greece

Jag & mina vänner flyger till Grekland imorgon. Är hemma igen nästa lördag så bloggen får vila tills dess!

i wasn't that drunk

various tumblr

lantliv

Ungefär såhär ser väl mina vardagar ut. Skogspromenader, hundar, kossor och kattungar. Fint.

lördags

Bilder från i lördags när jag, Emilia & Befrin satt på Platås uteservering och avnjöt kaffe, te & vin. Fick även sällskap av ett gäng afrikanska dansare.


ögongodis

carolinesmode.com

packning

Har spenderat min kväll med att promenera med hunden, ätit thaimat och packat. Är inte helt klar än men det sista fixar jag imorgon. Nu blir det film och te.

pedikyr

Jag har Sveriges lenaste fötter. Om jag var tillsammans med en fotfetischist skulle han sitta och ta på mina fötter hela kvällen. Hade ju varit skönt.

bla bla bla

Vad hände med att det skulle vara fint väder idag? Det är ju gråa moln överallt. Himla tråkigt. Men då är det tur att vi åker till Greklandet på fredag och får vår dos av sommar och sol.
Idag ska jag på pedikyr. Spännande.

lohan

tumblr
Lite glamour-modell slash Marilyn Monroe slash Megan Fox? Snygg bild i vilket fall.

orkar inte

Vet ni vad jag är trött på?
Att folk ska kommentera vad jag borde göra och inte göra. Du borde börja träna. Du borde jobba. Du borde städa. Du borde tänka kvalitet, inte kvantitet. Du borde lyssna på den här musiken bla bla bla.
Var bara tyst och bry dig om ditt eget liv. Jag vet att jag borde träna, men jag hatar att jogga och tänker inte lägga pengar på gym. Och nej, jag vill inte jobba i sommar, och ja, jag ska städa!!! Jag köper vilka kläder jag vill och lyssnar på den musiken jag vill. Jag lyssnar på samma låt hundra gånger om jag vill det. Vad rör det dig?
Var bara tyst.

saknar


mm...

Tycker att Carolina Gynnings pojkvän kan bli min istället.
¨
gynning.net

epilator

Jag förstår verkligen inte hur jag kan sova så mycket. Hur svårt kan det vara att ta sig upp på morgonen när väckarklockan ringer? På riktigt Malin? Skärp dig. Jag känner mig så värdelös när jag går upp vid halv tolv. Visst, jag har väl inte något särskilt viktigt att göra så jag måste ju inte ta mig upp. Men ändå.
Jag tänkte ge mig på epilatorn idag. Försökte igår men jag var alldeles för trött för att ignorera smärtan. Så det blir ett nytt försök idag. Förresten kan jag ju säga att ni verkligen inte borde köpa Brauns nya epilator. Den luras bara. Det finns ett rakblad som rakar bort dina hårstrån efter pincetterna har ryckt bort några. Då är det bättre med en gammal hederlig epilator som drar bort alla hårstrån, visst du kanske får mer ont och får hålla på lite längre. Men det är det värt. Mamma hade nämligen den nya från Braun så jag testade den och som sagt, den var sämst. Hennes gamla är mycket bättre. Så det så.

the moon is never bigger than your thumb

various tumblr

mo cuishle

Jösses. Nu har jag gråtit så det räcker året ut.
Har du inte sett Million Dollar Baby så tycker jag allt att du ska se den.

livet som skalbagge

Jag var ute i skogen och promenerade förut. Kom på mig själv med att se en skalbagge  ligga på rygg och sedan säga högt "Vill du ha hjälp?" varpå jag böjer mig ner och vänder på den så att den kan fortsätta sin lilla resa. Är inte det en sann djurvän eller vad? Vilken tönt jag är.
Men tänk er att ligga på rygg och sen inte kunna komma någonstans? Hur jobbigt som helst ju.

11.06

Har precis slängt i mig havregrynsgröt, smoothie och te. Känns som en bra frukost. Ska hoppa in i duschen och sen göra mig vacker för att sedan åka in till stan och möta upp Andrea. Som jag har väntat på att få träffa den flickan.

bradley cooper

Spenderar söndagskvällen med Sandra, Sia och Bradley Cooper. Fin kille det där.
Vi kollar iallafall på Limitless och töntarna bredvid mig får mig att vilja skaffa mig en pojkvän. Känner mig lite ensam bredvid dessa två.

söndag

Det regnar ute och jag har inte gjort något vettigt på hela dagen. Eller jo förresten, jag har rensat min dator på en massa onödiga bilder. Det anser jag vara vettigt.
Utöver det har jag promenerat med hunden i regnet, ätit och läst lite. Känner att det går lite segt på bloggfronten men kan inte låta bli eftersom jag har en hel del tid att ta igen med alla mina vänner så ni får stå ut.

23.14

Har spenderat kvällen ihop med en annan sjukling. Nämligen lilla Befrin. Vi har ätit chips och godis och kollat på film. Mår dock oerhört mycket bättre nu, om någon skulle råka bry sig.

i'll tell you a secret

various tumblr

sjuk

Nahe. Det blev ingen fullspäckad fredag för mig. Febern har gett med sig lite men känner mig allt för hängig för att hitta på något där jag behöver energi. Ni vet när man är pigg i hjärnan och vill göra grejer men kroppen är allt för seg? Så är jag nu. Så jag är oerhört uttråkad men försöker jag göra någonting som involverar att man ska röra sig så blir jag astrött. Så jag ligger och läser och hänger med 5 flugor. 5 stycken! Varför måste dom vara där jag är hela tiden? Luktar jag så illa?

är det verkligen så enkelt?

"Vi satt i vår hyrda van och drack och spelade akustisk gitarr, när jag kom på det skräniga introt till Paradise City. Duff och Izzy började spela medan jag tog ut ackorden. Jag började nynna på en melodi och spelade den om och om igen. Sedan inflikade Axl:
"Take me down to the Paradise City..."
Jag fortsatte spela och slängde ur mig några improviserade textrader:
"Where the grass is green and the girls are pretty", och tyckte det lät astöntigt.
"Take me down to the Paradise City", sjöng Axl igen.
"Where the girls are fat and they've got big titties!" skrek jag då.
"Take...me...home!" avslutade Axl.
Det beslutades att "grass is green"-varianten funkade bättre och jag, som hellre föredrog mitt andra alternativ, blev nedröstad."
Tänk att något så episkt skapades så enkelt och snabbt. Kungar.

honey don't stop tryin'

Everyone needs love 
You know that it's true 
Someday you'll find someone 
That'll fall in love with you 
But oh the time it takes 
When you're all alone 
Someday you'll find someone 
That you can call your own 
But till then ya better... 

Now you're clean 
And so discreet 
I won't say a word 
But most of all this song is true 
Case you haven't heard 
So c'mon and stop your cryin' 
'Cause we both know money burns 
Honey don't stop tryin; 
An you'll get what you deserve


randoms

stockholm streetstyle, various tumblr & vanillascented.freshnet.se

21.38

Vet ni vad jag har börjat längta till nu? Universitetet. Sjukt mycket! Det ska bli så himla roligt att få träffa nya människor och komma in i en ny fas i livet. För tillfället lutar det mot Uppsala (eller London beroende på vad det kostar). Vad jag ska studera är mindre klart. Men det har jag ett år på mig att lista ut. Engelsklärare? Fotograf? Je ne sais pas. Gymnasielärare kan jag tänka mig vore roligt men fotograf vore ännu roligare. Men hur svårt är det inte att lyckas i den branschen? Men skit samma eller? Man ska väl följa sina drömmar antar jag.
Åh nej. Tror jag börjar få feber. Kan vara det tråkigaste som finns. Speciellt med tanke på att jag har hela morgondagen bokad. Hänga loss med Andrea på dagen och sedan gå på July Crisis spelning på Lorient på kvällen. Så nej, jag tänker inte ha feber.

torsdag

Har plöjt igenom alla säsonger av Sex and the City. Kollade sista avsnittet i förrgår och nu känns det tomt. Är uttråkad nu och skulle mer än gärna sysselsätta mig med att kolla på det. Men icke. Får ta och göra iordning en till kopp te och läsa min bok om Slash, det är ju rätt bra underhållning det också.
Livet är rätt enkelt när man är arbetslös. Idag har jag gått skogspromenader (ja, plural! bra malin), handlat mat, umgåtts med Befrin och 4 veckor gamla kattungar. Mia maria vad dom var söta.
För övrigt så har jag en 90-talstoffs i håret.

you jump, i jump


äntligen

så har vi bokat utomlandsresa, blir en vecka på Kos.

måndagsklubben

Igår var det måndag och det innebar måndagsklubben på NH. Jag, Emilia, Olivia, Sandra & Befrin beställde in vin, dinkar, öl och lite plockmat och satt på uteserveringen, hade det allmänt mysigt och kollade på när allt fler folk strömmade in. Träffade vänner och bekanta som man inte har sett på hur länge som helst. Alltid lika trevligt.
Åh, glömde ju att vi träffade Alexander Rybaks lillebror också.

sebbe spelar fruit ninja. och förlorar, kan ju påpekas.


random konversation i min soffa nyss

Linnea: Hade inte du den där klänningen på en bild någonstans?
Sandra: Jo, jag hade den hemma hos Linnea.
Linnea: ... Jag är Linnea.
Sandra: Oj! Jag skulle säga "när jag satt bredvid Matilda"
...
Emilia: Va?! Vad sa ni nu? Vad gjorde jag för dumt?

16.34


söndag

Måste lära mig att inte gå upp för sent om dagarna. Sover jag för länge så är jag så sjukt seg hela dagen. Idag gick jag inte upp förrän klockan 13. Inte okej.
Åt lunch på stan med Jakob, inhandlade lite textilfärg och böcker. Sedan åkte vi hem till mig, läste i solen på min altan och inväntade David. Medan dom satt i min säng och läste lyckades jag packa upp alla mina kläder som jag hade med mig hem från London.
På kvällskvisten blev det middag med ett gäng och sedan lite mys hemma hos Emilia. Har precis avslutat kvällen med några Sex and the City avsnitt och nu är det dags att lägga sig i sängen. Klappa lite på min fina vovve först kanske.
Vilket tråkigt inlägg det blev då. Men nu har jag redan skrivit skiten så lika bra att publicera det.

i will rock this dress


igår

Ber om ursäkt för dom suddiga bilderna men jag orkade inte ha med mig någon vettig kamera igår.
Jag flyttade som sagt hem i torsdags kväll, och igår begav jag mig hem till Befrin som tog studenten. Det var hur kul som helst att se hennes min när hon öppnade dörren och insåg att jag stod där. Hon började gråta flickebarnet. Bäst för henne. Annars hade jag nog blivit lite besviken.
Hur som helst, det hela började med middag och drinkar hos Befrin. Sen vandrade vi ner mot ågatan och Platå. Det var ju självfallet bara en massa studenter ute så jag träffade inte så många jag kände. Dansade med Samer & Emilia ett tag men jag mötte upp Lovisa redan vid 00.30 och efter en vinglig och långsam cykelresa hem till henne låg vi och pratade innan vi somnade. Skönt att vara hemma hos vännerna igen.

17.32

Vet ni vad jag alltid har ogillat? När folk som har varit borta i ett år kommer hem igen och klagar på allting. "Åh det var så himla mycket bättre i London" eller "Åh vad lite folk det är ute här. Tråkigt. I London är det folk överallt". Det suger. Det är så sjukt störande. Amen flytta igen då!
Kom på mig själv igår natt med att säga att Linköpings uteliv var trist jämfört med Londons. Ångrade det sekunden efter att jag sagt det. Inget mer sånt nu. Fy. Det är ju som den där psykologiteorin. Att man ogillar saker hos andra men man gör exakt samma saker själv. Jättedumt.

i'm coming home

Kan ju meddela att jag har flyttat hem till Linköping. Bara för er som inte är vän med mig på facebook som redan har förstått den nyheten...
Kom hem i torsdags kväll för att överraska Befrin på hennes student (igår). Det är hur skönt som helst att vara hemma, samtidigt som det är trist att lämna London. Men jag åker tillbaka dit i 2 veckor i augusti så jag är inte allt för sorgsen.

your judgement is irrelevant


peter & joseph

Hur söta bilder?
Det är Emmas boy & hans lillebror.
Väldigt fint måste jag säga.

bloggnamn

Hallå. Jag måste ju komma på ett nytt bloggnamn. Så sjukt segt att byta blogg. Kanske bara ignorerar det faktum att min blogg kommer heta livinglondon men att jag inte kommer bo i London.
Adam & Sebbe föreslog leavinglondon. Gulligt.

00.27

Nu fungerar la interneta igen. Känns ju bra.
Adam & Sebbe har varit här i några dagar så jag har hängt och slängt med dom.
Vi har promenerat i Hyde Park, druckit öl/vin, ätit indisk mat, kollat på Michael Jackson-musikalen och shoppat lite.
Åhh. Jag försökte köpa en ny parfym idag. Gick inget vidare. Det är ju hur jobbigt som helst att hitta en ny parfym... Jättetrist att gå runt och lukta på en massa flaskor? Mycket lättare om någon bara ger mig en parfym som luktar gudomligt. Snälla?

abstinens

Tydligen kommer jag vara utan internet i några dagar.
Så vi höres på fredag igen mina vänner.

16.35


söndag

Har en lugn söndag. Myser i sängen med Lily och Sex and the City.
Utöver det så hoppas på att Joline vill äta middag ute med mig ikväll...

igår

Spenderade eftermiddagen strosandes i Notting Hill. Knäppte lite kort, åt frukt, kollade på folk och inhandlade silversmycken. Att jag aldrig kan få nog.
Smycken för 5 pund och flickorna samlas likt gamar runt ett lik.
Efter att jag spenderat några timmar i Notting Hill åkte jag till Shoreditch för att träffa James. Vin, thai-mat och film stod på schemat. Vi såg 1408. Ovärd. Se den inte.

poker

Blev positivt överraskad imorse när jag kom ner till köket. Dom hade inte krigat så mycket som jag trodde. Och dom stannade inte uppe till 6. Bara till 04.30. Åh, och dom rökte inte inomhus! Men jag hade rätt om att musiken var på alldeles för högt hela natten. Och om att det låg en man i soffan när jag kom ner på morgonen. Faktiskt samma man som låg där förra gången dom hade pokernight... Hmm?

fredag

Hej hej hallå.
Fredag och jag förbereder mig på en natt utan sömn.
Det är nämligen poker/grill-kväll som gäller i huset. En himla massa 35+ som ska spela poker och dricka alkohol. Tro mig, när dom väl festar så festar dom hårdare än dom flesta i vår ålder. Har hög musik på exakt heeela tiden, röker inomhus, dansar på borden och drar hem runt 6 på morgonen.
Ben & Daniel kollar på film i sitt rum och jag och Rachel kollar på Musse Pigg nere i tv-rummet.
Ae. Jag var hemskt dålig imorse. Tog ingen promenad som jag hade tänkt... Gick upp en halvtimma innan jag skulle börja jobba. Dvs 12.30.
Och åh vad jag bävar inför imorgon när jag börjar jobba 07.30. Kommer se ut som tredje världskriget här på nedervåningen... Jag måste inte städa undan efter deras party men jag är för pedantisk för att bara låta det vara. Så känner jag mig själv kommer jag spendera 3 timmar med att diska glas, slänga ciggfimpar och hälla ut öl&vin-slattar. Allt så tyst jag kan för att inte väcka mannen som har däckat i soffan.

i'm going home

Haha. Pinsamt.
Men det är väl rock antar jag?
Orkar du inte se hela spola fram till 1.11

if someone's taken, they're taken

'

21.16

Blev ingen utekväll för mig. Segt.
Försöker tänka positivt. Slipper slösa pengar. Kan börja kolla på SATC säsong 4. Slipper vara trött hela dagen imorgon. Fler positiva punkter än så kan jag inte komma på...
Jag tänkte gå ut och gå för 2 timmar sedan. Men jag fastande i facebookchatten. Får bli en morgonpromenix om jag lyckas ta mig upp ur sängen.
Nae. Jag har inget intressant att säga direkt. Hörrni, förresten. Är det bara jag som verkligen stör mig på att barnkläder är lika dyra som vuxenkläder? Det är ju jättedumt. Barn växer ju ur sina kläder efter 2 månader. Vilket slöseri.
Typiskt. Nu smsar James och vill ses.

varför levde man inte i LA på 80-talet?


update angående dateletandet

Malin: Har ingen att gå ut med. Det här suger.
Ida: Åh pluttan då. Meshach? James?
Malin: Meshach ska spela fotboll (pff) och James svarar inte.
Ida: Ringt?
Malin: Skickat 2 sms.
Ida: Verkar lite desperat att ringa då kanske...
Malin: Aa
Ida: Ingen annan rolig du kan höra av dig till då?
Malin: Smsa arthur för 1.5 timma sen. Han svarar inte heller.
Ida: Vill du ha någon av mina? Matt? Glen? Ed? Matt Kern? (HAHA you wish) MJ? Danny? Ben? Darren? Henry? "Svart Hammersmith" borde du ju ta! Han tyckte till och med jag var snygg. Har en som heter "Shoreditch kille". Han var snygg. Och så har jag "Sam - SVARA INTE!". Han säger nog inte nej. Matt är inne på FB, ska jag skriva till honom och säga att du känner dig ensam? Sharing is caring.
.
Åh vad det är bra med vänner.

vill inte sitta inne

Försöker desperat hitta en date tills ikväll. Så många killar i telefonlistan men ingen att gå ut med. Lite som att ha en garderob full med kläder men inget att ha på sig.

snyggt


om jag kommer sakna att ha en takterass med den här utsikten?

jo. det kan man väl säga

att göra slut

Det är ju en otroligt jobbig sak att genomföra.
Pratade om att göra slut med vänner igår med Lovisa. Att det är ju faktiskt något som man måste göra ibland. Kom fram till att det är svårt att inse när vänner faktiskt behandlar en illa. Om en kille man träffar hade behandlat en på ett sådant sätt så hade man insett det direkt och blivit svinarg. Jag menar, tänk er att ni har känt en kille en lång period och verkligen bryr er om honom. Men så är det alltid du som hör av dig, han hör inte av sig på veckor, till och med månader. Är det okej? Nej. Då blir du ju upprörd och arg och frågar vad det är för fel på honom. Tycker han inte om dig? Men är det en vän som gör så. Då tar det ett bra tag innan du faktiskt förstår att du är den enda som anstränger dig i förhållandet.
Fungerar helt enkelt inte.

aw. jag måste börja kolla på Glee.


wednesday

1:a juni. Coolt. Det var väl jul nyss?
Idag har jag spatserat runt på Oxford Street med Matilda & Lovisa. Senaste gången jag såg dom två girlsen var på nyårsafton så det var ju ändå på tiden.
Lyckades hitta en födelsedagspresent till min mor och ett par örhängen till mig själv. Känns helt okej. Nu borde jag verkligen plocka ordning i mitt rum men det finns ingen lust eller ork. Så jag hoppar det tills vidare.

om du inte har något vettigt att säga behöver du inte höra av dig. jag skiter i vilket.

haha lollan då

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus