alkohol

Sitter och fyller i ett formulär som jag ska lämna in hos läkaren imorgon. Dom frågar hur ofta man dricker alkohol... Jag skäms lite när jag måste fylla i det näst värsta alternativet. 2-3 gånger i veckan. Förut hade det varit 2 - 4 gånger i månaden. Jävla Camden. I blame you...

tisdag 11.22

Jaha. Och så har visst snön hittat till Englandet också.
Har spenderat morgonen hos läkaren med ungarna för dom fick sina sprutor inför Indien. Imorgon måste jag registrera mig så jag kan få lite sprutor jag också.
Nu ska jag skypa med Sandra. Rätt bra att hon är ledig mitt på dagen och att jag är ensam hemma just nu. Perfekt.

11.12 måndag

Har precis städat hela undervåningen och strax är det dags att ta itu med tvätten. Det är konstigt hur jag verkligen har börjat gilla att städa och tvätta. Verkligen avkopplande.
Tror jag skippar träningen idag. Känner inte för att stressa under min tvåtimmars-paus, så istället ska jag ta en lång varm dusch, plocka ordning i rummet och sedan gå ner till Crouch End för att köpa något litet till mig själv. Kanske mössa och vantar. Känns oerhört välbehövligt just nu... fryser öronen av mig varje gång jag går utanför dörren. Och jag vet, jag ska väl inte klaga på -1 och snöfritt när ni där hemma har -10 och en halvmeter snö. Men ändå.
¨
Tänkte också ta och pimpa min mobil. Kanske inte exakt som tjejen här över dock...
Dagens låt:
Marina and the Diamonds - I am not a robot
Gillade den inte första gången jag hörde den, men sen gjorde David klart för mig att den visst är bra. Och nu kan jag inte sluta lyssna på den.

yes please


22.16

Blev ingen shopping... Hittade lite skit på Primark men som vanligt ångrar jag mig alltid när jag ser hur lång kön är. Det känns liksom inte värt att köa i en kvart för tre par strumpbyxor. Men vi får se, nästa gång har jag kanske energin.
Lite obehagligt när jag gick av bussen idag för övrigt. Det är en mamma med två barn som börjar ropa "Noah?" och jag ser hur hon får mer och mer panik i blicken, hon börjar skrika ännu mer och upprepa namnet tusen gånger om. Förstår att det är hennes tredje barn som är borta. Det händer lite då & då att barn blir kidnappade mitt på gatan under dagarna på Londons gator så hon börjar gråta och skriker "Someone has stolen my child!" Stackarn... Fatta den paniken. Ungen hittades dock efter några minuter.
Eftermiddagen & kvällen spenderades med Ida, en massa te och filmen Young Victoria. Ganska så bra film, ögongodis innehöll den iallafall.
En annan fröjd för ögat är den vackra skapelsen här under. Är bara tvungen att visa den här bilden jag tog på henne för ett tag sen.

konstigt

Det hände inget roligt igår.
Det var inger roligt folk ute.
Det var ingen bra musik.
Helt enkelt inte en värd kväll, och jag lyckades spendera för mycket pengar.
Det enda som är värt att nämna är väl att jag utförde min allra första facerape...
Nu ska jag träffa Ida & shoppa. Julklappar? Till mig själv?

streetstyle


15.45

Nemen ändrade planer.
Spenderade så lång tid på gymmet att det till slut blev ovärt att ta sig in till stan. Så jag ligger under täcket och pratar med kära Befrin.
Jag vet inte. Det är ingen jättebra dag idag. Orkar liksom inte med mig själv.

lördag

Jag skulle gå upp 08.30 för att röra mig mot gymmet. Orkade inte så jag gick upp 10.30 istället... Way to go. Men nu ska jag iallafall ta mig i kragen och gå dit. Efter det ska jag som sagt träffa Ida & hennes familj.
Ikväll blir det förmodligen Camden så vi hörs imorgon mina små fåglar.

"and i'm surrounded by a million people, i still feel alone"

Alltså, häromdagen när mitt hjärta brast vet ni?
Då spelas Michael Bublés låt Home i högtalarna i omklädningsrummet. Det var ingen bra timing kände jag.
Jag blev ju seriöst besviken när jag såg honom hålla hand med henne. Det är ju inte så att jag på riktigt blir ledsen eller mår dåligt, men ni vet. Man går och laddar upp jävligt länge för att ställa en fråga, det pirrar lite extra precis när man ser honom och man drunknar lite i ögonen. Och så hade jag verkligen bestämt mig för att nu jävlar ska jag allt fråga om han vill hänga. Och då ser jag det där. Haha. Och så spelar dom sorglig musik. Dålig stil skulle jag vilja säga.

no more doubts

'

efter Indien. det är allt jag säger.

i made my bed and i sleep like a baby

Nahe. Fredagkväll.
Jag vill gå och lägga mig men det kan man ju inte göra än. Halv nio är på tok för tidigt för sånt trams ...
Först tänkte jag skita i allt, åka till Camden och dricka en massa vodka/redbull men efter att ha blivit Dissad med stort D av den manliga trion så hoppar jag det. Känns lite halvbra att åka och festa ensam. Hade förmodligen varit ganska kul ändå eftersom det finns en himla massa trevligt folk ute. Men så lågt har jag inte sjunkit än. Plus att jag ska ju bege mig till gymmet imorgonbitti, och efter det ska jag nog shoppa lite. Måste stilla mitt begär.
Vad tycker ni jag ska säga till Gymkillen imorgon? Stirra på honom, stega fram och ge honom en käftsmäll? Eller helt enkelt ignorera det faktum att han höll hand med bruden med kort hår, blinka gulligt med ögonen och be honom om hjälp med min Blackberry. Återstår att se.

baptiste

Jag tror att Jon Kortajarena kanske har fått konkurrens. Iallafall i mina ögon.

rachel

Rachel brukar vara med ibland när jag sminkar mig. Och som bekant vet man ju att barn gör som man själv gör. En gång efter att jag hade smetat på en massa foundation i ansiktet vände jag mig om och där står hon med tandkrämen i högsta hugg och smetar i ansiktet. Hon tittade undrande på mig när jag började skratta. Så underbar.

jag är en snäll vän

måste lägga upp den här bara för Ida bad mig att inte göra det...

idol

Usch vad jag blir ledsen att jag inte kan kolla på Idol i år. Död åt tv4 play. Jag vill ju kolla på Olle.
Det här var ju så grymt bra. Älskar låten & Olle.
Olle, om du läser det här. När ska vi gifta oss? 

för jag brinner


10.20

Fredag morgon. Och det betyder rostade mackor med cheddar och jordgubbsmarmelad för mig. Grönt te får man inte glömma heller.
Är ensam hemma med Rachel fram till 14.15. Rätt skönt eftersom det ända hon vill göra är att kolla på TV. Stänger man av den så börjar hon skrika "NOOOO". Fett söt. Jag klagar dock inte för det betyder att jag kan ägna mig åt saker som jag vill göra. Typ äta, lyssna på musik, kolla på Gossip Girl och sova.
underbar klänning

godnatt

Bäddar ner mig i sängen. Ljus, lugna låtar, babyrosa mjukisbyxor och babyblå tröja. Det är ungefär lika kallt i mitt rum som det är i ishotellet i Jukkasjärvi. Och jag avskyr att sova med kläder på.

pojkar. köp.


och idag lider jag av brustet hjärta

Ironiskt att när jag tror att det är påväg att gå framåt med Gymkillen så ser jag honom hålla hand med en brud som också jobbar på gymmet. Hahaha. Tycker så synd om mig själv.
Hon var ful också. Iallafall fulare än mig. Om man nu får säga så. Vad är grejen med det? Han är ju jättefin och så skaffar han en sån brud. Nae. Hemskt.
Vet inte om jag tycker mest synd om mig eller honom.
Va? Jag? Nej jag är inte bitter.

balen


12.24

Nej men jag får helt enkelt be om ursäkt. Jag orkar inte med livinglondon.blogg.se. Så himla tråkigt just nu. Jag har inga bilder att visa, inga historier att berätta och jag är så ofantligt trött på utseendet av bloggjäveln.
Det är vid sådana här tillfällen jag vill klicka på "ta bort blogg". Men jag vet att jag kommer ångra mig sekunden jag gör det. Så den får vara tråkig och ointressant tills jag har fixat designen. Eller tills jag har bilder eller något att skriva om. Kanske borde ta en bloggpaus ;) ? Haha. Nej orka.
Nu ska jag snart simma. Puss och så.

13.26

Amen idag var det ju riktigt fint väder ute. Blå himmel & grejer. Och jag sitter fortfarande vid köksbordet. Ska ta tag i mig själv och promenera ner till gymmet och jag känner på mig att idag blir det framsteg med Gymkillen.
Annars är mina onsdagsplaner att posta ett brev, fixa lite andra saker på stan & sedan ta hand om Ida som gått och blivit förkyld som ett as.

guns


emma

Åh inatt drömde jag att jag träffade Emma. Jag kramade om henne, grät och vägrade släppa henne. Sen vaknar jag av att jag håller andan för jag gråter så mycket i drömmen att jag inte kan andas.
Jag vill ha april nu.

"här är ditt kylskåp"

Mamma & pappa har pratat om hur dom inte äter något längre när inte jag & Adam bor hemma. Jag trodde väl inte att dom menade det bokstavligt.
Men häromdagen skickade mamma en bild på kylskåpet hemma...

yes please


lördags

I lördags var det väl en sisådär 100 personer här och festade. Två killar som lagade all mat, två dj's, ett band, en bartender och jag & Ailyn (au pair). Dom hade beställt en jäkla massa sprit, vin, öl, champagne och en himla massa glas i olika former. Alldeles för många glas. Jag tror att jag stod och diskade glas konstant i en timma. det tog aldrig slut så efter ett tag gav jag upp. Drack en Pisco Sour och småpratade med bartendern. Som jag för övrigt har bestämt att jag ska träffa igen, lovade honom att jag skulle komma till hans bar/klubb där han jobbar. Och han kör motorcykel, hur roligt? Dock är jag lite fundersam, undrar om han inte är bög. Men jag hoppas inte det. Å andra sidan har jag för mig att jag hörde att han sa att han hade flickvän. Men jag hoppas inte det heller.
I vilket fall, jag slutade jobba vid 01 kanske. Och sedan började festen för mig också. Jag måste säga att det är riktigt underhållande att kolla på hundra 40-åringar som super skallen av sig och dansar hela natten lång. Det var riktigt svårt att hålla sig för skratt dock för ni anar inte hur roligt vissa dansade, pinsamt fult. Kvällens höjdpunkt var väl när Carlos gick rakt in i en glasdörr.
Toaletten gick sönder, oräkneliga glas gick sönder, det låg cigaretter lite överallt och golvet var ungefär lika lerigt som marken på Hultsfredfestivalen.
Någon stal min säng, så det slutade med att jag & Pete (en av killarna som lagade maten) somnade på en madrass i vardagsrummet.
Carlos var för övrigt riktigt jobbig, försökte få mig att dansa var femte minut och klappa mig på röven. Kände att min röv var ganska populär bland de 40-åriga männen... Kände mig utnyttjad. Funderar på att anmäla.

10.19

Städmåndag som gäller. Skönt faktiskt, blir så skönt avslappnad av det. Efter det blir det träning och sedan mer jobb.
Och jag måste verkligen göra något åt bloggen, men sist jag försökte fixa designen så gick allt åt helvete verkligen. Så irriterande.
Daniel Adams-Ray - Lilla Lady

rape path

Alltså, när man ska gå från bussen till Ida måste man gå igenom The Rape Path som vi kallar det för.
Den är inte så hemskt lång, men den är läskig. Och det är mycket mörkare än vad bilden visar, jag ändrade exponeringen och skuggorna för att visa er hur vidrig den är. Första gången jag gick där ensam på kvällen trodde jag att mitt hjärta skulle hoppa ut ur kroppen. Nu har jag nästan vant mig. Men det känns bättre att småspringa igenom den än att promenera. Vider.

bambi


igår

Jösses. Igår visade sig bli en riktigt lyckad kväll. Förutom att jag fick en drink kastad på mig... Och att mina vita converse inte längre är så vita. Men det var oviktiga detaljer. Kom undan ganska billigt, fick höra mycket bra musik, trivdes i mina kläder & Camden bjöd på mycket ögongodis igår.
Fick också höra den sämsta raggningsrepliken någonsin.
"I've been thinking about you since we met last week"
"What? We didn't meet last week did we?"
"I'm quite sure we did..."
"Hmm... Can't remember"
"Oh no. It was probably in my dreams"
.
Tur att killen var bland det snyggaste jag har sett på länge.

19.07

Torsdag kväll. Och det betyder Camden med Ida. Börjar bli lite av en tradition känner jag.
Så på återseende. Hörs imorgon.







20.59

¨
Har haft en fin dag med Ida. Strosat i Camden, köpt röda linser av misstag, druckit latte, skrattat, pratat, målat naglar.
Ae. Jag orkar inte. Godnatt mina turtorduvor.

onsdag


9.53

Åh vad jag vill ändra min design, men det är så jobbigt och krångligt att jag inte orkar. Och detta leder till att det är tråkigt att blogga eftersom jag inte gillar hur bloggen ser ut. Men det finns så mycket annat som jag tänker på just nu.
Jag ska strax bege mig ner mot gymmet, men jag har inte riktigt vaknat än. Så jag kopplar av en liten stund och samlar energi. Efter gymmet ska jag träffa min kära Ida.

s&m

jag saknar dig
man säger ju att saknad är bra. men ibland gör det förjävla ont.

19.22

Kollar på Gossip Girl och försöker att hålla tårarna borta. Jag hackar nämligen lök samtidigt.
Är ensam med ungarna ikväll och imorgon eftersom Debs & Matt är i Köpenhamn och äter finmat på världens (typ) kändaste restaurang. För oss här i The Cockerill Mansion blir det spaghetti & köttfärssås.

nöjd

Alltså det bor en liten Monica (hon i vänner alltså) i mig. Jag blir verkligen tillfredsställd utav att organisera saker... Blev supernöjd med mig själv efter att ha fixat Rachels garderob förut idag. Och förut så fixade jag nya spotifylistor; rock, lugnt, fest osv. Som sagt, oerhört tillfredsställande.

dagens crush

& förmodligen en bra tid framöver
Queen

bortskämd?

Har spenderat en timma åt att organisera Rachels garderob. Ungen har 800 gånger mer kläder än vad jag har. Hon har en till garderob bredvid denna. Men den skiter jag i.

streetstyle


15.11

Idag mår jag prima ballerina! Skönt att inte ha två deppdagar på rad. Det räcker med en i månaden tycker jag haha. Så nu ska jag se till att vara glad resten av November.
Vädret är underbart idag - frisk luft & blå himmel. Trist att jag inte kan spendera dagen ute då jag jobbar idag. Städning och fix inför festen på lördag står på mitt schema. Det kommer komma ungefär 100 pers hit på lördag och supa skallen av sig. Jag ska "jobba" då, se till att alla har en drink i handen. Ungefär så. Känner på mig att det kommer slinka ner en och annan drink i min strupe också. Kan ju säga att dom slår på stort när det gäller den där 40års-festen iallafall. Tre DJs, ett band och en bartender. Plus mig själv och två till som ska dela ut drinkarna. Haha vafan liksom?

idag är ingen bra dag

Nej. Idag är ingen bra dag. Jag är inte helt säker på varför.
Förmodligen brist på kärlek.
Det blir så ensamt när man faktiskt tänker på att man är i en stad där ingen älskar en.

vackert


söndag

Jösses vilken seg dag. Har suttit framför Gossip Girl precis hela dagen.
Så nu ska jag bege mig ner mot gymmet, känner att jag behöver göra något där jag inte tänker så mycket.
När det är så här mörkt ute dock så känns det som att klockan är tio på kvällen, känns konstigt att traska ner till gymmet då.

grattis på fars dag

jag älskar dig

godnatt

Gossip Girl övergick till ett glas vin i Crouch End. Ett glas övergick till en flaska. Crouch End övergick till Camden. Camden betyder mer vin. Och pojkar.
Fick min lön igår. Har ingenting kvar... Bra jobbat mallan.

21.50

Först hade jag planerat att ligga i sängen hela kvällen och titta på Gossip Girl, men nu har planen ändrats.
Blir att ta ett glas vin eller två nere i Crouch End tillsammans med Joline. En tjej från Norrköping som flyttade till Crouch End idag.

tunnelbanan

Kaos i tunnelbanan idag, fick panik. Och damp. Och allt som går att få. Obeskrivligt mycket människor vill jag lova... I princip alla linjer förutom två var avstängda kändes det som. Så när alla måste ta samma linje blir det ett himla tryck vill jag lova. Man fick gå myrsteg samtidigt som man hade nackhåret på människan framför uppe i näsan.
Förutom det hade jag en väldigt trevlig dag med Frida. Jag sa ju päls och jeans. Vad kom jag hem med? Kavaj, halsband och underkläder... Kavaj och underkläder behövde jag dock så det var väl egentligen bättre att jag köpte det än päls & jeans.
Sen träffade jag min blivande man på H&M igen. Fin är han.

a night out


lördag eftermiddag


Drar mig in mot stan för att träffa Frida.

11.05

Vad trött jag blir på mig själv. Det finns så mycket jag behöver köpa, typ mössa, vantar och strumpor. Men inte kommer jag köpa det inte. Istället står päls och ett par ljusa jeans högst upp på listan. Det är ju så himla mycket roligare.
Utöver det sitter jag och drömmer mig bort till April, 2 veckor i New York med Emma & Lovisa. Jag kan inte förstå att jag kommer få krama om dom i 14 hela dagar. Emma som jag inte har träffat på över 5 månader. Det är så overkligt när man faktiskt tänker på det. Sen blir allt lite bättre när jag inser att vi fortfarande är lika nära och att min framtid inkluderar henne. Jag kan inte leva utan henne helt enkelt. 

lördag morgon


yes please


torsdags

Nej men  vad ska man säga om torsdagskvällen då?
Jag & Ida hade trevligt på bussen till Camden, som vanligt. Skönt att ha hittat någon som är lika dum i huvudet som jag. Frida du är också rätt dum i huvudet så du räknas in i föregående mening också... Skämt åt sidan. Med dum i huvudet menar jag självfallet underbar.
Kvällen börjades på World's End där vi mötte upp Kay, Lauren, William och en kille jag inte minns namnet på. Kay's ex i vilket fall. Sedan blev det Hawley Arms, tills dem stängde. Därefter något nytt ställe som var ganska häftigt, inget folk. Men häftigt. Rulltrappor och grejer. Hoppas det blir populärt för jag går gärna dit igen. Hann väl hänga där inne i ungefär 10 minuter, sedan tog jag en taxi hem för jag mådde illa.
Kay hade med sig sin systemkamera ut, får hoppas att jag kan få tag på dom bilderna på något sätt.

the word is on the street, that the fire in your heart is out


legolas

Det sitter en kille mittemot mig på Starbucks, han har alvöron.

18.44

Ikväll blir det silvernaglar och tråkiga kläder. Svarta jeans och rött linne.
Men måste väl säga att det är det jag trivs bäst i när jag är ute, åtminstone i Camden. Där blir du förmodligen utskrattad om du går ut i partyklänning och klackar.
Ska bli jättekul att få träffa Kay & Lauren. Två australienska tjejer, Ida är bra kompis med Kay & Lauren är Kays bästa kompis som är här på besök.
Om en timma ska jag bege mig mot Ida för lite förfest. Om pengarna på mitt busskort räcker vill säga.

i can't bring myself to do what it is you think i should



allt & inget

Går runt här hemma och haltar. Vet inte vad som har hänt med min högerfot, har så ont och det stör mig för jag vill träna. Men det känns inte så smart med en ond fot, rinnig näsa och hosta. Så jag får helt enkelt vänta lite med det tror jag.
Ikväll blir det Camden med Ida och hennes två kompisar. Känns väl inte heller så himla smart med tanke på ovanstående. Men man lever bara en gång. Förmodligen iallafall.
Annars så kan jag väl berätta att vädret idag har varit otroligt oförutsägbart. Det började med mörka moln och regn, sedan gick det över till blå himmel och sol för att sedan under loppet av 10 minuter bli mörka moln och SPÖregn. Det olyckliga där var ju att jag befann mig utomhus när det regnet stod som spön i backen. Så blöt som jag blev då har jag inte varit på länge. Förutom när jag har duschat.
Jag kan även dela med mig av 4 nya favoriter. Låtar alltså. Jag har inte kunnat kolla på Idol härifrån men jag upptäckte idag att årets Idol-CD ligger ute på Spotify. Nu spelar jag Olle med The Scientist, Daniel med Don't look back in anger, Minnah med I'm not ready to make nice och Alice med Samson på repeat. Himla mysiga låtar.
Daniels falsett på 0,43 är inte att leka med alltså. Jag får rysningar i hela kroppen.
Och då ryser jag inte ofta av musik.

tungården

jag säger bara att den här tjejen vet hur hon ska klä sig för att visa sina kurvor på bästa sätt.
sveriges monroe?

sova

Har precis tagit ett långt varmt bad & haft lite pedikyr.
Ligger nedbäddad i nya lakan och har ett tänt ljus bredvid mig.
Men nu är det dags att träda in i drömmarnas värld igen.
Godnatt.

nytt


all alone

Jaha. Och så var man ensam igen.
Jag grät tårar av lycka när jag träffade dom.
Men jag lyckades hålla undan tårarna när jag sa hejdå. Det är ju trots allt bara en månad kvar tills jag är hemma i Svea Rike & Vimarka.
Jag längtar redan så jag dör lite inombords, men jag vet att en månad kommer flyga förbi snabbare än jag hinner säga Gorby's panpizza.
Nu måste jag städa i mitt rum... Adam är en riktigt slarvig bror. Lämnade 89 påsar på golvet.
"Min familj har inte alla hästar inne, men jag tycker om dom ändå"

update

Äter, dricker vin, går, shoppar, skrattar, pratar, kramas, åker tunnelbana, äter igen.
Ungefär så ser våra dagar ut.
Adam som inte har varit i London har sett allting som är värt att se, nästan iallafall.
Jag är ruskigt trött hela dagarna, förkyld och har ont i fötterna. Men det positiva väger upp i vilket fall.
Mamma fick lite tips från en bekant på grejer som vi borde göra i London, varav ett tips var att besöka en amerikansk affär som endast hade en butik i hela Europa. Vi hade fått reda på att affären inte hade någon skylt, utan bara två vakter som står utanför. Så igår skulle vi besöka den & vi gick runt en ett bra tag och letade efter den, sedan la vi märke märkte till en himla stor kö in till ett hus. Såklart var det affären vi letade efter. Kön var kanske 2,5 m bred och 50 meter lång. Inte orkade vi gå in där. Men gissa om vi blev nyfikna.
Idag gick vi förbi bara för att se om det var någon kö, men idag var det inget folk så vi spatserade in. Mörkt, hög musik, folk som står på en balkong och dansar & bara unga och snygga människor som jobbar där. Det var ungefär som en nattklubb. Jag funderar på om inte alla som jobbar där inne även jobbar som modeller. Har hört något om det nämligen. Fina & inte allt för dyra kläder så den var definitivt värd ett besök, vi tänkte till och med gå tillbaka imorgon.
Nu känns ögonlocken tunga som bly så nu ska jag sova & försöka drömma sött.

if it makes you happy, why the hell are you so sad?


familjen

Blir inte mycket bloggande nu när familjen är här är jag rädd. Men vem fan gråter över det? Haft en underbar dag. Jag är helt fascinerad av hur mycket man kan älska andra människor. 
Godnatt.

streetstyle


godnatt från en fräsch tjej

Skulle göra mycket för att ha lite nässpray nu... Näsan är liksom blockerad men ändå så rinner det. Hur är det möjligt? Vill nästan dra mig till minnes att jag snöt mig i mitt eget täcke inatt. Full och förkyld. Kanske borde byta lakan? Äh. Får ta det imorgon.
Annars undrar jag hur fan jag ska kunna sova med allt fyrverkeriande. TYST!!!
Sovdags.
Jag längtar verkligen ihjäl mig tills jag får krama om min familj imorgon. Kommer ha några himmelska dagar nu.

remember remember the 5th of november

Medan resten av London firar Bonfire night sitter jag hemma bänkad framför Gossip Girl. Har precis börjat kolla på tredje säsongen, himla bra underhållning måste jag meddela. Stör mig dock lite på alla fyrverkerier som smäller utanför fönstret. Men te, en soffa och GG är precis vad jag behöver ikväll. Ruskigt trött efter igårkväll och jag behöver vila upp mig inför imorgon när familjen äntligen kommer hit ♥

yes please


igår

Jösses. Hade riktigt kul igår, tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Det var väl inget speciellt som hände. Men jag & Ida är så jävla dumma i huvudet att allt blir oerhört underhållande. Jag kan inte sluta driva med folk. Inte hon heller för den delen. Jag skiter i vad alla andra tror och tycker nu för tiden. Dom kan få tro att jag är pissfull, hög, dum i huvudet eller Londons största fjortis. Jag bryr mig inte för jag vet att jag inte kommer träffa dom igen. Det är en positiv del med att bo i en storstad, du kan skämma ut dig hur mycket du vill.
Hittade mig en tillfällig pojkvän under kvällen. Snygg, bra kläder, mörkt hår, mörka ögon, pratade 5 språk och bara allmänt trevlig. Och han blev förälskad i mig. Trevligt sådär. Men sen när alkoholen började rinna ur min kropp och ölglasögonen åkte av insåg jag att han inte var riktigt så snygg som jag hade trott. Sådant är väl jättetråkigt? Där har jag gått i 2 timmar och trott att jag hittat min framtida man. Och så visar det sig att han är ful. Fyfan säger jag bara. Och jag som är för snäll (för feg)  för att bara dissa någon sådär face to face, fick nu ett nytt uppdrag; att vara så jobbig och irriterande som möjligt att han skulle börja avsky mig. Haha, jag kan ju säga att jag lyckades. Allmänt högljud och sjöng "GIVE IT TO ME BABYYY!!!" till alla som gick förbi.
Ida pratade om hela kvällen hur hon hatade fransmän. Han var halvfransk för övrigt. Sedan skulle vi köpa lite fyllekäk så jag frågade "Can I have french fries without the french?". Sen kom jag på att jag har ju inte så mycket emot fransmän så jag ändrade mig till "Can I have french fries without the fries?". Alltså jag vet inte. Men jag skrattade så jag höll på att avlida.
Min pojkvän för kvällen tog tag i mig och sa "chill". Där visste jag att jag hade klarat mitt uppdrag. Han hatade mig.

torsdag kväll

Hemma hos Ida och förfestar. Vi lyssnar på Spice Girls, Backstreet Boys & Westlife. Nostalgi.

paus

Och det betyder Gossip Girl & te för mig.

10.41

Torsdag förmiddag och jag sitter som vanligt på Starbucks med Rachel. Jag fyller henne med juce, godis, välling och kakor... Bara för att hon ska sitta stilla.
För övrigt så känner jag mig inte riktigt på topp idag, humöret är inget fel på men huvudet bråkar lite och jag kallsvettas. Funderar på att skippa att simma senare om jag inte mår bättre, kanske borde sova istället. Det vankas ju utgång ikväll har jag hört rykten om. Och jag måste köpa nya nylonstrumbyxor. Hade med mig två par från Sverige och dom har hållt sig enda tills nu. Ungefär 5 månader alltså. Det är ändå jävligt bra. 29 kronor på H&M för 3 stycken. Bästa köpet jag gjort i hela mitt liv tror jag. Synd att dom inte säljer dom här i London. Vad är det för skitsnack liksom?
Annars kan jag ju berätta att Starbucks latte är läskigt god. Med lite chokladpulver i...

something that I dreamed up

I know I've seen you before
But I don't know where I've seen you
Oh, I remember now
It's something that I dreamed up

streetstyle


?

Ingen missade väl att jag tjatade om Gymkillen i vartannat inlägg för ett tag sedan. Var ju lite betuttad i honom om man säger så, sen bestämde jag mig för att lägga ner det. Jag tänkte flera gånger att jag skulle fråga honom om han ville hitta på något, men varje gång jag skulle göra det så insåg jag att jag är för feg. Och sedan resonerade jag som så att han förmodligen inte var intresserad eftersom han inte hade frågat mig, eller att han hade flickvän. Så, som sagt,  jag la ner honom.
Och det har gått jättebra ända tills idag. Han kommer fram till mig och vi pratar i 10 minuter om allt & inget. Så inser jag hur söt och charmig han är igen. Han pratar lite om hur han vill åka till Las Vegas och Miami nästa år. Jag frågade om han planerade att spela bort alla sina pengar, varpå han svarar att han snarare vill åka dit för festerna & tjejerna. Min första tanke är "YES! Han är singel". Men sen spinnade tankarna vidare. Sa han att han vill dra dit och träffa tjejer för att hinta att han inte vill träffa mig? För sådär säger man ju liksom till en kompis?
Jävla fan.

onsdag

Jag sov till klockan 13 idag, och nu sitter jag ändå och gäspar? Blir så när man sover för mycket antar jag. Men jag ska inte göra något viktigt idag iallafall. Det enda jag har på schemat är träning, vilket känns så jävla bra för det känns som det var evigheter sen jag tränade. Plus att jag har nya träningskläder, gör ju det hela lite roligare.

i can't stop missing you

i keep on running, keep on running
and nothing works
can't get away from you

ramones

Det är töntvarning på mig. Jag sitter och lyssnar på en massa Ramones-låtar för jag vill börja gilla dom.
Varför? Jo för att jag vill köpa en Ramones-t-shirt. Dom är ju så snygga. Men jag vägrar köpa en så länge jag inte lyssnar på dom. Ogillar när folk går runt med t-shirtar som har ett tryck av ett band som dom inte ens lyssnar på.
Frågan är om jag inte är värre än dom dock... Som tvingar mig själv att lyssna på massa låtar som jag inte tycker är speciellt bra. Jag hoppas bara att ju mer jag hör dom desto mer kommer jag gilla dom.
Haha fyfan vad jag skrattar åt mig själv.

thekillingmoonconfused

Okej, jag vet. Det här är mitt tredje youtube-klipp idag men så blir det när man nördar.
Kolla 0.51. Hur vacker är han inte?

känslor

gillar den här bilden, påminner mig om befrin och glada tider.
den togs någon gång runt dagarna jag tog körkort vill jag minnas.
Jag är inget bra på att skriva ner känslor. Är inte en av dom som bara kan sätta sig och få ut tankarna i skrift. Det är ju skitsvårt. Som jag skrev för några dagar sedan så tänker jag inte klart mina tankar. Jag tänker för snabbt, så jag hinner spekulera över någonting annat innan jag är klar med det jag tänkte innan.
Läste någonstans att man inte ska ta livet så seriöst, att man ska ha kul och göra vad man vill.
Jag kan ångra att jag har slösat tid på så mycket onödiga saker. Människor som jag har umgåtts med av fel anledning. Mestadels av det manliga könet. Jag har inte bara slösat min egen tid utan även deras. Men vad kan man göra åt det nu?
Idag har jag varit lycklig. Jag är lycklig. Jag är så glad över att jag är här, inte bara för att London är underbart utan (som jag skrev förut) att man verkligen lär sig att uppskatta livet, platser, familj, vänner. Man får perspektiv på saker & ting. Vad som är viktigt och vad som inte är det. Vad jag vill göra och vad jag inte vill göra. Och det finns så mycket jag vill göra. Jag vill hoppa bungee jump, jag vill upptäcka världen, jag vill spendera kvällar med min familj, jag vill lära mig, jag vill höra Sandras underbara skratt hela livet ut, jag vill flytta ihop med Emma, jag vill inreda min egna lägenhet, jag vill shotta tequila, jag vill skratta, jag vill hålla hand.
Jag älskar livet.

streetstyle


långa naglar

Har ett mål att skaffa långa naglar nu. Har haft korta alldeles för länge känner jag.
Blir att använda mycket nagelolja och sån skit.
Det är rätt svårt att hålla naglarna långa med mitt jobb. När man leker med barn, diskar och dammar så förstörs dom hela tiden. Men nu ska jag allt vara försiktig.
.
Förresten. Blir påmind om Katedral när jag ser bilden eftersom jag pluggade franska när jag tog bilden (som syns på papperet). Och jösses vad annorlunda allting är nu. Och vad man inser mycket saker när man är här borta. Pratade som sagt med Emma igårkväll och hon känner likadant. Man märker att man växer så grymt mycket som person genom att göra något sånt här stort och man märker hur vissa andra är så otroligt omogna när det gäller småsaker. Man inser hur mycket vissa betyder för en, och man märker hur andra inte verkar bry sig om att man är här. Man lär sig uppskatta det som är värt att uppskattas, och man lär sig släppa taget om annat.

hahaha

Skit i att kolla på hela klippet om ni inte orkar, men kolla dom första 30 sekunderna.
Hahahaha, så jävla fulsöt.

pelle plutt

Jag & pappa pratar lite om när jag ska till Indien över nyår med Debs & co :
Pappa: Du kanske hittar en rik indier där som du blir kär i.
Jag: Njaa... Tror inte det.
Pappa: Varför inte? Dom är sammetsögda.
Jag: Vad betyder det?
Pappa: Äh... Jag vet inte.

16.44

Det spelar ingen roll hur mycket jag shoppar, suget försvinner inte. Jävla modebloggar. Jag blir överinspirerad. Synd att man inte är rik.
.
För övrigt gillar jag Erase me med Kid Cudi & Kanye West

streetstyle; models in black & white


it's hard to remember how it felt before

älskar allt med den här videon

i'm looking up

i'm gonna soak up the sun
i'm gonna tell everyone to lighten up

måndag

Har haft en bra måndag. Fick sova ut, shoppat, träffat Ida, skypat med Emma & med mamma & pappa.
Vad kan man mer begära?
Även fast jag sov väldigt många timmar i natt så är jag sömnig så jag tänkte träda in i drömmarnas värld nu.
Familjen kommer på lördag, can't wait som man säger.
.
lite bilder från idag

22.58

Saknar min fina bikini som jag köpte i Bryssel... Ska ta med den tillbaka efter jul så jag kan glassa runt i den i Indien.

keeper's cottage

Sådär då. Har inhandlat nya träningskläder, som planerat. Vad duktig jag är på att hålla mig till planer känner jag. Blev en kjol och Make Up Stores cover all mix-concealer också. Perfekt.
.
För övrigt så är det ruskigt vackert vid Keeper's Cottage. Speciellt på hösten. 

färdig, klar & redo


11.50

Nej om man ska ta och röra på sig.
Ska in till stan och inhandla nya träningskläder hade jag tänkt. Bråttom med det känner jag.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus