saturday

Ingen uppdatering idag. Jobbade pa morgonen och sen dackade jag i sangen i typ 3 timmar. Nu sitter jag iallafall hemma hos J och dricker vin. Ikvall blir det utgang! Hoppas pa en tevlig kvall...

mysig fredagsnatt

Ungarna kan inte sova. Ben & Lok kom nyss ner till mig och sa att dom inte kunde sova, skickade dock upp Lok direkt igen eftersom han ska upp jättetidigt. Rachel vaknade också nyss. Fan alltså. Jag är astrött och måste sova. Istället sitter jag här bredvid dessa filurer och kollar på barnprogram.

fantasi

Är det inte sjukt häftigt med livet egentligen? Att man har levt som en parasit och bott i en annan människas kropp, att man har varit hjälplös och inte kunnat sitta upp själv, att man inte har haft en aning om världens alla problem, att man har haft världens sjukaste fantasi. Och sedan växte man upp och skulle bete sig korrekt.
Det jag planerade att skriva om var den sjuka fantasin man hade, hur man kunde tycka att nästan vad som helst var roligt att diskutera. Ikväll har jag varit barnvakt åt Ben, Daniel och grannbarnen Lok & Arlo. Vid maten satt dom och diskuterade olika alternativ till hår. Alltså håret man har på huvudet. Dom pratade om att man skulle kunna trycka på en knapp så skulle ett paraply komma ut u skallen, man skulle också kunna trycka på en annan knapp så paraplyt förvandlas till en mössa på vintern när det snöar...
När mamma gick på lågstadiet skulle dom lura en vikarie. Alla minns väl att man skrev sina namn på lappar så att läraren skulle veta vad man hette (vi gjorde ju till och med det i gymnasiet). Mammas bästa kompisar hette Cirra och Karin. Mamma hette Suzanne Larsson. Dom fick lite inspiration från Cirras namn så dom skrev på sina lappar Cirra, Karra och Surra Lara och sa till läraren helt seriöst att det var det dom hette.
Pappa har också en liknande historia, dom hade vikarie en gång och han delade bänk med en tjej. På deras lappar skrev dom Doris & Boris. Himla gulligt.

dating

Pojkarna här är som sagt trevliga och sociala, men dom kan fan inte komma i tid. I onsdags kväll när jag precis skulle hoppa på bussen ringer D och säger att han är 40 minuter sen. Suck. Jag funderade på att promenera hemmåt igen. Busshållsplatsen är jättenära men jag hade absolut ingen lust att gå upp för backen till huset, man får gå konstant uppåt i en ganska lång brant backe och jag kände mig allt för lat det ögonblicket. Så jag gick in på närmsta bar, beställde ett glas vin och satte mig ensam på deras uteservering. Umgicks med vinet, iPoden och mobilen i en halvtimma. Det måste ha sett ut som att jag hade blivit dissad. När jag sedan kände mig liiite för mobbad rörde jag mig mot bussen mot Muswell Hill. Promenerade runt där i vinden och la en förbannelse över mig själv för att jag inte hade jeans på mig. Till slut kom jäveln iallafall och vi hade det jättetrevligt. Nu är bara frågan om jag någonsin kommer träffa honom igen, jag åker iväg i 4 veckor härifrån och om 2 veckor får han reda på om han ska flytta tillbaka till USA eller inte (jobb). Så vi får se helt enkelt.
.
Igår då, samma sak där. Vi hade bestämt att vi skulle mötas 20.30 utanför The Village (baren/klubben där han jobbar). Fick stå där i en halvtimma och vänta innan han kom. Är det svårt att komma i tid eller? När han kom förlät jag honom direkt bara för han hade en grymt snygg t-shirt... Toffel. Vi gick iallafall till en annan pub, som tidigare hade varit en kyrka. Lokalen var häftig som fan. Efter x antal timmar på puben och lite Wii-spelande hemma hos hans kompis skjutsade han hem mig. I sin hundkoja, Sandra du skulle bli avundsjuk som fan. Du vill ju ha en sån om jag minns rätt. Dock kan jag tycka att det är en bil som passar gurlz mer än boyz.
.
Förövrigt är jag i stort behov av en dusch eller ett bad. Får ta itu med det när ungarna har däckat.

random blonde


vila i frid

Mina hörlurar har gått sönder. Helvete. Jag älskar ju dom. Nu fick jag köpa ett par fula svarta...

fredag

Såhär pigg och fräsh är jag idag. Blev ännu en sen natt, får fan skärpa mig. Men å andra sidan kunde jag sova ut idag, börjar inte förrän klockan ett på fredagar. Nu ska jag slänga ihop en massa mackor och sedan promenera 1 timma för att hämta upp ungarna från något sportcenter. Känner att bilden ger lite dubbelmoral, tummen upp men skeptisk min? Tummen upp för att jag ska promenera, det behöver jag.
.
Den skeptiska minnen är för att jag ibland känner mig lite utnyttjad. Fick ett sms av Debs vid halv tio där hon bad mig att jag skulle gå till sportcentret redan på morgonen för att lämna en hatt som Daniel hade glömt (dom har utklädningsdag idag). Jomen visst, jag promenerar en timme dit och en timme hem bara för att lämna en jävla cowboyhatt. Sen slänger jag ihop några mackor och promenerar tillbaka igen för då är dom klara med sina aktiviteter. My ass. Jag ignorerade smset och fortsatte att sova.

det här är fan galet

Har varit uttråkad idag så ska fan inte sitta hemma tänkte jag. Jag ringer Szabin, nej hon jobbar. Bartendern från i fredags (han som gav mig det självlysande armbandet) hör av sig. Kaching.
Ännu en kväll med vin och (förhoppningsvis) trevligt sällskap.

i miss you quite terribly

Den som uppfann kameran borde få en fet jävla kyss. Att kunna föreviga ögonblick är något magiskt. Jag har oräkneliga bilder på min dator och det skulle ta evigheter att kolla igenom alla. Nu när jag är långa vägar ifrån alla jag älskar så är det extra roligt att ha så mycket bilder. Satt för en timma sedan och klickade runt bland mina mappar och det får mig att sakna.
.
Det får mig att sakna att vara med Emma, Julia & Lovisa varje dag i skolan.
Det får mig att sakna att åka till Liseberg en het sommardag med underbara vänner.
Det får mig att sakna min sommarstuga.
Det får mig att sakna älskade Lucas.
Det får mig att sakna mitt rum och min säng.
Det får mig att sakna att skrika mig hes på en grym konsert.
Det får mig att sakna Adam.
Och det får mig att sakna att umgås med underbara människor.

say whaaat

Ae men hörrni. Hemkommen från en date, för ett tag sedan. Måste väl säga att det var en lyckad kväll, killen (låt oss kalla honom D) är jävligt skön att hänga med asså. Som jag sa till Sandra & Sia igår på Skype, jag känner mig lite som en player. Det är inte riktigt min grej att träffa fler än en kille samtidigt. Men just nu orkar jag inte tänka på känslor och sånna grejer, jag vill träffa nya härliga människor och hänga med vem jag vill. Den där J vet om att jag träffar D och det är väl ett litet känsligt ämne för honom kanske, men jag har förklarat att jag inte vill känna mig begränsad efter 3 veckor i London så han är med på noterna. Meeeen, vet ni vad D sa eller? På daten. Alltså för att klargöra, det här är ANDRA gången jag träffar honom. Såhär säger han :
D:  A question ...
Jag: Yeah, what?
D: We're just friends right?
Jag: Yeah?
D: So we can meet other people?
Jag: Yes...
D: Well, what if I don't want you to meet other people?
.
Asså... Va?

dagens shopping


way to go ...

Jag suger så jävla hårt. Jag har skrivit upp på en lista vad jag behöver shoppa, listan ser ut såhär :
  • plånbok
  • svart axelbandsväska
  • jeansshorts
  • kalender
  • bikini
Jag har idag köpt :
  • skor
  • klänning
  • klocka
  • skjorta
Får trösta mig med att jag är jävligt nöjd med vad jag har köpt iallafall. När jag går på stan och letar efter sådant jag behöver så hittar man ju såklart inte det. Och sen när jag då hittar något helt annat som jag vill ha tänker jag "nemen jag behöver ju inte köpa en ny bikini, får nöja mig med dom 2 jag har med mig". Och så går jag och köper skjortan liksom. Skit samma.

just simple black & white

Nu ska jag bege mig in mot stan. Senare ikväll blir nog första gången jag faktiskt kommer använda min beiga fransjacka. Först blir det som sagt lite shopping och vid 19 blir det ett glas vin med en pojke jag träffade i fredags.
.
För er som inte visste det så är vi en timma efter här i England, så klockan är alltså tjugo över ett här hos mig och inte tjugo över två fast det står det under blogginlägget. Borde ändra det...

onsdag

Har precis ätit en rejäl frukost, det behövs när man ska vandra runt på Londons gator vill jag berätta. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Paradise, sen blir det att göra iordning sig och ta tunnelbanan till shoppingdjungeln.
.
Har aldrig riktigt gillat den här bruden heller, anledning okänd. Men här är hon ju en riktigt katt alltså. Grr.
Alexa Chung

shopping

Jag jobbade tydligen ikväll. Till midnatt. Blev ett litet missförstånd, eller jag hade snarare inte blivit informerad om att jag skulle vara barnvakt. Jag hade inte gjort några planer men jag blir ändå irriterad. En gång i veckan hjälper jag Debs bästa kompis (Nik) eftersom hennes man är bortrest i 10 veckor. Ibland är hon här och då gör dom planer om hur dom ska göra under veckan osv. och ibland pratar dom om hur dom ska göra med mig. Om jag ska sova hos Nik eller om jag ska sova hemma. Dom pratar om mig som om jag inte stod 2 meter bort, som om jag verkligen inte kan vara med och bestämma om jag ska sova hos Nik (grannen) eller i min egen säng. Jag sa iallafall att jag hellre sover hemma så det fick bli så. Men förstår ni min poäng?
.
Iallafall. Imorgon ska jag in till stan för lite shopping, researchar lite nu på internet om vart jag kan dra. Har ju bara shoppat på Oxford Street än så länge, känner mig hemma där. Men jag måste fan börja hitta lite andra ställen, tänkte försöka leta upp lite vintagebutiker imorgon. Och en bikini, dock inte vintage. Känns lite väl äckligt kanske.
.
Gillar dom här, speciellt nummer 3.

give me some sugaaah

Sitter och kollar på Paradise Hotel nu igen. Rachel sitter bredvid och bygger ett torn av citroner och kiwis. Säger man kiwis? Kiwifrukter kanske är det korrekta ordet.
Jag har märkt att jag har blivit himla sockersugen på sistone... Försöker inbilla mig själv att det är te jag är sugen på och inte socker, men vet inte om det går så jättebra. Detta måste få ett stopp annars går jorden under.

uttråkad

Idag är det mycket jobb som gäller, dock är schemat ändrat så jag jobbar inte till elva längre på tisdagar iallafall. Så det känns ju skönt som ni kan förstå. Ikväll blir det förmodligen bara att ta det lugnt, känner dock att jag vill hitta på något men vet inte vad... Imorgon blir det nog lite shopping för min del, vill köpa en ny bikini eftersom vi ska åka på semester till något varmare land om ca 3 veckor. Längtar efter sol & bad.

fan

Jag tappade bort min silverklocka (inte äkta silver) på studenten. Saknar den. Den var fin. Tror att jag glömde den när jag och Emma var på yacuzziefterfest. Det suger ju. Ska på jakt efter en ny på onsdag hade jag tänkt.
Förresten,
Emilia & Befrin; tack för att ni uppdaterar bättre. (E; försöker kommentera din blogg men det går inte. Bajs)
Sandra; du kan ju bara ta och stoppa upp din blogg i röven. Jag vill läääääsa ! Skiter i bilder. Bara skriv...

it's just the way i feel

Alltså jag gillar London. Mycket. Det är en härlig stad, inte minst människorna (som jag redan har nämnt x antal gånger). Det jobbiga för tillfället är att jag inte har någon skön tjejkompis att hänga med. När barnen börjar skolan igen kommer det dock massa nya tjejer från olika länder som kommer vara au pairer här i mitt område, ska ragga upp dom på skolan då eftersom alla kommer vara vilsna och nervösa. Killar är uppenbarligen inget problem att få kontakt med här, är lite i chock faktiskt. Tror jag har 8 nummer till killar som vill träffas, vet inte vad det är för fel på killarna här men dom måste verkligen vara desperata för så snygg är jag inte. Haha nej men ärligt hörrni. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig nu. Tror att den där J börjar bli lite för betuttad i mig, och det är inget jag är intresserad av just nu. Han verkar vara en sån där svartsjuk typ som inte låter den tjejen han umgås med snacka med andra killar. Så om han börjar bete sig som en sådan slänger jag honom i papperskorgen direkt.
We'll see. Ska hålla er uppdaterade på killfronten.

tänkte se ut ungefär såhär när jag gifter mig


PH

Jag kollade inte på Paradise Hotel när alla andra gjorde det. Men nu när jag har en massa tid över här i London så är det ganska bra sällskap. Börjar bli lite beroende.
.
"Andreas, vill du vara lite vaken? Vill du se min navelpiercing?"
"En nymfoman... Är inte det en sån som ljuger?"
"Men... flugor ska väl inte bitas?

special K

Jag brukar alltid avsky dietbars, dom brukar vara så sjukt äckliga. Men för ett tag sedan hittade jag ett paket med bars från Kellog's Special K i skafferiet och dom är underbara. Helt sjukt jävla goda. Jag har ätit totalt 11 stycken på en och en halv vecka. Skulle lätt kunna föräta mig på dom här. Köp och njut.

åh vilka minnen

Snacka om att jag fick flashback till Rhodos i fredags när jag fick ett självlysande armband av en bartender. Första parykvällen på Rhodos köpte Erik just ett sådant armband till mig. (Vi hängde loss med ett gäng Stockholmare den kvällen och Erik var en av dom). Det blev ett enormt bråk mellan oss tjejer, kändes väldigt lyckat att det hände första kvällen vi festade haha. Det slutade iallafall med att jag, Evelyn, Akram och Erik promenerade mot havet. Vi satt och pratade och efter ett tag dök ett vad upp om att jag inte skulle våga hoppa i vattnet. Full som jag var antog jag glatt vadet, slängde av mig kläderna och sprang ner i vattnet. Vilket kanske inte var det smartaste eftersom en orkan var påväg. Nej, så farligt var det inte riktigt... men vågorna drog ner mig under vattnet och jag kände hur jag fördes med vågen påväg mot dom större stenarna vid vattenbrynet. Evelyn som stog precis vid vattenbrynet och kollade på när jag sprang i berättade sen att det ända hon hade sett av mig var det lysande armbandet som for runt bland vågorna.
Sen slungades jag mot stenarna, spräckte skallen och avled 1 timma senare på sjukhus.

du är bara en av många människor jag drömt om


texas

Gillar vanligtvis inte Erin Wasson, bara för att hon alltid putar med läpparna.
Men dom här bilderna är riktigt snygga.

jaha ja

Busy weekend så att säga.
Fredagen var rolig, men jag säger bara att männen här är fan galna. Trodde inte riktigt det om engelsmän. Har förövirgt varit jätteskönt att vara utan barnen ett tag och bara hänga med folk i min ålder. Kan bli lite mycket kids ibland.
Iförrgår när jag var ute på en promenad med Rachel kommer en kvinna fram och säger "Oh, she's beautiful. Just like you". Hon trodde alltså att ungen var min, jag orkade inte förklara så jag kollade bara på henne lite ställd och sa tack...

puss

Okej, här är några bilder från min kväll. Förövrigt, här har ni Szabin. Den fulla tjejen. Nej men hon är trevlig att hänga med faktiskt, hon pratar lite för mycket bara. Hon pratar nu och jag säger typ "aa... mmm.. precis".

friday night


Utgång ikväll. Och jag måste göra något åt min blonda utväxt...

nanny gone bad

Jag och Rachel sitter och kollar på Paradise Hotel. Dålig au pair?... Har lite dåligt samvete.

who says i can't be free?


nagellack

Åh vad jag ångrar att jag inte packade med mig nagellack. Jag är ju för fan beroende, har abstinens.
Har dock bestämt mig för att inte lägga pengar på nagellack här, utan ska packa med mig massor när jag
hem på besök... Mammas fel, hon tvingade mig att bara ta med mig 2 stycken. Katastroganof.

suspicious

Förut idag när jag hade slängt på mig mängder av smink, svarta underkläder och min nya svarta genomskinliga skjorta för att ta lite bilder så kommer Beata in i mitt rum (Beata är städerska här, plus hjälper till med R ibland).
Tror hon blev lite chockad när jag öppnade dörren så pass halvnaken med kameran framme. Måste sett lite misstänksamt ut.

landet ingenstans

Jag vet inte var dom här engelsmännen tror att landet Sverige ligger, inte är det på planeten Jorden iallafall.
För några dagar sedan satt jag & Daniel och lyssnade på Spotify, han frågade om han kunde få välja en låt. Självklart sa jag. Han började förklara att han gillade en artist jättemycket men att han är död nu, sen sa han "I don't think you know who he was, have you heard of Michael Jackson?" Asså vafan.
Det var en annan unge här ikväll som gillade Green Day. Han frågade om jag någonsin hade hört talas om Green Day.
För 10 minuter sedan drack jag te och åt en macka med philadelphia och gurka på. Carlos (ni vet han med bomullstussarna) sa "Oh, you've become very english" ... "Why?" sa jag. "Cause you're eating a cucumber sandwich". Jaha, jomen ne vi har inte GURKA i Sverige.
Ungefär såhär förvånad blev jag när jag fick smaka gurka för första gången.
Hittade den här bilden nyss i Photo Booth, ska aldrig mer prata i telefon...

if only


kuk

Nae men just nu vill jag bara avlida. Det är omöjligt att ändra den här jävla designen. Bloggen bråkar med mig som om jag hade knivhuggit den i ryggen, vilket jag aldrig skulle göra - Bloggen, jag älskar dig!
Jag kan inte sätta på TV:n heller, den brukar vara min vän men just idag har jag tydligen förtjänat helvetet. Plus att jag inte kan ha någon visningsbild på msn. Och facebook vägrar ladda upp mina bilder.
Elektronikens hämnd på Buppish. Vafan har jag gjort liksom?

skype is the shit

Sitter och skypar med Julia. Hon har blivit jättestark för hon jobbar på en fabrik.

i saved up all my sunshine just to see you more clear

and I don't know how
no don't know to hold you
without shaking
no I'm not aware of how
I could possibly love you
without aching





...

Är det inte konstigt att man springer in i folk lite överallt? Som för ett tag sen när jag var på Ica i Tannefors och jag sprang in i en kompis gamla ragg. Eftersom Linköping är så pass litet är det kanske inte så jättekonstigt. Men om man tänker efter är det ändå lite grymt, att båda råkar vara på exakt samma ställe på exakt samma tidpunkt. Eller som igår, när jag ser Atra (gick på samma skola) stå utanför provrummen inne på H&M på Oxford Street i London. Om Evelyn läser det här så kommer hon fatta exakt vad jag menar, hon brukar hålla med mig gällande speciella tankar...

yummie


min dag

Åh herregud vilket uppdrag det var att hitta dom där jävla addresserna. Först skulle jag hämta ut mitt nya Visakort eftersom jag tappade bort min plånbok. Det tog mig kanske en halvtimma efter att jag hade gått av tunnelbanan, det visade sig att stället bara låg 5 minuter från tunnelbanan. Tänk er att området där stället låg såg ut ungefär som industriområdet i Tornby, där en massa män i uniform jobbar. Jag kände mig relativt malplacerad och jag tror att dom tyckte likadant för dom kollade lustigt på mig och frågade om jag hade gått vilse.
.
Sedan köpte jag en flaska vatten och en macka, satte mig på tunnelbanan igen och skulle bege mig till Svenska Ambassaden för att hämta mitt pass. Någon sa till mig att gå av på stationen Marble Arch så det gjorde jag såklart, vandrade runt där ett litet tag och frågade folk om addressen men alla svarade samma sak "Oh sorry, I have no idea where that is..." Beslutade mig för att ta en taxi till ambassaden till slut, det kostade inte farligt mycket (11 pund). Fick vänta i en kvart sen hade jag mitt nya pass i handen. Vackert.
.
Efter det började jag vandra mot Baker Street station samtidigt som jag åt min macka. Precis framför mig går en kille i grå kostymbyxor och vit skjorta, vi går i exakt samma takt och vi hamnar bredvid varandra, ni vet så det blir lite sådär pinsamt. Så jag ökade farten lite och gick förbi honom, efter 10 sekunder beslutade han sig för att köra om mig. 30 meter senare stannar han och kollar på sin mobil. Jag går förbi, han går förbi mig igen, stannar och kollar på sin mobil. Jag går förbi, han går förbi mig igen, stannar och kollar på sin mobil. Jag vet inte riktigt hur många gånger samma scen upprepades. Om det hade varit natt hade jag fått panik. Men nu började jag bara skratta och funderade på om jag skulle vända mig om och fråga varför han följde efter mig. Efter en stund kommer han faktiskt fram och frågar "Are you okey?". Ehm... Ja, letar bara efter Baker Street station säger jag. Vi börjar småprata och sedan frågar han om jag vill ta en drink innan jag åker iväg. Vi går in på en restaurang och jag tar ett glas vitt vin, han tar en öl. När han ska betala säger servitrisen att de inte kan ta kort eftersom maskinen är sönder. Jag var den ända med kontanter så jag fick betala skiten. Wie, mer bortslösade pengar. Nemen skämt åt sidan, det var trevligt. Och jag behöver vänner.
.
Det var kanske lite dumt av mig att ta ett glas vin när jag bara hade ätit en macka till lunch. Alkoholen kändes av lite i blodomloppet och där gick jag ensam på stan, lullig. Gick och skrattade lite för mig själv inne på H&M. Jag slutade när en tjej gav mig en bitchblick. Sedan köpte jag en cheeseburgare och den dödade vinet. Skönt. Jag köpte en skjorta och ett halsband.
.
Och just det, träffade Atra inne på H&M. Fatta den chocken. (Det var dock ett annat H&M, vinet hade runnit ut ur kroppen vid den tidpunkten. Det hade varit pinsamt annars.)
Orkade inte ha med mig kameran så blev inga bilder tyvärr, därav den här gamla.

regn my ass

Ja, dom sa att det skulle vara regn idag. Jag kollar ut genom fönstret och solen skiner och himlen är blå. Men eftersom detta är Storbritannien så vet man aldrig, vädret kan ändras på 10 minuter. Jag håller tummarna för att solen håller sig framme och att regnet håller sig borta hela dagen eftersom jag ska in till stan idag och fixa lite saker.
.
För att inte förvirra folk så säger jag hädanefter "stan" till centrala London och när jag säger Crouch End så menar jag helt enkelt centrum av det område jag bor i. Skönt, nu behöver vi inte bråka om det mer.
.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig och packa lite matsäck. Sen bär det av mot äventyr...
.
Ska shoppa lite idag också hade jag tänkt.

underbart


känslor

För några år sedan kände jag allting så starkt.  Förra vintern när det var som allra jobbigast så tror jag att jag kom till något stadium. Jag hade fått nog, jag bestämde mig för att inte tänka mer, för att inte berätta mer, för att inte känna mer.
.
Det var därför jag inte grät på flygplatsen när jag sa hejdå till mamma. Jag bestämde mig för att inte gråta, för att inte känna. Om hon var tuff så kunde jag vara tuff.
.
Ikväll känner jag mig ledsen, ensam, uppfylld av sorg. Jag tänker på mormor, jag tänker på sommrarna på Gotland i sommarstugan, jag tänker på Skenalden, jag tänker på att vi hade vattenkrig när det spöregnade. Jag minns när jag var liten att jag inte ville åka hem till mormor & morfar, jag minns att när mamma sedan skulle hämta mig och Adam så grät jag för att jag inte ville åka hem, då ville jag stanna kvar där. Jag minns hur jag älskade att kolla bland mormors alla smycken, jag gjorde det för bara några månader sen och jag älskade det lika mycket då. Hon är borta, men minnena finns kvar. Varför är det då så sorgligt? Varför känns det tomt?
.
Jag vet att jag kommer gråta floder på begravningen. Klarar inte av den stämningen, klarar inte av att se dom jag älskar gråta. Morfar, mamma. Jag kommer förmodligen gråta mest av alla, precis som på farfars begravning.
.
Hur mycket jag än vill så kan jag inte hålla känslorna inne föralltid. Dom tar över.

planer

Sov några timmar förut idag så jag har ingen lust att gå och lägga mig just nu. Eller jag är lite kluven ska jag säga, jag vill vara vaken och jag vill sova. Och eftersom det inte händer någonting intressant inne i cyberspace just nu så blir det väl att knalla till sängen ändå.
.
Såg förresten två snygga kjolar på H&M igår, den ena var på rea och kostade typ 5 pund. Funderar på att knalla in där på onsdag och prova den. Om den är snygg så kanske jag köper den, dock glömde jag mitt vita linne hemma, hur kan jag vara så klantig? Älskar det linnet...
.
Tror att den här veckan kommer bli riktigt bra, imorgon jobbar jag hela dagen. Från halv åtta till sent på kvällen. På onsdag ska jag in till stan och hämta ut mitt pass och mitt nya bankkort, på torsdag är det jobb i tre timmar,  på fredag åker familjen iväg och kampar och jag har huset för mig själv. Blir utgång med Szabin, några killar och förhoppningsvis Emmy & hennes kompisar. På lördag blir det att träffa J.

badkar & bomullstussar

Jag har inget badkar hemma i Linkan, så när jag såg att jag har ett eget badkar på min våning blev jag harmonisk i själen. Eller än så länge är det väl inte mitt eget badkar eftersom Carlos bor i rummet bredvid, snubben är dock inte här så ofta så jag ser badkaret som mitt. Det finns förresten inget lås på toaletten, det skulle ju vara hemskt pinsamt om någon av oss går in i badrummet när den andra duschar eller något. Men vi har en oskriven regel att om dörren är stängd så är det upptaget .
.
Jag har nallat bomullstussar av honom, första kvällen tänkte jag att det inte gjorde något ifall jag tog en, jag skulle ju ändå köpa egna. Sen glömde jag bort det och tog liksom för givet att jag kunde använda hans bomullstussar, tills igår. Ja igår vet ni, då hade han allt knytit igen påsen med bomullstussar i. Så jag fattade hinten, skämdes lite och knallade ner till Tesco i Crouch End och köpte egna.

update

Åh, Skype är ju asbra. Har pratat med Julia i ungefär en timma och det gjorde min dag måste jag säga. Annars så fungerar ju msns videosamtal lika bra antar jag. Faktiskt ingen aning vad det är för skillnad.
.
Men nu är jag lite uttråkad igen. Och jag har mensverk. Behöver mat också.

juicer och växelspakar

Underskattade Londonvädret både igår & idag. Jackan behövdes minsann inte, den fick stanna hemma.
Köpte en god mango & passionsfrukt-juice från Starbucks, lyssnade på musik och kikade på folk.
.
Sitter här och är uttråkad, 14.20 är klockan... What to do? Funderar på att lägga mig på takterassen i bikini med iPoden och mysa.
.
Förresten, innan jag åkte hit så undrade jag hur växelspakarna här såg ut. Om ettan är närmast kroppen som den är på högertrafik-bilar. Men det är den inte, växelspaken ser likadan ut som på högertrafik-bilarna, vilket jag tycker är konstigt eftersom precis allt annat är tvärtom. Hm, hur tänkte dom där? Lustiga engelsmän.

sitter och pratar med mamma i telefon...

och det får mig att sakna allt och alla. Längtar till den 23 augusti när jag kommer och hälsar på.

måndag

Har jobbat klart för dagen. Häftigt vad mycket tid man har när man går upp tidigt... Klockan är bara 12.20 här och jag har redan gjort allt jag ska. Dvs städa ground floor.
Nu ska jag ner till Crouch End och köpa blöjjor och tamponger. Lyxigt.

tummen upp


engelska mobiler

Jag tror inte att dom engelska mobilerna har grejer som punkt, komma och frågetecken. När folk härifrån skickar sms till mig ser det ut såhär :
"Tbh i was there r alot of crazy people out so u baby sitting all nite long"
Hmm... Ja precis.

bilder från dagen & kvällen

Har sovit ungefär 12 timmar inatt och ändå har jag gått runt och gäspat som en idiot. Jag lär mig aldrig hur många timmar det är bäst för min kropp att sova.
Iallafall, jag mötte upp Emmy och hennes kompis Marine vid 15 på Oxford Street, vi åt lunch och tittade i affärer och hade det mysigt. H&M hade förövrigt ett par grymma leopardskor här som jag borde ha köpt, dom kostade ungefär 100 kronor. Varför köpte jag dom inte? Var inne på Primark också som alla tjatar så jävla mycket om, det är väl ungefär Storbritanniens motsvarighet till Ullared skulle jag vilja säga. Stort, äckligt mycket folk, billigt som fan och sämst kvalitet. Hittade ingenting jag ville ha.
Vid sex åkte jag bort från stan tillbaka till Norra London och träffade J och hade en allmänt bra kväll. Kom hem för ungefär 20 minuter sen och jag är trött som fan så nu är det dags för mig att tvätta bort sminket och hoppa i säng.

idag

'
Det har varit bra väder i London idag överraskande nog. Så jackan och västen behövdes inte förrän runt 22. Önskar att det kunde vara ännu mer sommar här. Känns som att jag inte fick någon sommar direkt.

söndag

Som sagt, stan idag med Emmy. (Emma; det är min kusin)
Och kolla vad vacker ungen har blivit.

streetstyle


naked

Postat av:
Vad du är naken ibland! : )
Haha, rolig kommentar. Vincente, är det du eller?
Jag gillar att vara naken ibland. Det är asskönt.

du ska stå naken framför sanningen


update

ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
Den där Szabin kan vara en riktigt pain in the ass vill jag berätta. Hon pratade oavbrutet i EN HEL JÄVLA KVART förut.
Sådär. Klar.
Annars var maten god där vi åt lunch iallafall. Ikväll ska jag vara hemma med B,D & R. När dom har somnat ska jag ta ett varmt långt bad. Lyssna på lugn musik och njuta av att vara ensam.
Imorgon ska jag in till city och träffa Emmy. Äntligen någon annan att hänga med.

lördag


Varför behöver inte kvinnor körkort?

För att det inte finns någon väg mellan sovrummet och köket.

Det skämtet fick jag höra på min date igår. Vilket jävla stolpskott.
Nej men skämt åt sidan (skämtet är ju faktiskt ganska roligt). Det gick bra igår förövrigt.
Nu har jag lite bråttom, ska gå och mata grannens katt innan jag möter upp Den Fulla Tjejen för lunch nere i Crouch End.

så ska en fredag se ut

Hemkommen från B&Ds cricketträning, ska slänga i mig något att äta för sen är det dags att träffa J. Samma park, samma vin. Bara minus en full Szabin.
gammal bild

daria


fredagsnöje

Ungefär så här kul är det att stryka på en fredag. Hänger mycket hellre med Rachel men hon sover den jäveln. Ska väcka henne om en halvtimma.

can we pretend

what would you wish for,
if you had one chance?

copycat


B & D

Ikväll klädde vi ut oss lite. Måste säga att det var jag som pushade fram idén, men dom tyckte också att det var kul när dom väl hade fått på sig grejerna. Ben var pirat, Daniel var tomte och jag var kung. Eller drottning kanske. Dom är inte särskilt busiga dom där ungarna.
Förut när jag skulle hjälpa D att borsta tänderna så smetade jag på lite tandkräm på hans näsa. Han kollade undrande på mig och frågade "Why did you put toothpaste on my nose?"
Men ha lite humor för i helvete.

guld

Glassigt med guldbikini. Dock måste du vara brun och snygg som fan, helst mörka ögon och mörkt hår.
Som Befrin.

befrin


När jag & Emilia träffade dig på tennisträningen en söndag för 5 år sedan kallade vi dig för Bettan eftersom vi inte förstod vad du hette. Även fast vi frågade två gånger.
Tänk om någon av oss hade beslutat att inte börja spela tennis, då hade vi aldrig träffats. Då hade vi inte fått uppleva allt tillsammans. Som när vi var i Polen och Dawid fick sätta sig i bilen och trycka på gasen när en galen kille var efter oss, när jag ställde mig på stubben och pratade med Lucas, när vi åkte till Tjeckien och badade, kvällarna vi satt på Le Liwa, den sista natten inne på Magic där Ormen var vår underhållning eller morgonen efter när vi hällde vatten på de små sovande polackerna.
Jag glömmer aldrig natten på Rhodos när du och jag satt på solstolarna vid poolen under stjärnorna och öppnade upp oss för varandra. Tårarna rann ner för våra kinder och jag tror att det behövdes.
Alla minnen jag har med dig är oräkneliga och jag skulle kunna sitta i timmar och skriva om våra stunder tillsammans.
Att få ha dig som vän är ett privilegium och alla som känner dig bör känna sig lyckligt lottade.
Jag älskar dig.

torsdag

Idag har det stått mycket jobb på schemat; 7.30 - 14.00 och nu 18.00-23.00.
Måste säga att jag är jävligt nöjd med barnen som jag har kommit till, Rachel är en riktigt ängel och hon är otroligt lätt att handskas med. Ben & Daniel är väluppfostrade och framför mig har dom iallafall aldrig bråkat. Jag frågade dom igår om dom brukade bråka och dom sa att dom vanligtvis gör det men inte när jag är i närheten för dom alltid har kul då. Det var väl gulligt...
Imorgon är det också heldag med jobb, slutar 20.00 och då blir det någon drink eller två nere i Crouch End med den där killen som hängde med mig över telefon. Måste börja kalla honom för något annat om jag ska nämna honom här i bloggen. Vi kallar honom helt enkelt för J. Så kom ihåg det nu boyz and guuurls.
R sover just nu och B & D har kompisar här så jag kan slappna av ett tag nu. Försöker laga en pizza... Ugnen bråkar lite med mig. Alla här har förresten gasolspis. Fattar inte varför.

streetstyle


so now I wander through my days

And try to find my ways to the feelings that I felt
I saved for you and no one else
And though as long as this road seems
I know it's called the street of dreams

well, about 4.5 days

Ni vet den där tjejen Szabin som blev så full häromkvällen... Jag skulle träffa henne idag. Men hon mådde inte så bra, och hon smsade mig och skrev att hon skulle ta medicin och lägga sig ner för annars skulle hon vara sjuk i 4,5 dagar.
Då undrar jag hur hon vet att hon kommer vara sjuk i fyra och en halv dag. Tror hon är någon typ av spåtant för i söndags i parken började hon berätta för folk hur deras liv skulle se ut. Nice. Ska fråga henne hur många barn jag kommer få nästa gång jag ser henne...

bara en förklaring

När jag säger att jag är en au pair är det många som inte fattar vad jag menar. "Vad fan är en au pair?"
Amen vad fan säger jag också. Det är som en nanny. Tar hand om ungar och sånt skit.

hahaha


nemen titta!

http://karolinaa.devote.se/blogs/5317805/.htm
då slipper jag tänka på det mer!

julia

Jag kommer aldrig glömma mitt förstaintryck av Julia; en besserwisser från Stockholm som tror att hon är något. Och jag kommer aldrig glömma hur dum jag var, hur fel jag hade. Julia, du är en av dom mest ödmjuka och ärliga personer jag känner. Någon som aldrig vill något ont, någon man kan lita på till 100%.
Din förändring under de senaste 3 åren har varit extrem. Dina historier om vad du och Sara brukade göra bara för att få adrenalinkickar är som tagna ur en film. När vi satt i Prag och du berättade hur vi har hjälpt dig att komma ifrån det livet, att du har funnit mer lycka i livet genom oss - det är bland det vackraste jag har hört.
Du åkte till Norge. Jag flyttade till London. Och vi hann inte ens ge varandra en kram hejdå.
Jag kommer aldrig glömma när vi dansade i regnet en sommarnatt för två år sedan. Jag kommer aldrig glömma lyckan jag kände just den natten. Och jag är glad att jag delar just det minnet med dig.
Jag älskar dig.

till befrin & sandra (och j)

Ibland när jag har tråkigt kollar jag på det här klippet. Vi hade varit på Måndagsklubben kvällen innan, så här sitter vi dagen efter vid köksbordet och dricker te.
Förövrigt läser han det underbara talet som Emma skrev till mig innan jag skulle åka till London.
Och det kan låta som att han hånar talet men så är det alltså inte ;) Det där var endast bakisunderhållning.

underhållande

Jomen visst.
Det har slutat regna och jag vill inte sitta inne i huset och tråka så jag ger mig ut på en liten promenad.

onsdag

Ledig idag fram till 18. Vetifan vad jag ska hitta på, det suger att vara ledig på en onsdag egentligen. Det regnar ute, eller det gjorde. Ska nog bege mig ner mot Crouch End och bara gå omkring. Sätta mig på ett café och läsa? 
Japp. Härligt.

faith

Lite bilder från kvällen innan jag åkte till London.
Blev middag hemma hos Linnea.

"det här är inte acceptabelt" eller nått...

Sandra, Befrin & Emilia. Jag är besviken på er.
Vafan bloggar ni inte lite mer för? Ett inlägg om dagen är väl ändå inte omöjligt! Här sitter jag och bloggar röven av mig så att ni (och alla andra) kan hänga med i min vardag här borta.
Inte okej.

wildfox


bara en tanke

Alltså, ni vet duvorna som går omkring på stan hela dagarna? Dom hänger väldigt mycket på torg och över Befrins huvud. Dom får ju barn. Men varför ser man aldrig små bäbisduvor? Jag vill se en bäbisduva...

tisdag

Jag förstår inte varför jag skickade sms till så många från mitt nya nummer. Nu är alla pengar slut och har inte ens skickat sms till allla. Smart.
Nåja, tisdagar är värst här. Jag börjar 7.30 och slutar inte förrän 21. Inte för att det är så jävla jobbigt att hänga med barn men det är verkligen allt jag kan göra på en tisdag... och blogga såklart.
Och det där med att jag skrev att jag skulle berätta mer om den gulliga killen som hängde med mig över telefonen var väl lite onödigt. Det var mest vinet som pratade där. Men bara för att jag sa att jag skulle berätta lite mer så gör jag det; 23 år, bor i södra london (jag bor i norra). Det är ungefär det jag har att berätta om honom eftersom jag inte vet så hemskt mycket mer. Riktigt roligt eller hur... Han tycker att jag har en irländsk dialekt tydligen. Jag vet inte ens hur det låter. Får se om jag träffar honom i veckan eller inte.

toyboy

Säg hej till Daniel. Han är 7 år gammal och en otroligt gullig liten pojke. Tror att både han och Ben kommer bli omringade av tjejer när de blir äldre. Frågade D idag ifall han hade en flickvän, men det har han inte. Så alla ni cougars där ute kan ju slå en pling om ni vill att jag ska fixa en dejt med honom.
Skulle kolla på Herbie med dom nyss men jag höll på att somna i deras säng, så jag tog mitt pick och pack och gick upp till mitt rum istället. Klockan är bara 21.30 här men ändå håller jag på att tuppa av av trötthet. Bäst att nana kudden tror jag. Börjar jobba halv åtta imorgon, segt som fan.

ny

Et voila! Här är klänningen jag köpte igår. Självklart är den snyggare i verkligheten, det är alltid omöjligt att ta kort på kläder tycker jag.
Finns grymt mycket maxiklänningar här i London, och då har jag bara varit inne på 4 affärer.
Topshop på Oxford Street är himmelriket för den shoppinggalna tjejen... Man kan spendera dagar och veckor där inne, tro mig.

crouch end


bara en tanke

Alltså, engelsmän är ett trevligt folk. Idag när jag spatserade runt i Crouch End var det en kille som stoppade mig och började prata med mig sådär från ingenstans. Varför kan inte ni killar i Sverige vara likadana?

Se och lär.

välkommen till himmelen

ulla eugenia engfeldt larsson, jag älskar dig

igår

Var lite för dålig på att ta bilder igår, men Oxford Street består bara av människor och affärer. Men dom två översta bilderna är alltså tagna på Oxford Street. Dom två sista är från parken igårkväll, Crouch End består av dalar, så det ligger parkar högt uppe på kullar och utsikten är riktigt underbar som ni förmodligen kan se.
Köpte en himmelsk klänning inne på New Look igår, ska visa den lite senare tänkte jag.
Behöver röra lite på mig så ska strax slänga på mig lite kläder och bege mig ner mot centrum av Crouch End och köpa lite mer småsaker.

...

London är molnigt idag. Jag har gömt en vinflaska i min resväska som ännu inte har packats upp. Jag känner mig naken eftersom jag inte kan ladda min mobil. Jag känner hur magen sakta börjar sukta efter mat men jag orkar inte äta. Pratade med mamma för någon timma sen, var underbart att höra hennes röst. Jag är sjukt sentimental idag. Vill hem och träffa er. Försöker bedöva känslor med glad musik vilket inte lyckas. Jag är glad och sorgsen på samma gång, jag tror att mitt år här kommer bli underbart men just nu vill jag hem och ha någons armar runt mig. Någon som jag älskar, och som älskar mig tillbaka.

sunday in london

Kom just hem från en galen kväll. Szabin och jag bestämde oss för att köpa en vinflaska och sitta i en park för lite picknick. Hon blev så sjukt jävla full att jag fick bära henne hem ( och jag vet inte ens vägen ). Hon var vaken nog för att berätta vart hennes hus låg. Sen fick jag gå hem ensam i 20 min. Ren jävla tur att jag hittade.. Tjejer, ni vet ju hur sjukt det är med tanke på att jag inte ens hittar till Ikano. Men men... Jag var inte helt ensam för en gullig pojke hängde med mig hela vägen över telefonen. Bättre än ingenting iallafall. Berättar mer om honom en annan dag.
Och nu har jag ett nytt engelskt nummer så om jag inte svarar på mitt vanliga nummer så vet ni varför...

söndag

Ledig idag, så ska strax åka in till centrum med Szabin. Hoppas på en lyckad dag och att den där bruden Szabin är rolig att hänga med. Tvivlar på det tyvärr. Men förmodligen bättre än att åka in ensam och virra. Så vi håller tummarna för det bästa!
Och brudar, jag vill också vara med och festa och bada med Pooya och gänget. Fuck.

en till sak,

jag har varken ätit lunch eller middag idag. Dom tycker att jag är tjock! Dom vill att jag ska banta.
Ok, jag ljög lite där. Men jag har faktiskt inte ätit lunch eller middag, äter dom aldrig i den här familjen? Fan asså.

oh romeo, wherefore art thou romeo?

Varför har folk sin status på facebook? Att man är tillsammans och så menar jag. Jag är så otroligt nyfiken på det. Visst, man kanske vill berätta för alla att man har en pojkvän eller exakt vem man är tillsammans med.
Men när man gör slut då, "Lisa Larsson är nu singel".
- ÅÅÅÅHH! Gumman, mår du bra? Vilken idiot han är!!!
Kul liksom.
Ska kolla på Romeo och Julia ikväll.

unga män

Alltså, Ben och Daniel spelar cricket varje fredag. Och dom har unga män som tränare. That is my ticket to heaven. Nej men allvarligt, en av dom var H.O.T hot! Blir att ta med kikare nästa fredag... Haha, fan vad jag blir ännu skönare när jag hänger med en människa på 57 cm och 15 kilo (gissar bara förresten, har ingen aning om hur lång hon är eller hur mycket hon väger) som bara gör oerhört små söta ljud. Men tillbaka till den unga mannen, jag känner att jag behöver sällskapet av en härlig sådan. Lite söt vore inte fel heller.
Annars vet jag att den lilla varelsen som klättrar på mig just nu kommer ha en stor plats i mitt hjärta.

partyfredag

Jag och Rachel är ensamma hemma, vi ligger och softar i soffan. Läser bloggar och sjunger. Rachel försöker prata men jag kan inte påstå att jag förstår vad hon säger. Idag sa hon dock "more", och hon kan låta som en hund och en gris, hon låter som en gris just nu i detta ögonblick. Med flit alltså, det låter som att jag är taskig och tycker att hon är en gris men det tycker jag alltså inte att hon är...
Vi känner oss ganska trötta efter en dag med poolbadande och crickettittande. Jag kanske ska tala för mig själv mer eftersom R vägrade somna förut.
Jag känner mig ganska dum när jag går runt och pratar engelska med någon som inte ens kan svara, så jag pratar svenska med R istället. Hon förstår ju inte i vilket fall...

old pics


fredag

Idag är det underbart väder ute så egentligen vill jag ligga vid en pool och steka eller något, men får se vad dagen har att erjbuda.
Börjar jobba om en kvart och antar att vi ska hämta upp Ben och Daniel på skolan då. Det är så sjukt annorlunda mot hemma, alla går och hämtar sina ungar på skolan. Grindarna in till skolan är låsta och alla står utanför och väntar 5 minuter innan barnen slutar. 90% av alla som hämtar ungarna är en människa med östrogen eftersom männen är coola och jobbar. Vi bor 10 minuter från skolan (med fötter alltså), kan dom inte gå hem själv undrar jag då... Dom är ändå 7 & 8. Nåja.
Ha en bra fredag där hemma.
Skulle ge mycket för att sitta här ikväll.

godnatt

rachel
Ligger ensam i ett enormt hus i London; förvirrad, borttappad, ensam och nervös.
Vill bara att den här första tiden ska gå snabbt, vill komma in i rutinerna här borta. Vill lära känna Deb, Matt, Ben, Dan och Rachel. Vill kunna åka in till London ensam utan att vara rädd för att jag sitter på helt fel tunnelbana. Vill lära mig när Rachel är hungrig, när hon är trött, när hon behöver byta blöja. Vill få bort spärren med att det är jobbigt att prata engelska 24/7. Vill komma till rätta i mitt rum, packa in kläder, köpa ngn vas, köpa blommor, fixa engelskt nummer, fixa en adapter, penna, papper.
Jag är mycket medveten om att det här bara är första dagen jag har varit här och jag vet att det kommer bli så jävla mycket bättre och skönare sen. När alla dom där villen här ovanför har blivit mer än bara vill, när dom är slutförda.
Det är inte mycket jag vet än heller, har inte fått arbetstider till exempel, hittar inte här i Crouch End. Jag vet dock att vi ska till Yorkshire till deras sommarstuga den andra augusti, och någon kort trip till Spanien någon gång. Och åka på skidresa i vår. Jag älskar ju att resa så det låter iallafall lovande.
På söndag är min första lediga dag, så jag planerar att åka in till kärnan av London, shoppa nödvändigheter. Får se om jag åker in med Szabin (au pair från Ungern) som jag träffade idag på Ben och Dans skola eller om jag åker in ensam och går på Tyras bloggfika. Vafan... I så fall ska jag ragga på dom andra svenska flickorna som bor här! Jag behöver kompisar, hör ni det?!
Jag kan förövrigt berätta att jag är helt sjukt trött nu, Rachel tar kål på mig. Plus att jag verkligen inte har kommit in i själva grejen med att gå upp halv åtta. D.ö.d.
Så jag borde väl sussa nu antar jag.

streetstyle


bilder

Har inte räknat hur många öppna spisar det finns i det här huset men det är minst 5.
Mitt sovrum. Lite opersonligt kanske men what the fuck.
På taket ligger en liten mysig balkong med underbar utsikt.
Taget från balkongen på taket.
Det här är trappan upp, taget från våningen högst upp. Den svarta rektangeln i mitten av
kortet är köksgolvet, på våningen näst längst ner.
Vardagsrum.
Taget från vardagsrummet ut mot matbordet och altanen.
Altanen.
Från altanen ner mot trädgården och lekplatsen.

4 bilder från förra måndagsklubben


första uppdateringen från crouch end

Det första som hände när jag landade på Stansted var att min taxikille inte var där, mådde lite dåligt ett tag där men klipsk som jag är fixade jag en ny taxi och begav mig till familen Cockerill. Kvällen innehöll barbequeparty och jag blev positivt överraskad, över allting. Huset är underbart, fyra våningar, grym utsikt, 6 sovrum och typ 5 toaletter (varav 3 är badrum med badkar osv.) Ska ta bilder och visa så ni får se med egna ögon så att säga.
Föräldrarna är störtsköna, deras vänner likaså. Speciellt en snubbe som kallade sig för The Fabster, trodde han var bög men det var han tydligen inte för jag hade sex med honom. Nej, skämt åt sidan! Men han var intressant, han har sett Kylie Mignoue (eller hur fan hon stavas) vänstra bröst, pre cancer alltså. Det som var skönt var att det kändes som att jag var på en ungdomsfest och inte en barbeque för 40åringar, dom satt och rökte, åt tortillachips, prata om sex, berättade om förra partyt som gick överstyr och det låg krossat glas över hela golvet osv osv... Supa kunde dom allt också.
Deborah är mamman i familjen, Matt är pappan, barnen heter Ben (8), Daniel (7) och Rachel (16 månader). Jävligt glada och söta ungar. Sen har dom en kompis som lever livet här i London ett tag som också bor här, Carlos. Och Beata som är städerska, som dock inte bor här. Men det är fullt hus kan jag lova.
Området som jag bor i heter Crouch End och ligger i Norra London, mycket mer än så vet jag inte för jag har inte tagit ett fotsteg untanför huset. Beata lovade mig att visa området nästa vecka. Men fan, vill ju inte sitta här i huset fram tills dess så jag får helt enkelt ge mig ut på egna äventyr.
Ska knäppa lite bilder nu så kan jag lägga upp dom senare!

Och snälla tjejer, skriv till mig i mitt kommentarsfält, vill ha så mycket kontakt med er som möjligt för jag dör redan lite av saknad och ensamhet...

london imorgon

Gårkvällen var den bästa utekvällen på länge. Förfesten bestod av skratt men också gråt när Emma höll ett vackert tal till mig (eftersom jag flyttar till London imorgon).

Jag, Sandra, Nicole och Befrin dansade tills vi höll på att svimma. Det såg ungefär ut som att vi hade duschat kan jag tänka mig. Blev "efterfest" hemma hos Befrin tillsammans med Sandra, Johan, Pooya, Chrisitian och David. Somnade runt 7.30 och vaknade igen vid 11.30 så ni kan tänka er att jag är ordentligt trött nu.

Och imorgon flyttar jag, helt ofattbart. Har precit packat klart mina två väskor... Nästa gång jag bloggar sitter jag i London. Vet inte när jag kommer in på internet där så det kan vara tomt på bloggen i några dagar.

Och fitta vad det är jobbigt att säga hejdå till mina tjejer.

bilder från igår


NH

Snart är det dags för förfest hos Befrin och sedan måndagsklubben på NH.
Ha en trevlig måndag hörnniiiii.

streetstyle


måndag

Klippte av ett par av mammas gamla jeans igår.
Nu blir det stan; fixa nytt pass och fika med andrea.

några bilder från liseberget




















Jag säger då det...

Nej hörrni, aldrig mer lösnaglar... Det säger jag nu, men jag lär förmodligen göra det igen. Man är fan dum i huvudet.

Naglarna på bilden här under gjorde jag i Prag. Och de flesta har nog hört historien bakom det men varför inte föreviga skiten på bloggen... Jag och Lovisa kände att det skulle vara en kul grej att gå och fixa naglarna på någon billig nagelsalong. Vi hittar en asiatisk nagelsalong och frågar hur mycket det kostar att göra naglarna varpå dom svarar att det kostar 450 tjeckiska kronor (200 svenska). Perfekt tänker vi. Går in och sätter oss, två små asiatiska killar börjar fixa med våra naglar. Två killar, bara det är ju komiskt.

Jag berättar för min nagelkille att jag inte vill ha diamanter eller något annat skit på mina naglar, bara fransk manikyr. Men han insisterar på att jag ska ha lite diamanter för det är ju så himla vackert. Ska det vara så ska det vara, och jag orkar inte med hans tjat längre så jag säger ja. Ja, okej då. Lägg lite diamanter. Lovisas lilla nagelkille börjar spruta hennes tip knallrosa. Lovisa får lite smått panik och ber honom göra den vit istället. Sedan berättar hon att hon bara vill ha blommor på två fingrar. Killen nickar och säger yes. Lägger blommor på alla fingrar.

Dags för kassan. 2000 för dig och 2000 för dig säger kassörskan och pekar på oss. NOOO! Nu jävlar. Nej du, ni sa 450 och vi tänker inte betala. Bla bla bla. Nu lägger jag 500 kronor här sen går jag, säger jag. Då säger chefen något på kinesiska (eller liknande) till en anställd och han går då och låser dörren. Vafan, nu är vi inlåsta också... Chefen ringer polisen. Fem minuter senare kommer en polisbil, en biff utan hår kommer in och bakom honom går en yngre polis. En trejde polis går fram och tillbaka utanför salongen. Och skrattar. Som om dom kunde bry sig mer om ett jävla ärende på en nagelsalong? I vilket fall, vi berättar vår historia för Biffen och han verkar gilla oss och hänger loss på vår sida liksom. Chefen snackar på tjeckiska till poliserna, rapp som fan i käften. Sen ber Biffen oss om våra pass. Dom har vi på hotellet, säger vi. Biff blir arg på oss och berättar efter en stund att då minsann, då får ni små flickor följa med oss. 

Fängelse 24 timmar eller betala. Jävla pussys.

Vi betalade.

Första bilden är från första dagen med naglarna. Väldigt vackert om jag får säga det själv. Andra bilden är dagen förra veckan. Naglarna gjordes i slutet av maj så dom satt hårt som sten kan jag berätta. Jag har fått jobba hårt med att få bort dom från mina stackars naglar som nu ser ut som sju svåra år.

Om du orkade läsa allt det här är du jävligt uttråkad.




söndag

Jag är smärtsamt medveten om att den här bloggen inte är särskilt rolig för tillfället. Men vem fan sitter ändå vid datorn när det är sånt här väder ute?
Annars är jag helt död från Liseberg igår och idag åker ut till landet för att kurera mig. Och sen tänkte jag att jag kör på helrosa idag...
'

how long have i've been in this storm?


perfekta skor

Dom här skulle jag gärna bära på fötterna imorgon på NH.

dags för liseberg!



dejt

Blev mys och mat hemma hos Linnea ikväll.
Jag borde verkligen sova nu med tanke på att jag ska upp 06.30 imorgon och åka till Liseberg och hänga loss hela dagen. Fan vad jag ska åka karuseller assååååå. Och bada i Colorado och Flum Ride (flume, flum, va?) eftersom vi lär svetta ner oss själva.
Tänkte att jag iallafall borde bjuda på lite bilder från ikväll innan min dejt med John Blund.

too hot for me ?

Det är allt för varmt för att ligga ute i solen och pressa när man inte har något vatten att svalka sig i. Kan ligga i ungefär 10 minuter innan jag avlider. Så istället sitter jag och skriver tack-kort till alla som uppvaktade mig på studenten. Lika bra att få det gjort!
Vi beställde korten från iPhoto för ett tag sen. När jag låg i sängen imorse hör jag hur hundfan börjar skälla sönder sig, springer ut till badrummet och ser en främmande vit bil på garageuppfarten. Slänger på mig min morgonrock och rusar ner och ser en ung kille stå utanför dörren. Pinsamt, nyvaken med knullrufs får jag ta emot paketen. Kunde dom inte skickat en ful kille åtminstone?

nej alltså,

jag menade ju inte att det var konstigt att jag saknar Evelyn, snarare att mina tankar om håriga varelser och häftiga rörelser med en penna är konstiga. Så det så.

möjligtvis vackrast i bloggvärlden

vanillascented.freshnet.se

konstigt

Jag saknar Evelyn, det vi hade förut. Hon förstod mig alltid, jag förstod alltid henne. Allt från djupa tankar och jobbiga känslor till konstiga och orelevanta funderingar.
Som att jag tycker det är ascoolt att se någon sitta och skriva, att man har lärt sig massa olika rörelser med pennan som lämnar små märken på ett papper som hur många människor som helst kan förstå.
Eller som att det är lite udda att folk äger en liten varelse som inte kan prata, går runt på fyra ben och är hårig som fan. När kom man på den idén liksom?
Och varför släcker kallt vatten törsten mer än varmt vatten?

torsdagskväll

Åker in till stan för en fika med Olivia och Emilia!

streetstyle; men


rhodos



Jag vill inte sova, jag sitter förlorad i dåtiden. Tjejer, kolla bara på den här videon och vandra tillbaka 10 månader. Och E & B, klaga inte för i helvete.

ologiska tankar

Jag har inte hittat mig själv än, inte på riktigt. Jag vet inte om jag vill vara tjejen med stökigt rum som inte bryr sig, har slitna jeans, rockiga t-shirtar, smutsiga converse och ovårdat hår. Jag vet inte om jag vill vara tjejen med en fin blus och den vackra skinnväskan som alltid innehåller en kalender med noggranna uppskrivna tider.

Är trött på att jag gör grejer som jag kommer på mig själv med att jag inte borde göra. Att jag kanske säger för mycket ibland, att jag käftar emot, att jag stör mig på folk, att man faktiskt ibland är elak. Jag vill inte vara den tjejen. Men jag älskar ironi, jag älskar folk som är ärliga. Fatta vad mycket skönare allt vore om alla bara var ärliga.

Men jag mår så jävla mycket bättre än vad jag gjorde förr. Och det älskar jag. Jag uppskattar att må bra. Uppskattar att inte alla jävla hormoner flyger runt i kroppen längre, dom som fick mig att tänka att jag faktiskt inte ville gå på jorden längre. Att jag hellre ville vara någon annan stans. Så jävla onödigt. Att leva är det bästa som finns. Varför slösa bort år på att tänka att livet är något som plågar en?

red








pinsam

Jag var pinsam i måndags.
Emma skjutsade mig ner på sin cykel till Måndagsklubben (allt för att komma fram innan 21). Med lite alkohol i kroppen cyklar Emma extra snabbt och mitt i farten kommer vi på att vi glömde att ringa Befrin, som skulle gå ut och möta oss, så Emma försöker fånga upp min väska (med mobilen i) ur cykelkorgen. Hon misslyckas.
Med lite alkohol i blodet överskattar Malin sin förmåga. Jag tänker att jag nog kan hoppa av i farten och springa bredvid Emmas cyel för att sedan fiska upp väskan. Som sagt, överskattade min förmåga, ramlar omkull, slår i knät likt en femåring och gör några kullerbyttor på marken. Börjar skratta, ställer mig knackligt upp och ska börja springa. Ramlar rakt ner på asfalten igen. Fan. Folk som cyklar på gatan tittar på mig med en vart-är-världen-på-väg-blick och jag skäms. Jag var inte ens så full...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus