flyttar

Jaha hörrni. Då byter vi blogg då: HÄR är den nya.


21.44

Jag är nu hos Ida i Brisbane. Tvingat mig själv att hålla mig vaken hela dagen men nu är det äntligen kväll och jag får sova snart. Fixar med praktiska saker som bank-kort etc. och har inte lyckats fixa internet på min dator än eftersom vi inte har lösenordet till nätverket i huset för tillfället så jag lånar Idas dator lite då och då. Ska ordna boende och jobb (+ nya bloggen) inom de närmsta 2 veckorna är planen och när jag kommer in i lite mer rutiner så kommer det successivt bli mer inlägg så ni får ta del av vad jag håller på mig här på andra sidan jordklotet.

i singapore

Nu befinner jag mig pa Singapores flygplats. Flygresan var faktiskt inte sa hemsk anda, det enda ar att jag har sa svart for att sova. Vaknar var femte minut. La mig pa golvet ett tag, da gick det lite battre. Star vid en dator har pa flygplatsen som sagt. Star en brud bredvid mig som precis drog handen i armhalan och sen luktade pa den... Antar att hon forsokte vara diskret men hon lyckades inte direkt. Sjalv har jag nyss tvattat haret i ett handfatt sa om mig droppar det lite men jag luktar atminstone gott till skillnad fran andra. Hah. Har laddat upp med shampoo, deo, parfym, nya underklader, ombyte, facecleanser och hela kittet. Man skulle kunna tro att jag inte gor annat an reser langa flygresor. Hors nar jag anlant i nasta land!

killing time at arlanda...

Blev inte tyst så värst länge här inte. Sitter nu på Arlanda och dödar tid. Ungefär det jag kommer göra de närmsta 32 timmarna. Shit vad jag kommer få ont i rumpetussen. Jobbigt att sitta ner 12 timmar i sträck. Annars då? Sitter på ett fult café på flygplatsen med en latte. Som jag har druckit upp... Men ändå. Såg Peyre förut, komiskt att jag har nämnt henne i två inlägg den senaste veckan. Även att hon är trög så måste jag ju säga att hon ser ganska så perfekt ut. Stort blont hår, grym kropp och en Louis Vuitton-väska. Inte för att jag själv vill se ut så men efter att jag tittat på henne och sedan på mig själv så kände jag mig sjukt mänsklig med mina kort ben, osminkade ansikte och ostylat hår. Hon var alltså någon slags övermänsklig varelse, typ en älva. Fast med svarta kläder.


bye bye

Ja snart är det dags... Ska nu sova för sista gången i mitt hem och imorgon går flygbussen vid 8... Landar i Brisbane på torsdag morgon så jag har en lång resa framför mig. Blir nog ganska så tyst här med andra ord om jag inte lyckas mobilblogga då och då. God natt!


glitter

Amen det är ju för roligt det här hörni. Det som är bra med glittriga nagellack är att det håller i så många dagar. Här är bilder både med och utan blixt.


Ångest?

Mitt rum är fullt med flyttlådor och resväskorna står på sängen och väntar på att bli färdigpackade. Idag är min sista dag någonsin i mitt barndomshem. Känns sjukt sorgligt och jag fäller en tår då och då. Mitt rum ser tragiskt och tomt ut. Usch.
Jag säger till min hund då och då att han inte får dö under mitt halvår i Australien. Håll dig kvar till juni åtminstone. Min Lukas.


miliam!!!


by tommy ton


21.58

Igår kväll blev det middag hos Befrin med ett gäng fina tjejer och sedan blev det Platens och Platå. Blev en hel del sura sexor så jag blev glad... Inte riktigt lika glad imorse dock men efter x antal plommontomater och en skål popcorn så var jag som ny. Myser nu i soffan med mamma och pappa framför Vem kan slå Filip och Fredrik och sedan ska jag kolla på Colombiana. Såg den på bio för ett tag men den var så bra så måste se den igen.


Promenad

Jakob och David kom hit för en promenad med hundarna för en liten stund sen. Kallt som satan.


alltid lika underhållande med tröga människor

"Om du tar de året du är född tex jag är född 85 plusar det med din ålder du är eller blir i år jag blev tex 26år plusar man det blir det 111.
Vilket år du än är född blir det bara ettor. Prova att göra det med din ålder, det funkar varje gång sjukt läskigt."
- Natacha Peyre
:
http://www.thisisnatacha.com/2011/11/10/11-11-11/

Miliam Berg

Min fina vän Amanda gav igår liv till en liten pojke.
Det tycker jag vi firar med en fin video på den nyblivna mamman!
Grattis. Älskar dig!

ibland önskar jag att jag var lång, smal, skitsnygg och rik

stockholm streetstyle

12.38

Idag är min sista dag med Kajsa. Lite sorgligt sådär. Hon ligger och sover här bredvid mig och katten sitter och spinner. Själv tittar jag på Project Runway. Ibland önskar jag att jag kunde (eller var intresserad nog att lära mig) sy. Då skulle man ha massa perfekt kläder. Nice.


Jordens härskare...

Ibland blir jag så äcklad av människan. Vi tar oss så mycket friheter och tror att vi äger allt och alla. Inte bara hur vi behandlar varandra med tortyr och trafficking och allt möjligt utan hur vi tror oss vara så överlägsna att vi kan göra vad vi vill. Vi förstör planeten och vi torterar djur. Hänger upp björnar i burar och tappar dom på galla varje dag år ut och år in för att vi vill ha det i kosmetika. Danskarna dödar delfiner i någon slags ritual som ska visa mognad. En mamma och pappa köper en fjortonårig serbisk flicka till sin mentalt handikapppade son. En pojkvän slår ihjäl sin flickvän för att han är intresserad av hur det känns att mörda någon. En pappa våldtar sin tre år gamla dotter. En mamma dränker sina söner. Vidrigt.


13.25

Åååååh. Har fått en sjukt massa krämer av Lilla Lollan. Hur gulligt? Kunde inte hålla mig, öppnade alla på en gång...


12.40

Lunch på La Scala med Emilia. Fett gott. Och billigt. Plus bästa personalen i stan. Storgatan 48!


Isak Einstein

Fikade på Steve's med Evelina och Sandra förut. E's lillebror är nästa Einstein.


protect the skin you're in

Drar mig in mot stan för lite onsdagsfika. Fint som snus.
Konstigt ordspråk ändå, snus är inte fint. Asfult ju.
Och "klart som korvspad" är inte heller logiskt direkt. Korvspad är ju grumligt.

Glitternagellack.

Har verkligen fått en hook-up på denna typ av nagellack. Tycker att detta är lite för tråkigt dock. Lite mer färg hade suttit fint. Godnatt på er. Hörs.


om EN VECKA åker jag till australien

Känns rätt sjukt. Det är sådana saker som inte riktigt går att förstå förrän man faktiskt sitter på planet eller har landat. Som Amanda som ska födas när som helst men inte riktigt har förstått att hon är gravid och ska bli mamma. Vi kanske bara är extra slow.

standing tall against the rain


18.48

Hälsar på Amanda på sjukhuset. Hon fick åka in i fredags för att hennes vatten gick. Så lillen kan födas allt från imorgon till om två veckor. Sjukt spännande!


13.01

Tar hand om lilla Kajsa idag. Saknat henne litegrann eftersom jag inte var här någonting förra veckan. Kajsa gillar nagellack (nästan lika mycket som jag) så jag har precis målat hennes naglar. Finfint.


spa

Blev inte mycket bilder från min och Lovisas lilla spa-dag igår. Efter jag tog dom här bilderna stängde jag av ljudet och packade ner den i väskan. Om man ska koppla av måste man ju göra sig av med mobilen har jag hört.
Det var iallafall en mycket fin dag. Frukosten, som ni ser, var grym. Höll oss mätta hela dagen och vi klarade oss lätt utan lunch. Utöver en timmas frukost och en halvtimmas vila efter det så tränade vi i knappt en timma, badade, bastade och fick ansiktsbehandling. Lite fruktbuffé och tidningsläsande på det så var vi klara med Badhotellet i Tranås och bilade hem igen.
Kan inte påstå att jag blev imponerad av vare sig fasaden eller själva spa-avdelningen på hotellet. Utomhus såg det mest ut som ett gammalt förfallet spökhus och vi undrade ungefär vad vi hade gett oss in på. Det är en överdrift att kalla sig för ett "badhotell" när man endast har två pooler (nej, inte ens en jacuzzi), som dels var för kalla men också för små. Fruktbuffén var lite tam...och ångbastun luktade illa.
Så jag kan inte påstå att jag skulle rekommendera någon att åka dit för en spa-dag i första hand. Men behandligen var hur skön som helst, frukosten var som sagt underbar och har du fint sällskap så blir det hela mycket behagligt.
Ha. Skulle ju kunna skriva recensioner i en tidning.

20.33

Chillat hela dagen på "spa" med Lilla Lollan. Känner mig ovanligt avslappnad... Kollar på 17 Again. Första filmen där jag faktiskt kan förstå varför folk tycker att Zac Efron är sexig.


Lekt med min vän Nagellack idag


remember remember the fifth of november


18.26

Sörplar i mig en kopp te.
Vet ni vad jag tycker är lite komiskt? Att man blir lika chockad varje år av att det blir mörkt tidigt nu i November. När ska alla bara släpper det där med att "herregud det är REDAN mörkt ute". Jamen det vet vi ju. Hur många år ska man behöva bo i Norden för att hänga med på noterna?

asklunden


tackar asiaterna för att dom tog sig hit!

Dom måste väl vara bäst på att laga mat man aldrig tröttnar på.

i'll find someone like you

various tumblr

ååh, lova att inte missa de två bröderna på slutet!!!


Lunch

Har ätit med kvinnotjusaren Ray idag också. Trevlig prick det där. Efter maten blev det att åka hem till mig och ta ut hunden på en promenad. Skjutsade precis hem R och nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska åka till kyrkogården med familjen.


Sen frukost hos Lovisa

Kom till Lilla Lollan för en halvtimma sedan för lite frukost. Alltid lika mysigt att umgås med den loppan.


Factory girl

Min lugna dag fortsätter med en lugn kväll. Sitter med en kopp te i soffan och har precis satt på Factory girl. Tittade på den för några år sedan och minns att den var sjukt snygg. Inspirerande. Vacker film. Får se om jag håller med den här gången.


19.07

Förstår inte vad min blogg håller på med. Den bråkar med mig så jag har skaffat mig en ny som jag kommer börja blogga på snart istället. Jag vill fixa till designen först men det är ju så omständigt på blogg.se. Man kan ju undra varför dom har gjort det så krångligt. Har som sagt valt ut lite kläder inför Australien, finns lite saker jag måste inhandla innan jag åker också. Har precis kollat på det senaste avsnittet av 90210 och nu ska jag välja ut kläderna som ska åka till Myrorna.

Australien

Ska lägga till ett par jeans, en tröja och ett svart linne. Annars hade jag inte tänkt att ta med mig så hemskt mycket mer kläder. Behöver la inte mer än så.


Skynda att älska

Har varit allt utom produktiv idag. Tagit en promenad, ätit mat och legat i soffan... Riktigt dålig alltså. Hittade Schulmans debutroman i köket och tänkte börja läsa lite ur den. Har inte läst en bok på lite över en månad nu så kände att det var dags. Om någon timma ska jag åtminstone vara lite duktig och välja ut kläder som får följa med till Australien, kläder som ska packas ner i flyttlådor och kläder som ska till Myrorna.


Jag vet inte.

Herregud alltså. Rätt roligt hur ni och vi är så olika. Med "ni" syftar jag på er män och med "vi" på oss kvinnor. Ni säger saker som vi analyserar och vrider och vänder på för att försöka förstå vad ni verkligen menar. När ni i själva verket bara sa det utan att egentligen tänka på hur det uppfattas och hur det får oss att tänka och känna. Sedan kommer vi kvinnor och säger saker till er lite sådär inlindat med ett viktigt budskap som vi antar att ni förstår. För så fungerar ju vi. Så där går ni och säger saker rakt på sak som vi tror har en viktig mening eller djupare innerbörd och där går vi och lämnar kryptiska meddelanden som har en djupare innerbörd men som ni inte tror betyder någonting för ni tror att vi också bara menar det vi säger. Men det gör vi ju inte. Jag undrar varför det blev sådär missuppfattat alltihop. Varför kan inte vi kvinnor var lite mer okomplicerade eller ni män vara lite mer känslomässigt tänkande? Det är ju alltid lite krångligt det där när man ska mötas någonstans på mitten.


S & E

Nu är jag tredje hjulet helt plötsligt. Men det gör mig inte så mycket för Millan och Samman är så söta så. Dom är inte ett sånt där par som sitter i varandras knä och slickar varandras öron. Nu sitter dom och tjafsar lite om att S blir för full när dom går ut och festar och E blir jobbig, medan jag skäller lite på dom och undrar hur dom kan ha samma diskussion tusen gånger om.


Espresso house

Hänger loss med min gravida vän Amanda. Sjukt nice.


duktig vovve!

Jag har en hund som heter Lukas. Han är väldigt klyftig lilla Lulle ska ni veta. Han kan inte bara spela död och öppna dörrar utan han vet även hur man är en bitch mot sina grannar. I somras promenerade han över till grannhuset (trots att vi har staket) kollade lite på ena dottern i familjen som utbrast "Nämen hej Lukas", sen sätter han sig och skiter på gräsmattan och strosar sedan tillbaka hem. Detta hände inte bara en gång, utan två. Om jag hade använt mig av ordet "festligt" hade jag gjort det nu.

14.08

Sitter på det nya cafét i stan med David och Jakob. Dom letar boende i London tydligen. Perfekt tycker jag för då kan jag flytta in med dom i London i juni. Känns som en bra plan.


12.30

Det gick ju prima ballerina det där hörrni! Kul.

Testar

Skaffat mig en iPhone så testar helt enkelt om det fungerar att mobilblogga. Umgås med den vackra donnan på bilden. Hon har fått i sig alkohol för första gången på 3 månader så hon är glad.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus