skulle dock skippat den sista drinken jag tog innan vi begav oss ner till stan. Att sitta på en bänk mitt på Stora torget och må piss är inte särskilt kul. Tackar iallafall Adam och Timo för tugummit haha.

Efter en stund mådde jag bättre och det var Platå som gällde, dansade loss med Emma, Natha, Norman och flera. Kvällen slutade dock med att jag ville hem och sova i min brors lägenhet men det gick inte för sig eftersom han skulle fixa hemsläp. Visst vettu. SnyggAdam på G. Fick iallafall en sängplats hemma hos Norman, dog lite under natten av värmen i den lägenheten, på morgonen blev det iallafall te , mackor och en bulle på balkongen. Fast det härligaste var nog att Norman knäckte en iskall öl och satte på partymusik kl 11.30.

Hemkommen för en timma sedan. Party it is, kör imorgon igen...




























fest



Ikväll är det party som gäller, klänning är temat. Jag planerade att ha en kjol men nu är jag osäker, är sugen på att ha något mer spännande. Tråkigt att min garderob är ospännande. Får se vad jag hittar på. I vilket fall hoppas jag på en rolig kväll.

Det är ju nämligen dags att fira Befrin som fyllde 18 den 29:de maj. Bättre sent än aldrig.

unforgettable










nytt

Orkade inte ta några vettiga bilder så dom här får duga.
Detta är iallafall nyast i min ringsamling och i garderoben.








bilder













Väntar på bilder från de andra flickornas kameror, jag var grymt dålig på att ta bilder i Prag.
Fy skäms.

fredag

Ikväll är det Sex and the City 2 som gäller för mig, Emma och Lovisa. Sedan planerar jag och Lovisa att sätta oss någonstans och ta ett glas vin. Härligt.

Har solat ihop med Lovisa hela dagen och har lyckats bränna mig på magen. Skönt.

Nu är det dags för städning och sen duuuusch.


godnatt

Imorgon ska jag försöka lägga upp bilder från Prag.


torsdag



Riktigt segt att sitta vid datorn när det är underbart väder ute. Dagen spenderades först hemma hos Evelyn för bad och sol , sedan stan för lite shopping, sedan mer sol hos Evelyn + korv med bröd, grillad banan med choklad, kakor och te. Och Sex And The City. Fan vilken härlig dag. Flickig, men härlig.

Imorgon blir det mer sol, Lovisa kommer hit vid 11 så egentligen är det bäst att jag går och lägger mig. Jag föreslog att hon skulle komma hit klockan 12 men då "missar vi ju solen." Vafan. Nae Lovisa, det gör vi inte. Nu missar jag en hel timmas sömn pga DIG !

Annars så sa Sia i bilen hem idag

"Pontus flickväns katt har fått barn, vet du hur snygga dom var eller?!"


nordic essentials



Nordic Essentials trestegsserie är underbar, jag använde den rosa igår för första gången och fan, det kändes nästan bättre än en orgasm.

hemma



Ae, fan vad trött jag är nu. Kom hem vid 17 idag och efter det har jag hängt vid ån med trevligt sällskap, när jag kom hem har jag avslutat två skolgrejer. Det känns bra men jag har ändå ont i magen. Fan att det kom tillbaka direkt när jag kom hem. Pressen alltså. En upprörd mamma och en svenskalärare i luren. Nåja, nu är det klart.

Prag var underbart. Finns många minnen och internskämt att tänka tillbaka på. Och en rolig historia som jag berättar när jag orkar.

Nu ska jag sova loss.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus